Simptomele narcotică

Simptomele narcotică

intoxicație narcotică sau sindromul intoxicație narcotică - o afectiune care apare după administrarea narcoticelor și include anumite simptome psihiatrice, neurologice și somatice. Este important de remarcat faptul că, indiferent de tipul de specificitate de droguri de simptome foarte similare. Mai mult decât atât, colectarea tuturor simptomelor exprimate euforie, care este link-ul principal în mecanismul de formare a dependenței de droguri.Droguri efect negativ asupra organismului uman, afectează, de asemenea, mentale și somatice, neurologice și funcția sa. De aceea, pentru a scăpa de dependența de droguri este foarte dificil. Dar relația câștig este foarte simplu, deoarece perioada de dependenta de droguri - este foarte scurt.

Inițial medicamente provoca mareea umane de voioșie și de emoții pozitive, și în cele din urmă duce la o stare de goliciune și pierderea interesului pentru viață. În plus există un proces de schimbare profundă, ceea ce duce la un dezechilibru în celulele creierului. Addict începe să perceapă realitatea este destul de diferit, iar singurul său interes este de a primi de droguri. Cum se poate recunoaște faptul că oamenii iau droguri?

Principalele semne de intoxicație de droguri

Cele mai timpurii semne ale abuzului de droguri sunt frecvente frunze nemotivați casa, schimba hobby-uri, noua companie nefamiliare, interes în cabinetul sau literatura de medicina locală farmacologie, nesociabil, secretos și evitarea contactului cu familiile lor. Ca regulă generală, o persoană care utilizează droguri se schimbă în mod dramatic, astfel încât suspectul „ceva rău“ nu este prea dificil. În ceea ce privește simptomele de intoxicație de droguri. apoi în funcție de tipul de medicament sunt următoarele simptome: agitație, gesturi excesive, agresivitate, schimbări în coordonare motorie, esalonarea dintr-o parte în alta, etc.Simptomele intoxicației de droguri de heroină și alte substanțe opiacee Grupa:

 • piele palidă
 • elevii îngustate, chiar și într-o cameră întunecată;
 • somnolență pronunțată, letargie, slăbiciune;
 • nas obsesiv zgâriere, mâini, etc.;
 • în timpul prelungit dependent de heroină cu ușurință vine într-o stare de excitație.
 • Simptomele psihostimulante de intoxicație cu droguri:

  • starea de spirit ridicată și activitate crescută până nervozitate;
  • insomnie;
  • pupile dilatate, care nu sunt ingustate, chiar și în lumină puternică;
  • se confruntă cu roșu;
  • convulsie mușchilor, mișcări necoordonate;
  • iritabilitate si agresivitate.

  Simptomele de marijuana de intoxicație cu droguri:

  • albii ochi roz;
  • un comportament prostesc și risibility, rasul incontrolabil pentru nici un motiv;
  • Jordania sau sete incontrolabilă.

  Semne-deținute probe includ urme de ac sau tăieturi pe piele, echimoze, hârtie rulată, linguri mici, capsule, flacoane, fiole.

  Dacă suspectați semne și simptome de intoxicație de droguri, la aproape, este necesar să se știe cum să ajute o persoană. La urma urmei, uneori asistența în timp util depinde de durata de viață a addict.

  Cu un puls slab da pacientului de a bea 30 de picături korvalola și asigură accesul la aer curat și odihnă completă. Dacă în termen de 20 de minute de dependent de droguri nu devine mai ușor, atunci suna o ambulanță.

  Este important de remarcat faptul că, după sobering sus, ca urmare a narcotică la un pacient va experimenta mahmureala severă care un dependent va dori să se retragă noua doza de medicament. Acesta a fost în acest moment, este important de a convinge persoana sa caute ajutor profesionist, pentru că totul se termină bune.

  Acesta este poate fi determinat prin luarea de droguri o persoană sau nu astfel de semne de intoxicație de droguri. Sperăm că informațiile noastre vor fi strict o evaluare pentru tine și de a organiza supravegherea persoanelor care nu trebuie.

  Ați raporta o eroare în următorul text: