Somnambulism tratament si cauze, psihologi

Somnambulism tratament si cauze, psihologi

Somnambulism sau somnambulismul - o conditie dureroasa, care se caracterizează prin comiterea oricărei acțiuni de către persoanele care stau în starea de somn. În acest caz, comportamentul uman este complet adecvat și bine direcționate. Cu toate acestea, el nu a capabil să controleze acțiunile lor. Mai mult decât atât, în dimineața un om care poate merge într-un vis, nu-mi amintesc chiar și la deplasările efectuate de noapte.Somnambulism cauze ale bolii

Există mai multe motive deosebit de grele, care afectează dezvoltarea unor boli cum ar fi somnambulism. Ele sunt cel mai frecvent asociate cu boli ale persoanelor în vârstă. Acest lucru se datorează faptului că copiii somnambulism pot să apară cu sau fără un motiv concret vizibil sau nu.

1. Situațiile stresante;
2. somn neregulat;
3. emoții puternice;
4. lichnosti4 afectivitate Creșterea
5. impresionabil;
6. anxietate.

Studii recente profesori de conducere au arătat că boala este ereditară. Deci, în cazul în care ambii părinți au suferit de somnambulism ca un copil, probabilitatea apariției sale în copil este de 60%. Sunt momente când somnambulismul este o consecință a dezvoltării epilepsiei. Într-un astfel de caz, este sistematică și necesită un tratament mai lung corespunzătoare.
De asemenea, este important de remarcat faptul că majoritatea cazurilor de această boală referitoare la copii cu vârsta sub 14 ani. Acest lucru se datorează imaturității sistemului nervos, în timp ce la o vârstă înaintată, această tulburare poate fi cauza diferitelor nevroze. Dacă vorbim despre copii, undeva 15% dintre plimbări în somn la vârsta de 4 ani, în timp ce până la 12, această cifră a fost în scădere cu 1%. Într-un somnambulism normal de copil merge până la 14 ani.Cu toate acestea, acest lucru duce la somnambulism numit psihologic, în timp ce mediumuri și clarvăzătorii cred că destul de diferit. Potrivit acestora, cauzele somnambulism are posesia forțelor supranaturale ale sufletului uman, o varietate de fantome și demoni.

Cum se poate somnambuli și pentru a evita accidentele?

Așa cum a fost subliniat în mod repetat, persoanele care suferă de somnambulism, pot afecta în necunoștință de noi înșine și pe alții. Oricare ar preveni o astfel de dezvoltare ar trebui să fie posibilă pentru a proteja o persoană care suferă de o astfel de tulburare. Pentru a face acest lucru:

• Opriți și, dacă este posibil, la toate pentru a elimina toate aparatele electrice;
• Se scoate din cameră, și din jurul casei în locuri inaccesibile pentru tăierea și a elementelor de perforare;
• închide ermetic noaptea toate ferestrele și ușile;
• Complet stinge toate luminile, inclusiv lămpi, lămpi. Faptul că se presupune că orice lumină, nu numai luna este capabil de a provoca atacuri de somnambulism.

Somnambulism tratament și eficacitatea acestuia

Primul lucru de făcut pentru o persoană care suferă de somnambulism - elimina cauza unei situații stresante. În același timp, apariția unor atacuri sistematice ar trebui să cauzeze o trimitere la un specialist. Numai un medic poate diagnostica corect și prescrie un tratament complex cu antidepresive, tranchilizante, sedative sau sedativ. În unele cazuri, atunci când se produce somnambulism exclusiv ca urmare a stresului, atunci tratamentul somnambulism poate necesita o psihoterapie eficace.

Dacă vorbim despre copii, de multe ori nu necesita tratament, ca 99% din somnambulism ele nu sunt de natură permanentă și nu are nimic de-a face cu prezența comorbidităților. Destul de o situație diferită, în cazul în care atacurile sunt sistematice și repetate destul de des. În acest caz, trebuie să efectuați un diagnostic complet de calitate și să se consulte un neurolog, care ar exclude epilepsie și alte tulburări psihice.

Dacă vorbim despre posibilitățile de tratament de somnambulism la domiciliu, pentru perfect adecvat pentru noapte ceaiuri calmante destul de slab cu menta, musetel, sunătoare. În plus, necesitatea de a ajusta modul de zi, pentru o lungă perioadă de timp pentru a fi în aer liber, nu este deloc exclus calculatorul și televizorul. De asemenea, are un efect benefic de muzică clasică, un masaj de relaxare, o baie cu uleiuri aromatice.
Este important să ne amintim întotdeauna că pentru a vindeca astfel de boli ca somnambulism este realist, trebuie doar să ne amintim că acesta este conectat direct cu factorii intelectuale. De aceea, este necesară calitatea tratamentului pentru a crea mediul cel mai confortabil emoțional pacient. Acest lucru va contribui la o recuperare rapidă. Stai cu ochii asupra sănătății și bunăstării copiilor lor, și totul va fi bine.