Smokehouse din butoiul cu mâinile pe instrucțiunile de fabricație și diagrame

Smokehouse din butoiul cu mâinile pe instrucțiunile de fabricație și diagrame

Destul de un design interesant este o afumătoare din butoi. propriile lor mâini pentru a face destul de simplu chiar și pentru un novice în această afacere. Pentru a plasa produsul poate fi numai în zona, de aceea este deosebit de interesat de acest proiect ar trebui să locuitorii din case particulare și proprietarii de vile. Să ne gândim mai în detaliu caracteristicile și varietatea de modele și tehnologii de producție independente. • Caracteristici și beneficii
 • versiuni
  • Metode de fumat
  • modele de model
 • producție independentă
  • materiale folosite
  • pregătirea proiectului
  • Instalare și asamblare
 • Punerea in functiune

Smokehouse din butoiul cu mâinile pe instrucțiunile de fabricație și diagrame

EXEMPLUL afumătoare butoiaș

Caracteristici și beneficii

De asemenea, demn de remarcat este faptul că afumătoare din butoi are o mulțime de variații de performanță. Cele mai frecvente sunt compuse dintr-un singur butoi, și cu atât mai complicat modelul este deja completat cu elemente auxiliare.

Smokehouse din butoiul cu mâinile pe instrucțiunile de fabricație și diagrame

Puteti folosi, de asemenea, butoaie de lemn

Principiul de funcționare este că în interiorul camerei de fum se acumulează o anumită temperatură, care învăluie inerentă în produsele ei și să le aducă la pregătire. Principiul formării de fum și intrarea în celulă depinde de modelul.

Există unele argumente pro ale unor astfel de smokehouses:

 • disponibilitatea materialelor necesare pentru fabricație;
 • o varietate de modele;
 • ușurința de auto-producție;
 • muncă de înaltă calitate;
 • posibilitatea propriului său acord de proiect;
 • costuri de fabricație reduse și exploatarea în continuare.

Dintre minusuri poate evidenția necesitatea de plasare în afara incintei, care se află pe un site care nu este disponibil pentru toți oamenii.

versiuni

Cantitatea disponibilă pentru punerea în aplicare a proiectelor uriașe. Puteți selecta tipul de produse portabile mici, realizate dintr-un butoi din lemn sau butoi. Mai mult de ansamblu sunt gratar afumătoare pe cadru. Modelele staționare sunt potrivite atât la cald și la rece afumat și poate varia semnificativ configurația acestuia. Cum sa faci o afumătoare afumat din butoi și care de design pentru a alege pentru ea - uita-te la următoarea.

Metode de fumat

Pentru a începe cu vom înțelege, ce încă mai sunt diferitele tipuri de modele pentru metode de prelucrare a alimentelor calde și reci. Dacă luăm în considerare afumătoare pentru metoda la cald, în care fumul intră în camera de jos, fără a trece printr-o cale suplimentară. Ca urmare, este posibil să se mențină temperatura ridicată a aerului. Produsele care fac obiectul tuturor fumat timp de 2-3 ore.

Totul pentru modelul butoiaș unui astfel de plan este necesar pentru a face camera de cuptor în partea de jos sau de dedesubt. În primul caz, va trebui să taie printr-o fereastră pentru a fi în măsură să flip chips-uri și de aprindere. Al doilea este de ajuns pentru a pune construirea unui cuptor separat.

Important: Cuptorul poate fi în adânciturile formă în jăratic miniatură staționar sol sau cărămidă căptușită.

Smokehouse din butoiul cu mâinile pe instrucțiunile de fabricație și diagrame

Principiul metodei de fierbinte afumat în butoi

Dacă aveți de gând să-afumătoare afumat la rece din butoi, trebuie să aibă grijă de posibilitatea de răcire a fumului. De multe ori, în acest scop, stabilindu-se în jos un coș de fum, la câțiva metri lungime. El iese din locul cuptorului și alimentat direct la aparatul de fotografiat. Acest lucru poate fi un șanț de pământ, o conductă merge de la aragaz, etc. Atunci când nu este suficient spațiu pentru instalarea unui astfel de echipament poate fi aplicată răcirea forțată în camera dublă. Pentru aceasta se potrivi cu o cârpă umedă ca un perete despărțitor între compartimente.

Smokehouse din butoiul cu mâinile pe instrucțiunile de fabricație și diagrame

Caracteristici de proiectare pentru fumat rece

Sfat: Mai ieftin pentru a construi o afumătoare, care poate fi utilizat pentru metoda de cald și, dacă este necesar, și rece.

modele de model

Luați în considerare cele mai comune variante ale performanței structurale a produsului. Există următoarele modele:

 • Mini Smokehouse din butoiul. Pentru abordarea ei a folosit un butoi de bere. La această conductă de alimentare prin care fumul va curge, și o gaură tăiată pentru montarea grilajului cu produsele. O opțiune mai simplă - instalarea cilindrului pe grătar.
 • Vertical afumătoare 200 tambur litru. Acest model este caracterizat printr-un volum mare. Pentru aceasta este necesar să se construiască fundația pentru instalarea și cuptorul, care va fi amplasat direct sub țeava.

