Spell pe un bărbat căsătorit (care urmează să fie citit în casă)

Spell pe un bărbat căsătorit (care urmează să fie citit în casă)
Probabil toată lumea a auzit expresia „prinți mici, și toate acestea lipsesc.“ De fapt, așa cum este ea. Acesta este motivul pentru care se încadrează în dragoste nu este atât de dificil să se căsătorească. Din cele mai vechi timpuri, au existat ceremonii care ajuta vrăjesc un bărbat căsătorit fără consecințe. Una dintre ele vor fi oferite in articol.Cum să farmecul unui bărbat căsătorit pentru o fotografie la domiciliu

Efectuarea unui ritual este necesară doar în perioada lunii ceruire seara. Pentru ritualul, veți avea nevoie de fotografie de iubit, fotografia și o lumânare biserică. Este important ca atât tu cât și partenerul dumneavoastră în fotografie au fost singuri.

Efectuati nevoia rit în tăcere, este de dorit ca casa ai fost singur.

Stai jos la masă. Pune fotografiile unul împotriva celuilalt și lângă aprinde o lumânare pentru ei. Citiți următorul complot:

Și inima unui slujitor al lui Dumnezeu (nume) s-ar topi.O soție poate uita vreodată.

Un slujitor al lui Dumnezeu (numele soției lui) va ieși din vedere.

După aceea ceara picurare lumânare de pe partea din spate a fotografiilor și a le lega împreună în așa fel încât fețele erau afară. Ori o fotografie și o lumânare într-un sac de pânză și pune-l să-l sub pernă.

A doua zi, popi magie, este necesar să se efectueze și să se scurgă într-un loc pustiu.

lumanari albe vraja pentru dragostea unui bărbat căsătorit

Acesta a avut loc un ritual pe luna în creștere. Înainte de călătoria sa în punerea în aplicare a bisericii acolo și să cumpere două lumânări. Unul se pune în templu pentru sănătate. În timp ce va arde de trei ori mai citit „Tatăl nostru.“ Adu-acasă restul de lumânare. Acesta va veni la îndemână pentru ceremonie.

În timpul ritualului pe care nimeni nu ar trebui să fie distras. Pune pe sticla de masă cu apă și se pune următorul șervețel alb fără model (poate fi hârtie).

Ia mâna dreaptă o lumânare și a dat foc. Apoi scufundați fitilul de apă în jos. După stingerea focului, spune,

Acum lumânare și o cârpă umedă ștergeți reaprinde. Până în prezent, focul se va arde, el a spus:

„În timp ce focul arde viu, iar robul lui Dumnezeu (nume) mă va iubi robul lui Dumnezeu (nume) este puternic. Acesta va fi pentru mine un vis, și soția sa, robul lui Dumnezeu (nume) uita niciodată. Voi deveni pentru el o nouă soție, un slujitor al lui Dumnezeu (numele soției lui) Cur. el va evita, doar unul dintre mă gândesc și vis. Amin. "

Încercați să aștepte până când lumânarea arde complet.

lumanari albe vraja pentru dragostea unui bărbat căsătorit - o modalitate foarte bună de a atrage cel iubit.