Spitalul Clinic Regional

de îngrijire ambulatoriu: diagnostic de laborator clinic, neurologie, traumatologie si ortopedie, ORL, oftalmologie, chirurgie, ecografie, endocrinologie, endoscopie, obstetrică și ginecologie, reumatologie, urologie, hematologie, proctologie, nefrologie, neurochirurgie, pneumologie, audiologie, medicina interna, gastroenterologie , cardiologie, piele și venerice boli, nefrologie, chirurgie maxilo-facială; c) ingrijire stationar: diagnostic de laborator clinic, neurologie, ORL, Anestezie si medicina de ingrijire critice, oftalmologie, microchirurgie ochi, chirurgie, ecografie, endocrinologie, endoscopie, traumatologie si ortopedie, obstetrica si ginecologie, reumatologie, urologie, hematologie, stomatologie, proctologie, nefrologie , neurochirurgie, pneumologie, chirurgie toracică, chirurgie maxilo-facială, cardiologie, chirurgie, gastroenterologie, radiologie.Medici Cabinete Spitalul Clinic Regional. NA Semashko

ry
înainte de o intervenție chirurgicală, le folosesc, mai degrabă decât o toaletă separată. camera Mizerabil. Pe lângă rezervorul de toaletă în bucăți murdare de hârtie, care aruncă în fiecare zi. Toaleta nu va arunca, deoarece spală prost. Deși este o astfel de hârtie solubil în apă, că problemele care nu au instalații sanitare normale. 2 suflet, dar, desigur, nu funcționează și se pare că o lungă perioadă de timp pentru a repara. Dar aceasta este o secție de ginecologie, unde organizarea pacienților de sănătate ale femeilor ar trebui să fie cel mai confortabil în întregul spital. Dar Casa pentru 4 persoane, iar fiecare chiuveta, frigider, televizor.

Curat, repararea, confort

Curat, repararea, confort

medic șef numit după Semashko GUZNOKB
R.M.Zaytsevu

py o oportunitate de a trăi pe deplin, pentru a face planuri pentru viitor și să urmărească visele lor.
Vă doresc tuturor sănătate, fericire și succes în continuare cauza nobila de a vindeca boli umane. Niciodată pentru un moment la îndoială utilitatea profesiei lor și sfințenia lucrurilor pe tot parcursul vieții tale. Numele medicului de renume mondial, care a fost numit principalul spital din regiunea Nijni Novgorod, a devenit un nume de uz casnic pentru toata echipa pentru calitatea muncii, nivelul ajutorului. Atitudinea ta la pacienții care se întorc de încredere a populației din regiunea Nijni Novgorod și speranța imensă. Fiecare dintre noi, pacienții, știe: „În Semashko ajuta la vindecarea Semashko, Semashko pentru a pune pe picioare.“
Vă doresc fericire și mult noroc!

Curat, repararea, confort

Lyudmila Anatolevna Batanova

Multe mulțumiri tuturor departamentului de personal medical vătămarea concomitentă (cap Aleynikov Aleksey Valentinovich, sora medicala senior Smirnova Tatyana Aleksandrovna), medici si asistente medicale la ATI (șef de departament Galanina Tatyana Askoldovna) pentru mântuirea syna.Zdes noastre de lucru prietenos, apropiați echipa de profesioniști, ale căror acțiuni naprvleny pe cele mai bune singur pentru a ajuta pe cei bolnavi. Mulțumiri speciale pentru medicii noștri Trofimovu Alekseyu Olegovichu si Abașchin Andrey Iurievici. Acest upscale experți de clasă mondială. Suntem mândri că în Nijni Novgorod au un astfel de centru minunat, care utilizează cele mai moderne metode de diagnostic, tratament și reabilitare. Vă mulțumim pentru munca nobilă. Batanova.

Talentele dirijor nu ne judeca prin mișcarea mâinilor lui, și pe joc bine organizat al orchestrei. Pe lider - de către personalul. Încântat cu intreaga echipa de Neurochirurgie Spitalul Regional. Semashko și capul Rogozhkin Serghei Borisovici. Tot ca un singur om: niciodată nu sa întâlnit Kinder, muncitor, atent, grijuliu!
În departamentul de curățenie și ordine, dar, mai important, o atmosferă caldă de înțelegere reciprocă, sprijin reciproc, vă rugăm să sprijine și respect pentru pacienți și în cadrul echipei. Multe spitale au avut de a vizita o astfel de echipă minunată întâlnit pentru prima dată. Nimeni nu se plânge niciodată pe nimeni, în spatele nu discuta și doar oboseala sau nemulțumirea față de o arată niciodată. Și muncesc din greu, tot felul de pacienți: severă, capricios, uneori inadecvate. Dar doctorul și surorile, și sanitarochki se apropie fiecare pacient ca o mama - cu empatie și înțelegere. Fiecare lucrător de sănătate care birou merită mulțumiri speciale.

