situații non-standard - pagina

sectiunea mort Groaznic. Revive ce?

Un astfel de lucru. Membru inventează o situație de non-standard interesant. Următorul jucător fantasizes pe care le-a întreprins într-o astfel de situație, iar apoi a scris.Ei bine, îmi place un popor ospitalier întreb ce au nevoie în apartamentul meu. Poate că e un serviciu comunal.

Pedala de la podea și faptele ferestrei! Lasă-mă prinde din urmă cu Porsche.

Pentru a vă într-o fereastră zboară kawaii Loli / bun super-erou japonez și spune că el / ea este destinată să fie / soția ta / soțul tău. Actiunile tale?

Trebuie să se deplaseze în jos o pantă abruptă pe schiuri, dar nu ai nici o practică. Maxim de unde vă aflați pe picior de plecare, Duck este acasă la calculator. Trebuie să se mute oricum, pentru că ați pierdut argumentul. Actiunile tale?

O să-l iau și mâncat. Dacă ești norocos totul va fi ok, dacă nu. un cuplu de eroziuni și, eventual, ciocni pe cap, va supraviețui.

Întâlnești o fată / iubit aproximativ 2 ani. Și dintr-o dată începeți să vă simțiți că aveți pentru ea / el nu are nici sentimente serioase și intențiile. Dar dvs. (încă dvs.) a doua jumătate se uită la tine cel mai mult că nici mânca serios. Întrebarea este dacă arunci un suflet pereche?

La naiba. De mai multe ori această situație a fost. Se pare că este doar un standard. Dar eu nu pot suporta. De obicei, când am obține o fată care mă interesează. Una precedentă. La naiba. Nu-mi place să spun aceste cuvinte, dar am de gând să trăiesc în alt oraș. Și da! Vei fi mereu în inima mea.O cerere. Răspunsul la situația nu este necesar să se deplaseze în jos la # „#“ Pentru a stinge glaf # „#“ sau # Wake # '#' în sus '#'.

Ați planificat pentru a cuceri lumea. Dar știi, că o nișă nu va funcționa. Ajuns la biroul de asistenți pentru invadatorii lumii, te-ai uitat în jurul valorii de alegerea propusă.

Moloh, Minotaurul, Kawaii fată-ucigaș, un succubus, un necromant, vampir, Gordon Freeman sau preoteasă elf întunecat.

Pe cine alegi? Și, ca lui / ajutor ia-o peste tot în lume?

preoteasă Elf. Și vom profita de pe scenariul „chinezesc“ - extrem de fructuoasă.

Există o astfel de creatură - un imens creatura cu trei capete bryuhozhuy teribil, mare și de moarte. Dar, cu gheare lui Pinky, foarte valoroase pe mâna stângă. Ai nevoie să-l, și este necesar să se găsească o scuză, că a dat ție.

Hmm. Voi încerca să-l surprindă, pentru a face în așa fel încât și-a pierdut capul, și a pierdut interesul pentru mine. Și așa am văzut repede de pe întreaga drujba prietenie degetul mic și du-te, du-te!

Tu ești căpitanul unui portavion. Există o luptă avioane în fiecare minut decola și ateriza (pentru reparații și realimentare). Apoi, avionul zboara din aripa căptușită, dar când a aterizat pe portavion desfigureze pistei, iar altele pur și simplu nu pot sta pe ea, și se năruie în mare. Există o alegere - pentru a aduce în jos avionul cu doi piloți vii pentru a da altora să se așeze. sau de a lua o șansă și să le stai jos?

Bailout nu va funcționa, blocat. Alte piste nu este prezent (lupta în largul mării, portavion - singurul).

Pentru a le informa la radio, astfel încât avionul sa scufundat în apă. Oamenii sunt mai importante decât orice mașină. În apă cădea în apă, și de acolo pentru a trage afară.

Tu du-te la locul de muncă / școală / de afaceri și brusc a scăzut la 1 mm. Actiunile tale?

Caut o sticla cu eticheta „Drink Me“

La vecinul a mers la acoperiș. Vecinul a refuzat să cheme un medic sau un montator. Folosind un ciocan sau ultimul număr al revistei „Modern Psihiatrie“ încearcă să rezolve problema.