Notă: descărcați produsul poate fi atât pe verticală și pe orizontală, adică pe grila, aproape toate tipurile de produse.

 • Dublu camera orizontală. Se compune din două butoaie identice, tuburi interconectate, în care fumul va crește. În cazul în care instalați un filtru umed, camera superioară este perfect pentru semi-afumate. Rolul principal al secțiunii inferioare - cuptor.

Smokehouse din butoiul cu mâinile pe instrucțiunile de fabricație și diagrame

Utilizarea a două butoaie

 • Dublu sudate model. Aici, conectarea a două tobe efectuate nu în paralel între ele și în unghiuri drepte. Structura poate fi sau în formă de T în formă de L. In partea de jos a divorțurilor căldură și umplut cu rumeguș, iar pe partea superioară - produsele plasate.
 • afumătoare staționară încastrate în sol. Pentru aceasta este necesar în avans pentru a face un șanț, care va servi ca un pasaj de legătură între cele două departamente. Cuptorul se poate face pe principiul unui incendiu în groapă de interior sau separat cuptorul echipat. Camera principală, de asemenea, patrunde in sol, în cazul în care acesta este alimentat tranșee. Fum trece printr-o mică gaură în peretele țevii. Pentru a preveni scurgerea de fum și de căldură toate zonele recomandate pentru a impune o cărămidă.
 • Smokehouse mobile de tip rece. Dacă nu există nici capacitatea sau dorința de a săpa în butoi, acesta poate fi echipat cu o sursă separată de sobă de la distanță. Spre conducta principală de oțel sudate camera, se face legătura cu conducta a cuptorului. Puteți folosi, de asemenea, flexibil și fum furtun de aer al pompei, care reduce suprafața ocupată de structura.


Smokehouse din butoiul cu mâinile pe instrucțiunile de fabricație și diagrame

elemente suport de structură principală de adiție

producție independentă

Deci, cum să faci o afumătoare din butoi? Indiferent de modelul ales, procesul de proiectare, asamblare și instalare, nu are nevoie de o mulțime de timp. Puteți face chiar și fără abilitățile sudor. Întregul proces ar trebui să fie împărțit în mai multe etape:

 • Alegerea materialelor.
 • Planul de pregătire și design de circuit.
 • Asamblare și instalare.

Să luăm în considerare fiecare dintre acestea mai detaliat.

materiale folosite

În primul rând avem nevoie pentru a determina alegerea materialelor pe care le va avea nevoie în procesul de construire a unui viitor fumător. Printre acestea se numără:

 • butoi de metal;
 • butoiaș din oțel inoxidabil;
 • butoi de lemn;
 • cărămizi;
 • pastă de ciment;
 • ardezie;
 • bare metalice și zăbrele;
 • foi metalice.

Smokehouse din butoiul cu mâinile pe instrucțiunile de fabricație și diagrame

baril de metal vechi este perfect pentru a face afumătoare

Deoarece cel mai popular tip de produs este o afumătoare din butoi de 200 de litri, se va lua în considerare opțiunile de utilizare a acestuia. Materiale auxiliare sunt selectate în funcție de proiect selectat.

Notă: puteți obține minim stabilit în formă de capace sau pânză groasă de sac, tije pentru agățat filtru de alimente și pânză.

În ceea ce privește scule, manipularea materialelor și pregătirea terenului pentru instalarea de fumător veți avea nevoie de:

 • lopata;
 • bulgară;
 • ruleta;
 • nivel;
 • aparat de sudura (numai pentru anumite tipuri de modele, în cazul în care sunt folosite elemente sudate).

pregătirea proiectului

Pentru a înțelege mai clar cum se face afumătoare cu mâinile lor din butoi, înainte este necesară lucrări importante pentru elaborarea unui produs viitor. În principiu, suficient de imagine de proiectare schematică în secțiune longitudinală pentru a fi văzut de umplere internă.

În cazul în care adâncitura în sol au nevoie de birouri de frontieră raschertit și principiul acordului lor. Dacă planificați o astfel de afumătoare staționară din butoiul cu mâinile, desenele trebuie să conțină date cu privire la localizarea obiectelor în raport cu unul pe altul, cum se instalează și dimensiuni.

Smokehouse din butoiul cu mâinile pe instrucțiunile de fabricație și diagrame

Planul de desen al proiectului pentru metoda rece

Combustie a săpat în pământ la o adâncime de aproximativ o jumătate de metru. Apare de aici horn și este îndreptat spre camera de fumat. Du-te în ea el poate, printr-o porțiune de intrare specială sau prin partea de jos, în cazul în care piedestal a fost expus.

Pentru lungimea coșului afumat ar trebui să fie de aproximativ 3 metri sub răcire naturală sau cel puțin 1 metru sub forțat (folosind o cârpă umedă). Când metoda la cald, distanța de la cuptor la produs nu trebuie să fie mai mică de 30 cm, în caz contrar ele vor începe să ardă și pot fi acoperite cu funingine. Pentru a preveni poluarea reprezintă o barieră de filtrare specială. Fat, care curge cu carne și pește, prins de o placă de metal. Ambele elemente trebuie să fie curățate ocazional. În acest caz, nu puteți întrerupe procesul de fumat.

