Simptomele de supradozaj cu nicotina din tigari electronice

Simptomele de supradozaj cu nicotina din tigari electronice

Multi fumatori cred in mod eronat că trecerea de la fumat tigari normale tip gadget electronic poate să apară supradoză de nicotină.Foarte des, pentru a atinge senzațiile obișnuite de e-tigari de multe ori trebuie să-l folosească. În cele mai multe cazuri, acest lucru duce la otrăvire a întregului organism.

Pentru consecințele care nu sa dovedit a fi dezastruoase, este esențial să se recunoască simptomele de intoxicație și să ofere primul ajutor pentru tine sau un iubit.

O supradoză de nicotină, prin utilizarea e-tigari

Weipa visele tale!
El este în așteptare pentru tine! Grăbește-te pentru Kit Kanger subox Mini Starter! 50% reducere!

Doza critica de nicotină într-o formă pură este capabil de a ucide uman deja după câteva minute, după care intră în organism. Moartea se produce de la paralizie respiratorie și a opri inima.

În cele mai multe cazuri, îmbunătățirea vărsăturile situație în care majoritatea substanțelor toxice părăsește corpul. Cu toate acestea, ar trebui să ia în considerare caracteristicile individuale ale fiecărui organism - pentru o persoană rămâne în doza corpul nu este vizibil, pentru un alt ar putea fi fatală.

Destul de des există cazuri severe de intoxicații nicotină, care sunt fatale. Această situație se poate datora aplicării unui lichid pentru țigări electronice pe pielea expusă. Pe suprafața pielii, nicotina este absorbit rapid în organism, dar în acest caz nu se va provoca voma intoxicatie, care complică foarte mult situația.

Simptomele de supradozaj cu nicotina din tigari electronice

Nicotina - o otravă serioasă!

În astfel de situații, de cele mai multe ori o supradoză de nicotină are loc în cauza severă:

 • lichid pentru reumplere conțin o concentrație mare de nicotină: în fluidele pulmonare conțin până la 6 mg de otravă per 1 ml, și în formă lichidă mai puternică conține până la 36 mg / ml;
 • zona de aspirare mare de otravă;
 • nu întotdeauna există voma, deci nicotina este mai mult în organism.

Atunci când se utilizează cantități electronice tigari de nicotina din sânge crește brusc, apoi scade brusc la fel de bine. În cazul în care acest dispozitiv avânta încet, o parte din nicotină va fi neutralizat de către organism, adică, pentru a primi o supradoză fatală de nicotină în această situație este practic imposibil.

Cu toate acestea, în cazul în care utilizarea frecventă a rezerve puternice pentru țigări electronice, în special cu creșterea jeun probabil agrava sănătatea dumneavoastră este mare.

Semnele de intoxicație nicotină

Toți cei care au încercat o dată să fumeze prima țigară, familiarizați cu o imagine de intoxicație acută cu nicotină. Destul de des, în tranziția de la convențional la țigări electronice, fumătorii sunt dispuși să experimenteze aceleași senzații ca și înainte.

Cu toate acestea, dispozitivele electronice de fumat aduce un simt mai moale decât produsele din tutun convenționale. Prin urmare, fumatorii sunt mult mai probabil să se înalțe, și de a folosi de încărcare mai puternic pentru dispozitive electronice.

Simptomele de supradozaj cu nicotina din tigari electronice


otrăvirea nicotina, de asemenea, numit tabagismului.

Acest lucru duce adesea la faptul că acestea se confruntă cu simptome neplăcute ale otrăvirii nicotina:

 • greață și vărsături;
 • salivație crescută;
 • dureri abdominale;
 • diaree;
 • piele palidă
 • transpirație crescută - de multe ori scădere de sudoare pe frunte și nas;
 • stare generală de slăbiciune;
 • creșterea presiunii;
 • amețeli și dureri de cap;
 • palpitații ale inimii;
 • vorbire nedeslușită, dificultăți la înghițire, mers clătinat;
 • convulsii.

Dacă nu acorde atenție la aceste semne și să continue să otrăvească otrăvire în continuare corpul merge în forma cronică. Corpul adaptează treptat și se obișnuiește cu doza zilnică de nicotină, dar mai târziu poate fi hipertensiune, o violare a tractului gastro-intestinal, și diverse boli respiratorii.

