Soiuri de mere cu o descriere foto, comentarii, Registrul

Bine ai venit, domnilor.
Poate cineva va spune soiuri de mere. O să încerc să descriu. A fost mult timp în urmă, în copilărie. Varietatea este, probabil, iarna. Măr verde și galben, cu o ușoară fard de obraz. Nu este mare. Semnul principal - pe corpul fătului, ca sticla, pete translucide. Merele sunt dulci carne, fermă, suculent. Sub piele în zona de pastă este, de asemenea, pete translucide. Ei au păstrat foarte bine. Noi, copiii, toata iarna le-au târât afară din subsol ....probabil Pippin lituaniene foarte dense suculenta dulce gustoase mere mici. în cazul în care pentru a cumpăra un copăcel ...

Se potrivește descrierea unui soi târziu Volga frumusete

și poate Riga porumbel, descrierea este foarte asemănătoare.

Aici mere Pepinchik Krasnoyarsk, ajuta-te! Delicios ...

Soiuri de mere cu o descriere foto, comentarii, Registrul

Într-un fel, nimeni nu scrie despre mere șofran, deoarece este foarte delicios și frumos

Soiuri de mere cu o descriere foto, comentarii, Registrul
Soiuri de mere cu o descriere foto, comentarii, Registrul


Am văzut o fotografie de șofran, mărul viselor mele, dar noi (regiunea Kiev). Ele nu sunt doar văzute în unele, dar nu știu varietatea, vă mulțumesc pentru pont. Într-adevăr ca Wesley, dar din cauza căldurii este supusă rapăn, să spun că nu este. În zona noastră dragoste în mod tradițional: Slavă câștigătorii noului Honey Crisp (gust bogat foarte clare și frumos), gustul este imposibil de distins de el Revena, dulceață bun Florina. Idared și Beni Shogun ceva capricioasă în condiții uscate, înainte de preferat să Golden Delicious, Campion, poate nu cel mai bun, dar nu de prisos în grădină. Un alt soi interesant - rezistent de aur (galben la maturitate), pentru a gusta la fel ca și în cazul în care combinați acidul Antonovka cu dulceața de aur, foarte, foarte suculent.

Cine poate spune ce fel de soiuri de mere. acum este exterior că în interiorul o singură culoare. Apoi, pe măsură ce se maturizează pulpa Brightening

Cum de a stabili soiurile de mere de fructe? Doar compara fotografia?

Spune-mi de ce mere cad înainte de timp? Care ar putea fi motivul?

Soiuri de mere cu o descriere foto, comentarii, Registrul

Potrivit mere toamna off o mulțime de motive. Din cauza căldurii, nu suficient de umiditate. Nu este suficient materie organică, îngrășăminte. Apple a copac va decide - cum să plece pe fructe de copac. În cazul în care cursul nu a luat ceea ce unele boli, cum ar fi scabia, flagel foc, cancer și așa mai departe. D.

soiurile mele preferate: vara - Melba, iarna - Frumusețe din Sverdlovsk. Soția iubește vara - Mantet. Papirovka și alb de umplere, am eliminat pentru că nu iubesc moale, cum ar fi mărunțire cartofi fierți, mere.