Spell pe fată și consecințele sale

În viață, de foarte multe ori există situații când un om caută să câștige fata, dar aceasta nu funcționează. Prin urmare, o mulțime de tipi sunt interesați de întrebarea dacă pentru a face o vraja dragoste pe fata. Acesta este un mod destul de riscant, dar execuția abilă a ritualului un om poate obține ceea ce vrea.Spell pe fată și consecințele sale

Eficacitatea și consecințele rituale

În continuare, să vorbim direct despre o vraja de dragoste pe ea și consecințele acesteia. în sine Spell este un efect magic puternic, care poate provoca emoții puternice, atracția sexuală și pasiunea pentru o anumită persoană la un nivel subconstient.

Foarte adesea semne de date sunt soții care doresc să salveze mariajul și urma soției sale, în cele din urmă stinge sentimentele. În acest caz, impactul este destul de eficient și destul de justificată. Dar, cu toate acestea, majoritatea magicieni profesionale recomandă încercați mai întâi să armonizeze relațiile cu ajutorul unui psiholog, și numai apoi utilizați ritualurile magice.

Spell pe fata se poate face în mod independent, orice om. Dar să fie conștienți de faptul că, dacă este greșit să se concentreze și rupe regulile rituale, consecințele influenței magice poate fi foarte trist. Cel mai adesea schimba caracterul unei persoane, el având dificultăți de comunicare, și foarte adesea probleme de sănătate.

Mai mult decât atât, o vraja de dragoste nu a reușit, se rostogolească înapoi foarte puternic, prin urmare, mai multă suferință se face întotdeauna ritualul. Prin urmare, pentru a evita un pericol pentru tine sau fata de a folosi semne moi de putere care se referă la satul vechi de magie și pentru a minimiza consecințele negative în caz de eșec.

Spell pe fată și consecințele sale

Ceea ce este important să știi?

În primul rând, trebuie să ne amintim că orice act magic este un mister, astfel încât luarea unei decizii de a efectua vraja pe fata, cu privire la planurile lor nimeni nu poate spune. În acest caz, industria de putere nu poate face rău, dar, în orice caz, reduce semnificativ eficacitatea ritului.

Foarte des, oamenii au o influență dragoste poțiune cu scopul de a se întoarce ex-iubit. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că această metodă poate fi eficientă numai în cazul în care din momentul separării a trecut mai mult de șase luni. Pentru performanța de influență vrăjită magice joacă un rol important nu numai puterea energiei tale naturale, dar, de asemenea, abilitatea de a vizualiza imaginea iubitei în timpul ceremoniei.

Spell pe fată și consecințele sale

Consecințele negative ale erorilor în cadrul anchetei

Consecințele negative ale unei vraja iubirii pe o fata este aproape întotdeauna asociat cu efectuat în mod necorespunzător un efect magic. Acestea pot fi exprimate în deteriorarea stării fizice și psihice a bewitches persoane. Acest lucru se datorează faptului că orice organism rezistă subconstient influențe externe și își petrece această forță enormă, față de care și poate începe de auto-distrugere.

Cele mai grave consecințe ale unei dragoste vraja pe o fată asociată cu boli ale sistemului genito-urinar, ceea ce duce la infertilitate. defalcare psihologic conduce la faptul că femeia privorozhennaya pierde capacitatea de a găsi un limbaj comun cu alte persoane, astfel încât societatea este singur. Aceasta, desigur, pentru a preveni ei de a face o carieră și să devină o persoană de succes.

Consecințele unei dragoste vraja pe o fată când ritual efectuat în mod corespunzător poate fi exprimată prin următoarele simptome:

  • confuzională;
  • O ușoară creștere a tensiunii arteriale;
  • dureri de cap ușoare.

Desigur, astfel de caracteristici sunt puțin probabil ca cineva va fi alertat. Prin urmare, dacă nu fac o greșeală în alegerea cel ales, sunt șanse ca perioada de dragoste vraja va fi capabil de a trezi iubirea naturală iubit de sine, este foarte mare.

Spell pe fată și consecințele sale

Ritualul dragostei dragă

Cel mai simplu mod de dragoste vraja de a utiliza favorit fotografie. Ritualul trebuie să fie efectuate în timpul lunii de ceruire. Pentru ritualul care urmează să fie spălate, pus pe haine curate, ridicarea fotografii, citește conspirație cuvânt de patru ori.

