Simptomele bobina de aprindere defect

Simptomele bobina de aprindere defect

Masina este cel mai bun pentru a diagnostica și repara serviciu specializat. Puteți obține asistență de specialitate și repararea de orice complexitate. Dar există situații pe drum, în cazul în care este imposibil de a ajunge la cel mai apropiat serviciu. Rupere poate să apară în drumul gol într-un sat îndepărtat sau de pescuit. În acest caz, trebuie să aibă cunoștințe minime despre posibilitatea de rupere în mașina dumneavoastră preferat.Automobilele moderne sunt echipate cu o mulțime de electronice și funcții auxiliare. Dar ele sunt puțin probabil să ajute în cazul în care eșecul va bobina, este una dintre cele mai importante elemente ale sistemului de aprindere. Iată câteva exemple de semne de deteriorare a bobinei de aprindere:

  • ori cu motor de funcționare nu sunt la fel de stabil cum se spune driverele - troit, și cu atât mai departe cu atât mai mult;
  • La temperaturi ambientale scăzute, troit motorului mai mult până încălzit;
  • Atunci când umiditatea este prea mare - întreruperi ale motorului apar mai frecvent;
  • Dacă apăsați pedala de „gaz“, rapid si dramatic, a existat o defecțiune a motorului:
  • Printre indicatorul luminos tabloul de bord se va aprinde, semnalizarea unei defecțiuni în circuitul electric, acesta este numit „motor chek“, descifrarea mărturia ei are instrucțiuni speciale pentru vehicul.


Dar simptomele nu sunt identificate motive pentru care a avut loc defecțiunea. Motivele ar trebui să fie identificate empiric. Iată câteva dintre ele:

  1. -pe motor lumânările folosite origine dubioasă, calitatea slabă poate fi ulterior reflectate în valoarea de repararea autovehiculului. producătorii de mașini sunt puternic recomandate pentru utilizare în motoarele, numai lumânarea originală. În caz contrar, ele nu pot asigura funcționarea motorului de încredere.
  2. -bobine foarte cald în mod direct. În conformitate cu specificațiile tehnice sunt proiectate pentru diferite condiții de temperatură, dar practica arată că acest lucru nu este întotdeauna cazul. încălzirea excesivă a motorului dacă rulează nu este stabil la bobina de aprindere sunt ridicate de stres termic. Din acest motiv, ei nu reușesc mai repede. Schimbarea frecventă a temperaturii afectează negativ componentele electrice și de cauciuc ale bobinei.

Forțată de echitatie cu un spart bobina de aprindere rezultate din spargerea suplimentară poate să nu reușească să elibereze sistemul de catalizator poate veni în stare proastă pernă de susținere a motorului, și un consum de combustibil a crescut, este puțin probabil să vă rog. La stațiile vă verificați mașina cu echipament special și precis spune ce cauza defecțiunii. În câmpul, fără a fi nevoie osciloscoape și alte echipamente de diagnostic, este necesar pentru a detecta ruperea metodelor „populare“. Cel mai simplu mod este considerat, la rândul său dezactiva fiecare cilindru prin deconectarea cablurilor de bujii de la bobina. Dacă operația instabilă a motorului nu se schimba, prin urmare, un contact sărac cu bobina de sârmă sau bobina cu defecte. Atunci când apare oportunitatea, puteți măsura rezistența citirea de înfășurări primare și secundare, în cazul în care bobina este inactiv, indicațiile sunt foarte diferite de celelalte. bujii incandescente sunt conectate cu serpentine sparte pot fi acoperite sau funingine umedă de combustibil nears.

Bobinele de aprindere sunt, în general importate, nu sunt reparate și necesită în mod ideal de înlocuire. Schimbarea vârfului de cauciuc, este imposibil de a garanta continuarea activităților bobina. Numai prin crearea unei noi bobina poate asigura o funcționare stabilă a motorului.

articole recente