Simptomele bronșite alergice și tratament la adulți și copii

Simptomele bronșite alergice și tratament la adulți și copii
bronșită alergică - o inflamație a mucoasei bronșice cauzate de expunerea la alergeni, prin inhalare. Ca răspuns la alergeni există un pacient răspuns imun, având ca rezultat deteriorarea parenchimului pulmonar.Există două forme ale bolii: acuta si cronica. bronșită alergică acută se dezvoltă în decurs de câteva ore după contactul cu antigenul și dispare fără a lăsa efecte nocive. Forma cronică se dezvoltă pentru o lungă perioadă de timp (luni, ani) și treptat duce la leziuni ireversibile ale tesutului pulmonar si fibroza. Ca urmare, capacitatea vitală a plămânilor este redus, ceea ce duce la deteriorarea schimbului de gaze.

Pentru a preveni complicațiile și simptomele pot fi eliminate mai repede, trebuie să tratamentul la timp a bronșite alergice. Deal cu ierburi ca și alte remedii populare, care au acțiune antiinflamatoare și antihistaminic. Ele sunt sigure pentru adulți, cât și pentru un copil mic, nu sunt dependență și efecte secundare.

Cauzele bronșite alergice

Simptomele bronșite alergice și tratament la adulți și copii
Bronhiile - o fire tubulare care se conectează trahee la țesutul pulmonar. Ei au o membrana mucoasa delicată, care reacționează la factorii negativi. Atunci când un alergen pătrunde în tractul respirator, organismul nostru percepe ca un corp străin, și ca o protecție inițiază inflamație a mucoasei bronșic. Organismul incepe sa produca mai mult mucus care provoacă tuse.

 • De ce bronșită alergică nu este pentru toți pacienții? Faptul că dezvoltarea bolii necesită o combinație de trei factori:
 • alergenice expunere;
 • tulburări ale sistemului imunitar, ca urmare a unor factori externi;
 • deteriorarea funcțiilor protectoare ale epiteliului bronhial și endocrin și sistemul nervos, ceea ce duce la reacții alergice.

Astfel, tratamentul competent bronșită alergică ar trebui să vizeze eliminarea tuturor celor trei factori de mai sus.

Boala dă simptome:

 • tuse - uscat sau umed (dacă o reacție alergică a condus la o supraproducție semnificativă de mucus);
 • dificultăți de respirație;
 • lipsa de temperatură, stare destul de bună a pacientului.


bronșite alergice la copii, uneori, dă simptome suplimentare, cum ar fi febra sau roseata a membranelor mucoase ale laringelui. De regulă, pacienții tineri suferă de o alergie la polen, dar uneori asta e motivul pentru care ar putea fi ascuns în alergii alimentare.

Tratamentul de bronșită alergică ar trebui să înceapă cu încetarea completă a contactului cu substanțe cauzatoare de alergii. În cazul în care boala are un copil, și nu se poate instala alergen, pentru a proteja copilul de contactul cu mediul înconjurător. medicamente tradiționale elimina rapid simptomele neplăcute și să consolideze corpul pacientului.

ulei de semințe de in și miere

sirop de pătlagină

Simptomele bronșite alergice și tratament la adulți și copii
Acest sirop va ajuta pe toți cei care au obstructivă, bronșită alergică, asmatichesky, pneumonie și alte boli ale sistemului respirator. Ia 100 g proaspătă sau 200 g de frunze de patlagina uscate, le-a pus într-o cratiță, se adaugă ½ cană de apă clocotită și se pune la foc mic. Fierbeti până când lichidul este redus la jumătate, apoi se strecoara, se adauga ¾ cana de miere și încă o dată totul bine. Păstrați siropul în sticle de sticlă. dozare pentru adulți este utilizat în 1 linguriță de 3-4 ori pe zi, pentru un copil - ¼ linguriță de mai multe ori pe zi.

Sirop cu ceapa si albinele Podmore

bronșită alergică și obstructive severe se recomandă tratarea siropului cu ceapa si albinele Podmore. Ceapa fin curat, se taie în bucăți mici, se adauga 3 linguri de miere si se lasa la infuzat timp de câteva ore. În acest moment, se toarnă 2 linguri de uscate de albine 2 cesti de apa clocotita, se acoperă și se lasă la infuzat prea puține ore. Tulpina bulion și sirop de ceapa albine, se amestecă și se așează în frigider. Pentru adulți, doza este de 1 lingura dimineata si seara, pentru un copil - o jumatate de lingurita de 2-3 ori pe zi. În termen de 2-3 zile simptomele neplăcute ale bolii dispar.

tinctură de rădăcină Primrose

Ierburi medicinale

Simptomele bronșite alergice și tratament la adulți și copii
Taxele de mai multe plante aromatice puternice nu va ajuta doar pentru a trata bronșite alergice, dar, de asemenea, restaura complet sistemul imunitar. Ca urmare, pacientul permanent scapa de alergii. E o rețetă decentă:

 • Florile sunt urzica alba - 30 g;
 • Planta cimbru - 30 g;
 • Iarbă ursului - 30 g;
 • semințe de fenicul - 30 g;
 • Iarbă toadflax - '15

Se amestecă bine și de a folosi pentru prepararea infuziilor. O portie de medicamente va avea nevoie de 1 lingura de colectare și un pahar de apă clocotită (15 minute insista droguri). Pentru adulți, doza este de 1 ceașcă de 2 - 3 ori pe zi pentru copii - de la 50 până la 100 ml de trei ori pe zi (în funcție de vârstă).

Cure alergice bronsita, obstructive si alte tipuri, puteți utiliza această colecție:

 • iarbă Hoarhound - 20 g;
 • Iarba ursului - 20 g;
 • Aloe vera frunze - 20 g;
 • goutweed Grass ordinare - 20 g

Brew taxa in loc de ceai (abrupte iarba dessertspoonful în 500 ml apă clocotită timp de 10 min) și 100 ml bea de 4 ori pe zi. Copiii doza trebuie redusă cu 2-3 ori. În termen de 3 zile de tratament, veți observa că simptomele au dispărut fără urmă. Vă dorim sănătate bună!

(Nu a fost evaluat încă)