De fiecare dată când întoarcere la stânga la o parte a lumii:

„Pe teritoriile rusești și prinț infidelule arzătoare drenată oceanelor, mărilor, râuri și pâraie. Deci Sohni și tu slujitoarea lui Dumnezeu (numele fetei) pe slave lui Dumnezeu (nume de sex masculin). Și asta nu a fost capabil să trăiască și să fie fără ea, în 77 de vene, 70 de articulații. În câmp deschis soimul negru de zbor. I-am spus să zboare în câmpul de departe net, în păduri întunecate, în albastru, cu o mare albastră, în prevysokie munți înalți și întrebați prințul despre care el ia dat puterea de a zbura menajera roșu în conac. I-am spus să stea pe sânii ei frumoase albe, inima ei zelos, pe un ficat fierbinte. Lasă-l să investească slujnică roșu al lui Dumnezeu (numele fetei) dragoste pentru mine Slave lui Dumnezeu (nume de sex masculin). Să nu fie în stare să trăiască fără mine nici mâncare sau băutură, sau să mănânce. Amin. "

Important! Pronunță cuvintele de mai sus ar trebui să fie pentru memorie, dacă nu le pot învăța să scrie pe foaie, dar în orice caz, nu imprimă.

Spell pe fata este un instrument suplimentar, astfel încât să nu uitați că, în scopul de a trezi interesul pentru el însuși, omul însuși trebuie să ia inițiativa. Încercați să comunice mai frecvent după o dragoste vraja cu cel ales și să ofere plăcut pentru atenția ei.

Spell pe fată și consecințele sale

complot simplă de dulceață

Dacă simți că o fată ca tine, dar este încă îndoiască propriile sentimente, încurajați-l să-l, puteți utiliza o vraja simplu pe fata. Astfel de efecte sunt de scurtă durată, se referă întotdeauna la magia albă, și, prin urmare, pe fondul sentimentelor tale sincere nu tu sau iubitul tau va face rău. Dacă după un timp veți înțelege că nu se potrivesc între ele, separarea va fi nedureros.

Pentru ritual eficient va trebui să pre-vorbi dulceață, care va fi ulterior necesară pentru a trata draga ta. De exemplu, poate fi dulce, tort sau ciocolata. Este important să se înceapă să vorbesc cu fata ta dulce preferată și va asigura pentru a trata aspectul natural. Absolut nicăieri să mănânce forțat să prezinte dulceața, insista pe ea.

Mai sus confecție astfel de pronunțat cuvintele magice:

„Cum este bomboane (dulciuri sau alt nume) este dulce și delicios pentru tine. Și voi fi dulce și dragă ție. Mananca mese și sentimente în inima ta, draga mea, trezește-mă. Numai în acest fel și nu altfel. "

Dacă mesajul de energie încărcat dulceața energiei iubirii, rezultatul se va manifesta aproape imediat, astfel încât unul ales să fie tentat să-și petreacă cu tine cât mai mult posibil.

Ortografică cu vin

De asemenea, este o vraja puternica si usor cu vin. Acesta trebuie să ofere iubitei lui să-și petreacă seara undeva în cafenea confortabil. băutură optimă la vrăjesc Omul este vinul roșu. Puteți alege o băutură și mai slabă, dar cu alcool puternic, cum ar fi vodca sau coniac este mai bine să nu experimenteze. Acest lucru poate duce la consecințele cele mai imprevizibile.

De fiecare dată când se toarnă un pahar de vin în prietena ta trebuie să-i șoptească în liniște aceste cuvinte:

„Bea, dragul meu, vin dulce, bea până la partea de jos și nu uit.“

Este de remarcat faptul că acest lucru nu este doar un complot dragoste trezi sentimente platonice, dar, de asemenea, trezi pasiunea si dorinta sexuala.

Spell pe fată și consecințele sale

cifrele rituale

În timpul perioadei de luna ceruire se poate face puternic un ritual de dragoste, care implică utilizarea de cifre. În ciuda faptului că acest efect este destul de puternic, nu este etern, astfel încât în ​​timp, dacă nu sunt reale sentimente de iubire. Atracția pentru tine privorozhennoy fetele dispar, și va lua departe de tine.

Lumânări sunt folosite în ritualuri, trebuie să fie achiziționate după lună nouă. În plus, acestea vor avea nevoie de un pic de parul tau si unul ales. Din lumânare de ceară dedurizată ar trebui să sculpteze două cifre și să le atașați la părul. Alte cifre trebuie să fie legat ferm un fir de culoare roșie, le zgâria cu un obiect ascuțit numele lor.

Și citit peste ei un astfel de complot dragoste:

„Așa cum am, slujitorul lui Dumnezeu (nume propriu) trăi fără robi ai lui Dumnezeu (numele celui ales) nu poate, și este fără mine nici zi, nici noapte nu se va vedea.“

Aceste cuvinte magice se repetă de trei ori. Figurile ar trebui să se ascundă, apoi într-un loc retras, dar în orice caz, nu aruncați. După un timp ei pot obține și se repetă ritualul.

Comiterea orice ritual vrăjită pentru a atrage dragostea o fată care iubește un om nu ar trebui să se relaxeze și doar să aștepte. Ai nevoie să înconjoare sa ales cu grijă și atenție, și cine știe, poate că este acest lucru, mai degrabă decât un efect magic va construi relatii puternice.

Dragostea vraja fără consecințe