Sfat: Se recomandă să se construiască în camera de termometru pentru a monitoriza temperatura.

Smokehouse din butoiul cu mâinile pe instrucțiunile de fabricație și diagrame

Barrel-Smokehouse pentru Trufanova afumătoare afumat

Instalare și asamblare

Scena principală, desigur, este asamblat în mod direct produsul la sediul dumneavoastră. În acest caz, baza unei afumătoare afumat cu mâinile lor din butoi cu un adânc în pământ.

Primul pas este pregătirea site pentru instalarea ulterioară a acestuia. Este necesar să se sape în sol pentru adâncirea furnalului, butoaie și dymoprovoda. parametrii optimi sunt:

 • adâncimea cuptor de 40-50 cm;
 • camera de fumat cu o degajare de 20 până la 50 cm;
 • dymoprovod o adâncime de 20 cm și o lungime de 2-3 metri.

Smokehouse din butoiul cu mâinile pe instrucțiunile de fabricație și diagrame

Se prepară tranșee și aprofundarea în construcție

Prin ardere Lățimea șanțului trebuie să fie suficientă, astfel încât este posibil să se aranjeze diametrul canalului nu a fost mai mică de 60 mm. Pentru a preveni cărămizi prevăzute de căldură scurgere nișă. Este posibil să se stabilească în continuare o conducta care va asigura livrarea directa de fum în cameră.

Apoi, ia în considerare butoaie de umplere interne. Optimal - producerea de bare cu zăbrele detașabile și individuale destinate agățat-le pe produse cârlige. Asigurați-vă că pentru a le instala sub palet, care se va scurge grasimea. În ceea ce privește filtru, trebuie să se ofere acces gratuit pentru curățarea în timpul procesului de fumat.

Smokehouse din butoiul cu mâinile pe instrucțiunile de fabricație și diagrame

Construcția camerei de fumat cu tije metalice și cârlige

Important: Separat, puteți face fereastra de vizualizare. De asemenea, este necesar să se asigure o forță mică și să mențină un nivel de umiditate dorit de tehnologie.

Design Instalarea se face într-o groapă pregătită. Cilindrul este coborât în ​​canelura, și a pus-o pe cărămizi și de ieșire de sub dymoprovod crestate gaură în partea laterală a șanțului. Pentru etanșarea îmbinării cu tubul de înfășurare se poate folosi o cârpă sau etanșare. construcție de blocare poate prin zidărie de cărămidă proeminente deasupra nivelului solului.

Smokehouse din butoiul cu mâinile pe instrucțiunile de fabricație și diagrame

Instalați baril pe baza pregătită

Cuptorul este echipat cu un foc de tabără adâncituri căptușite cu cărămizi sau camera individuală. Fabricarea poate fi tăiat de la butoi sau sudură cutie mai mică tablă de oțel.

Cuptorul trebuie să fie de alimentare cu aer pentru a furniza suficientă forța de tracțiune la mocni cipuri. Pe verso trebuie să fie, de asemenea, de ieșire pentru a trage fumul în camera de fumat. Când fumatul rece este suficient pentru a acoperi țeava cu o pânză groasă de sac umed. Sam dymoprovod este recomandat să acopere foaia de oțel sau de ardezie și acoperite cu pământ.

Punerea in functiune

Punerea în funcțiune o astfel de casă afumătoare din cilindru poate imediat după fixarea și uscarea soluției. In cuptorul pus lemne sau cărbuni de foc, și crescute. Apoi a turnat peste cărbune, așchiile de lemn, de preferință de la specii de fructe. Ai nevoie pentru a obține corupție și fum abundent de la formarea.

Smokehouse din butoiul cu mâinile pe instrucțiunile de fabricație și diagrame

Smokehouse de casă din baril din

Produsele sunt plasate în camera și sunt îngrădite cu o cârpă umedă pentru funingine capcană. Pe partea de sus a unui butoi acoperit cu un capac sau pânză groasă. Pentru rece-afumate au nevoie de la 3 până la 7 zile, pentru a aduce produsul până când acesta este gata. În acest timp, trebuie să verificați disponibilitatea unui număr suficient de pilitura, filtrele sunt curate, iar nivelul de grăsime în tigaie.

Smokehouse de butoaie - Mare pentru zona suburbană. Acest articol bugetar, care vă va permite să gătească diverse bunătăți pe fum cald și rece.

Uită-te la alte materiale pe teme similare

Smokehouse din butoiul cu mâinile pe instrucțiunile de fabricație și diagrame

Cum sa faci propriul mini Smokehouse: dispozitive Desene afumat la cald și la rece

Smokehouse din butoiul cu mâinile pe instrucțiunile de fabricație și diagrame

Principiul de funcționare al generatorului de fum pentru fumător afumat

Smokehouse din butoiul cu mâinile pe instrucțiunile de fabricație și diagrame

Smokehouse cu supape de control (blocare hidraulică)