Cum se calculează doza optimă?

Se calculează numărul necesar de foarte dificil, deoarece corpul fiecărei persoane este unică și fiecare doză individuală necesară.

VEYPERY recomandat EXPERIENTA!

Cauti un Weipa convenabil? Kit Kanger subox Mini Starter este un mod cutie cu corpul din oțel inoxidabil și de culoare durabil. Este potrivit și veyperu cu experiență și novice.

Simptomele de supradozaj cu nicotina din tigari electronice

Acorda primul ajutor victimei.

Pentru a evita intoxicarea cu nicotina din tigari electronice este necesar să se respecte următoarele reguli:

Dacă urmați aceste recomandări, nu poți face mult rău pentru sănătatea dumneavoastră și pentru a evita consecințele neplăcute ale otrăvirii. În cazul în care, cu toate acestea, intoxicația nu a putut fi evitată, este necesar să se știe cum să dea primul ajutor.

Ajutor la supradoză de nicotină

Simptomele de supradozaj cu nicotina din tigari electronice

Mai multe fapte înfricoșătoare.

Primul ajutor pentru o supradoză de nicotina din tigari electronice este în următoarele evenimente:

 1. Pentru victima sufocat cu salivă și vomă, ar trebui să fie pus într-o parte.
 2. suna imediat o ambulanță.
 3. Aerisiți camera, gulerul cămășii deschis și centura mai slabă.
 4. Nu poți opri vărsături, dimpotrivă, dacă nu este, încercați să apelați - pentru a da victimei o soluție rece de apă sau soluție salină curată.
 5. Dacă pacientul este conștient și capabil să înghită, da bea câteva tablete de cărbune activat. Dacă victima este inconștientă, este necesar să se încerce să-l aducă la simțurile sale, dându-respirați fumul de amoniac sau oțet.

Mulți oameni cred că, dacă este necesar, orice intoxicare a corpului victimei să bea lapte. Cu toate acestea, această opinie este eronată, deoarece produsul animal, și se va agrava doar starea de sănătate.

În cazul în care otrăvire ușoară, este necesar să se asigure pacea lui până la recuperare completă, masă ușoară de alimentare, bea din abundență și să îndeplinească toate cerințele medicilor. În cazul în care otrăvire este forma severă, să decidă ce să facă numai de personal calificat.

Important! Dacă victima este inconștientă, grav retardat și în mod constant tuse - nu dau nimic pe cale bucală, deoarece poate sufoca!

Etapele de supradozaj nicotina

două etape se extinde la o intoxicație acută nicotină. Cu furnizarea în timp util de prim ajutor la o intoxicație ușoară toate se termină doar prima fază - excitație.

In timpul primei etape, spasmul vaselor de sânge și a mușchilor, persoana devine mai agitat și tulburătoare. La situație asistarea prematură este agravată și a doua fază începe după numai câteva ore după intoxicație.

Dacă nu ajuta în timp util la intoxicarea nicotinic, vine a doua etapă - de frânare. Acest pas duce la consecințe mai grave: victima este încetinit bătăile inimii redusă critic tensiunii arteriale, decelerat operație CNS comă poate dezvolta. După câteva zile, oamenii vor muri din cauza insuficienței cardiace și respiratorii.

fumatori cred in mod eronat ca lichide otravă pentru țigări electronice imposibil. Corpurile lor în cele din urmă nu devine atât de sensibil la substanțe toxice, dar în fiecare zi a corpului lor ofera simptome usoare de otravire nicotina. Ignorarea acestor simptome si duce la dependenta de nicotina.

După cum sa menționat mai sus, overdoz nicotina rareori fatală. sănătatea umană, care este chiar alături și inhaleaza aburul din gadget nu este în pericol, dar amatorii de scăldat trebuie să urmărească reacția organismului.

Într-o măsură mai mare acest lucru se aplică adolescenților, ale căror corpuri sunt încă în creștere și în curs de dezvoltare, și încă nu pot suporta sarcini grele. Cu toate acestea, pentru a lua o decizie cu privire la realimentare și cetatea să fie responsabil pentru propria lor sănătate poate fi doar proprietarul dispozitivului electronic.