Vă mulțumim medicului dumneavoastră Kozina Ivan Pavlovich! ani Yong, afaceri adulți. Medicul ilustrativă: știe cum să vorbească cu pacienții, pur și simplu, fără a snobism pentru a explica lucruri complexe, argumente convingătoare (o calitate rar) .Cu primele minute pătrunși de încredere în el, adică jumătate din bătălie. La ora 7 dimineața, cu toată atenția se va întreba despre starea de sănătate a fiecărei, și în timpul privirea zi cât de mult va trebui să-și amintească toate lucrurile mici, întotdeauna un fel și prietenos, în ciuda oboseala după ore lungi de operațiile cele mai complicate. Ea îl ajută să intern Troenkova Anastasia - umnichka! Va găsi răspunsul la fiecare întrebare, chiar și pentru alte boli care nu sunt pe profilul.


Am fost surprins de faptul că medicii din acest departament nu împart pacienții în propria lor și altele, fiecare gata pentru a ajuta la orice pacient, nu numai în timp ce la datorie, dar, de asemenea, în fiecare zi. Am mai ales vreau să rețineți Cheremuhina Petra Nikolaeicha, care încurajează întotdeauna o glumă sau un cuvânt fel, și Cernov Mikhail Vasilyevich că opusul ei este serios cu privire la starea de spirit chiar înainte de o intervenție chirurgicală.
Același lucru este valabil despre Sisters of Mercy (acest cuvânt este de lucru cel mai potrivit în acest departament): toate tipurile, pacient, abordare abil, atent și receptiv la primul apel al celui care a fost cel mai aproape de acest moment. Vă mulțumim personal Novojilov Nina Mitrofanovna, Ageychevu Elena Sergeyevna Rahmatovu Olgu Sergeevnu, Shchelkachev Antonina Alexandrovna, Kabardino Valentina, Rumishu Gashimov și dispozitivele de protecție surorile pentru sensibilitatea lor, tact, empatie.
Sanitarochki toate frumoase, fete minunate: Polina, Asya, Moussya Sasha Makarova ,, Kindest Zinaida, nici un murmur, și întotdeauna gata să ajute pacienții și între ei. Și Sergey Konenkov, companie fără probleme pentru toți, va fi cu siguranta un neurochirurg, după ce un soldat sărac, care nu visul de a deveni un general.
Și matroane Gurjanova Elena Konstantinovna au întotdeauna tot ce ai nevoie, și arcul ei.
Rogozhkin Sergey Borisovici - persoană sensibilă, neurochirurg clasă, lider talentat. El a fost capabil să construiască un loc de muncă în biroul său, astfel încât, pentru care domnește acolo, nu se bazează pe teama autorităților, și respect pentru fiecare persoană și înțelegere. Fiecare angajat a fost capabil sa arate calitatile cele mai bune lor. Sunt fericit să am întâlnit atât de mulți oameni minunați dintr-o dată. Fericit, în ciuda boli și suferința lui, dar nu vor să spună atât de mult, atunci când sunt cei care nu se tem să încredințeze viața ta!
Cu respect Prytkova Yuliya Vladimirovna.

m text, ar fi luat nici o acțiune. Rușine și iresponsabilitate totală.

Stimati Roman Mihailovici! Vă rugăm să luați măsuri, nu pot ajunge până la 2 zile în registru clinică nu este de până la Toll free nr. Cum poate fi noi, dacă noi nu trăim în centrul regional, precum și o programare este necesară pentru a ajunge la un anumit medic pentru a ktoroy trebuie să carte în avans, deoarece toate.
Un personal al registrului pur și simplu nu ia telefonul.
Cum atunci poate să le influențeze?

Curat, repararea, confort

pentru care a criticat. După ce a venit operația, îmbrăcat, și nu a depus o cu un fel malign, și bun pace de râs din nou împreună. Medicamentele sunt foarte bune, într-adevăr simt ca ei nu pomogayut.Tolko ca atunci când te uiți la scaun du-te studenților și raportează că nu sunt confortabile de genul asta (produsele alimentare este foarte bun, toate delicioase.

Curat, repararea, confort

Acesta funcționează și arată ca o lungă perioadă de timp pentru a repara. Dar Casa pentru 4 persoane, iar fiecare chiuveta, frigider, televizor.

