Somnifere pentru alcoolici fara prescriptii cum sa acalmie, tratamentul alcoolismului

Cel mai bine este să știe cine este un alcoolic beat, nu narcolog și gospodărie, care trăiesc cu o persoană dependentă de alcool. Pentru baut alcool este norma de existență, iar pentru băutura următoare, el este capabil de mult, de ce vii cu o astfel de persoană devine de nesuportat și înfricoșătoare. Și spune-i că e greșit și este necesar să se ia măsuri este practic imposibil. Cel mai periculos este faptul că gravitatea situației, omul de băut nu înțelege, el crede că acest lucru este temporar, după mahmureala el devine mai bine, și va reveni la o viață normală. Dar acest lucru nu este cazul. Prin urmare, este necesar să se ia măsuri urgente cuprinzătoare.

Somnifere pentru alcoolici fara prescriptii cum sa acalmie, tratamentul alcoolismuluiAlcoolul și somnifere: verificați compatibilitatea

După cum se știe, tratamentul ar trebui să aibă loc numai atunci când o persoană otrezveet dependență de alcool. Dar când el este într-o beție prelungită, aproape că nu am dormit, în această situație, este necesar să se ia în considerare modul în care să eutanasieze un alcoolic, cel puțin timp de 6-7 ore. Medicii prescriu somnifere, în cazul în care persoana nu este pus să doarmă, de exemplu: Phenazepamum sau donormil. Medicamente pe bază de somnifere accelera procesul de vindecare, care permite corpului să se odihnească și să recupereze.

Gospodăriile care sunt obosit de relativă beat beția regulat, uneori ezitantă unei erupții cutanate măsuri care să-i pacificare prin acordarea de pastile alcoolism. Este rezonabil să se toarnă în alimente sau băutură orice medicament, în speranța că aceasta va ajuta. Dar există mijloace incompatibile cu alcool și consecințele după substanțele chimice de reacție poate fi destul de dezastruoase. Schimbarea acțiunea medicamentului, provocând insuficiență respiratorie sau criză hipertensivă, ceea ce poate duce la moarte.

Dacă bei alcool, știu!

Dar este important să ne amintim că consumul total de alcool este nociv pentru organismul dumneavoastră și promovează creșterea de paraziți, deoarece intoxicație - o intoxicare a organismului. După orice otrăvire organism slab și fără apărare. Cercetatorii au descoperit ca 90% dintre oameni în cadrul paraziților. În 90% dintre oameni medii. Și imaginați-vă ce statisticile cu privire la persoanele care consuma alcool?Tranchilizante în combinație cu etanol furnizează doar două reacții - sau un efect sedativ asupra efectului alcoolului sau a alcoolului afecta acțiunea medicamentului. De multe ori în drogherii a lansat pastile pentru alcoolici dormit fără prescripție medicală, dar utilizarea improprie a acestora va crește doar intoxicaŃie. pastile de dormit speciale sunt utilizate exclusiv într-un spital pentru cazurile de urgență.

Somnifere pentru alcoolici fara prescriptii cum sa acalmie, tratamentul alcoolismului
Experții spun că miraculoase moduri culcati persoană beat nu există. Dacă, din păcate, sa întâmplat martor comportament violent și nu știi cum să nu se oprească un chef alcoolic în timp ce gândesc cum să-l calmeze medicamente, conflictul mai provocatoare. Puteți infuriate în continuare beat și cauza mâniei sale.

Ce este interzis să facă?

Nu toate metodele sunt scufundare în somn va ajuta o persoană mai bautor. Există consultanță de specialitate, care nu se poate face, astfel încât să nu rănească și mai mult:

Nu de mult poate fi beat să bea lapte cald, ceai cu menta și a pus la culcare, dar dacă un scandalagiu alcoolic, ar trebui să-l ia la clinică.

Ce medicamente sunt utilizate?

Următoarele produse, care sunt împărțite în grupuri atribuite la normalizarea somnului:

  • Preparate din plante - Motherwort și valeriană. Acțiunea este lent, dar practic inofensive;
  • sedative - fenazipam, diazelam - acționează rapid, există contraindicații;

antidepresive - imipramină, amitriptilină, miaser - viteza de moment de la debutul somnului.

Somnifere pentru alcoolici fara prescriptii cum sa acalmie, tratamentul alcoolismului
Fără sfatul unui medic pentru a lua medicamentul numai la primul grup. Altii au efecte secundare și o listă mare de contraindicații, astfel încât sunt acceptate numai pe bază de rețetă și supravegherea unui psihiatru și psihiatru. Într-un stat treaz pentru a vorbi cu persoana și decide cu privire la modul de a trata dependenta.

Cel mai adesea, dependența de alcool recomanda picături. care spune Elena Malysheva în programul „Sănătate“. Mai mult decât atât, picăturile sunt 100% remediu natural, cu atât mai mult și de a ajuta, în 99 de cazuri din 100 in 3 saptamani. mijloace eficiente în ceea ce privește prețul / calitate, să fiu sincer, este greu de găsit.

Opțiunea cea mai sigură, dar dificil de a calma și acalmie alcoolic este sobru el. Puteți face acest lucru prin a da cateva picaturi de ulei de menta intr-un pahar cu apă și băuturi. Se extrage din alcoolul din sânge va rapid vărsături. Odată ce aceste proceduri au o persoană sobră poate bea somnifere și a pus la culcare.

Tratamentul la domiciliu ALKOGOLIZMA in 3 zile! Aveti nevoie.