solar de apa

Imaginați-vă că organismul uman - măr. Corpul fizic al omului - aceasta este 1/8 din mere. O parte semnificativă a restului de mere ia corpul de energie. In mod normal, de îngrijire a sănătății, ne pasă este corpul nostru fizic, nu acordând o atenție sectorului energetic. Dar în fiecare zi oamenii de știință sunt tot mai convinși că sectorul energetic are un impact enorm asupra sanatatii noastre fizice, așa că - trebuie să aibă grijă de păstrarea ei nu mai puțin cu atenție.În termeni simpli, noi toți - trăim baterii reîncărcabile. De la naștere la noi (celulele noastre) este dat taxa de minus 100 milivolți, dar în fiecare an, bateria „sta“, celulele își pierd sarcina lor energetică. rata de pierdere poate fi diferită și depinde de „datoria“ noastră, dar în medie este de 1 mV timp de 2 ani.

limita de viață a puterii de celule - minus 40 mV. De îndată ce celulele de putere ajunge la această valoare, este excitat. Pentru unii neexplorat până legile sarcina negativa a celulei este schimbat la un rezultat pozitiv și a inclus oncogene. Celula este gata pentru oncologie.În cazul în care taxa de energie celulară este consumată la o rată medie, aceasta este descărcată de aproximativ 2/3 noastre baterie de 80 de ani. La această vârstă, oamenii sunt deja împovărate cu multe boli cronice. Cu toate acestea, acum și în 30 de ani, există oameni care „au primit baterii“.

Recuperare taxa până de curând a fost considerat celule imposibil, dar inventat în prezent oamenii de știință lichid de energie în formă pură pentru corpul de energie. Studiile clinice au dat rezultate bune. Se observă că cel mai rapid restaurat puterea celulele creierului și a inimii, cel mai lent - tiroida.

Solar de apa - se încarcă pentru „bateriile“ noastre. Cât timp o persoană ar trebui să bea apă? Poate o viață.

Ca măsură preventivă, se recomandă să se bea cu 50 ml de trei ori sau de 150 ml o dată pe zi, timp de 15 minute înainte de a mânca. În situații complexe (pentru corectarea formelor severe sau acute de boli), doza poate fi crescută până la 1 - 1,5 litri pe zi, în timp ce supradozarea nu se produce.

Hrănește celulele solare de apa - si „bateriile“ dumneavoastră vă va dura de mai multe ori mai mult!

forma produsului. 500 ml