Ivanov Ivan Ivanovich

al doilea a fost medicii de urologie teribile nu au nimic de a nu vorbi despre boala care apar preparate injectabile pus doar nu au cunoscut
dar chiar că nu este altceva decât baza opțiunilor de tratament și nivelul echipamentului pe care o folosesc este de 15% la 100%, în același timp, nu aș spune că ei plătesc puțin sau le rupe în bucăți doar haos și permisivitate simt impunitatea lor, în cazul în care chiar a creat site-ul în cazul în care puteți pune informații cu privire la tratamentul și ar fi verificat comisie independentă cu constatările ulterioare și suspendarea din practica medicala este tog astfel încât au început să lucreze. și astfel încât să putem spune că nu este medici și Konovalov

Curat, repararea, confort

Curat, repararea, confort

Curat, repararea, confort

Naig [cenzurat] Shai clinica de consultanta. A fost cu așteptări mari. Dacă doriți să utilizați serviciile acestui spital minunat - să ia o vacanta imediat! Registru identificat timp - 13.00! Intră în 15 minute. și nu întârzia. Ca urmare, masa de prânz medicul 13.00-13.30. În acest moment numit încă 3 uman. La biroul doctorului, a ridicat mâinile, recepționerul rostit sacru: „Nu știu cine ți-a spus.“ O alta clinica, am dat 100 de ruble. mai mult și o întâlnire la ora programată. Concluzie: Vechiul ospiciu sovdepovsky!

Curat, repararea, confort

Curat, repararea, confort

doctor de cap
Spitalul Clinic Regional numit după Semashko
Zaitsev RM

Curat, repararea, confort

atitudine în special mitocănesc la birou 2 din față, ochelari de pază uscate asistentă medicală prostie și natură (dăunătoare femeie fin vechi) aparent amploarea bolii podbirali- bolnav pe capul lui și plin-back! in neurochirurgie Camera nu este murdărie curat-netrecut! Medicii, ai înlocui în vacanță, nu apar deloc la pacienții și cele care sunt tratati. prietenul meu a avut o interventie chirurgicala -vyrezali hernie spinarii, au adus infecția, 2 luni nu poate fi vindecat!

Rămâne un fericit nu foarte cu „lucrarea“ ENT Gordeeva TM pay-out compartiment (cabină. 58). Absolut „lupta“ bani: clientul a plătit e bine, restul nu are interes. Ca pe linia - pentru fiecare persoană timp de 2 minute, iar fraza pentru „tine sunt toate bine, trebuie sa.“ Otfutbolivanie și la orice alt medic. Recepția nu a fost nici măcar asculta ceea ce pacientul spune, ce să se plângă. Nici o inspecție. Diagnosticul - un nonsens absolut și gag luate din tavan. Absolut incompetent, lipsit de profesionalism și care nu răspunde la pacient și problema lui. Recepția de la acest „expert“ - bani pe scurgere - și nici un rezultat!

Curat, repararea, confort

Semashko a fost tratată în prima dată în endokrinologii.Palatu condus Taradayko Natalya Yurevna, specialist competent și de ajutor. Am fost „grav“, în fiecare seară și dis-de-dimineață a venit la mine pe medici de serviciu, mari datorită lor pentru atenția lor. Nici bani, nu am dat, doar auzit de la alții că pacienții înșiși dau medici si cap de bani! Mâncarea este bună, întotdeauna cald, da fructe și sucuri. Personalul este foarte atent, prietenos, profesioniști adevărați!
Avot și „acoperi în unguent“ în analiza mea pozitiv! 3 săptămâni nu au lucrat camera doamnelor pe unul dintre posturile, totul a mers la bărbați, și apoi a fost închis! A fost un dezastru! Lumina in camera ca vzemlyanke cu o lumânare! Și în departamentul Roam mouse-ului! vecinul nostru - treaz paysite noaptea de faptul că deasupra capului său rulează în jurul mouse-ul! Pentru noi în Casa, de asemenea, a recurs în mod repetat! La solicitarea de a lua măsuri, o asistentă medicală a spus că era inutil: „Spitalul este în curs de renovare, astfel încât mouse-ul va rula și a alerga peste tot!“ cu

ETS - paysite cumpărat spetskley și a doua zi a prins 2 șoareci!
Acesta este un spital! REGIUNE! Se răcește! În cazul în care pentru a viziona SEC!
Salvează raportul situația personalului la pacienți! Mulțumiri imense pentru ei, pentru atenția îngrijire și atitudine un fel!

Curat, repararea, confort

Curat, repararea, confort

Sunt tratate în spital de multe ori. Sunt tratate în mai multe departamente. Personalul peste tot nu este suficient. Dar, cum ar fi hematologia nicăieri. Personal practic nici unul. Și totuși, ei nu au plecat. Bătrânul sora în mod constant, nu în starea de spirit. țipe Personal. Trecând prin saloane, gata să scoată toate mesele și de a elimina lucrurile. Ceea ce ea are dreptul? Personalul nu pleacă pentru 2-3sutok. Aceasta este o bătaie de joc.