Simptomele alergice la bere și tratament

Alergie. Din păcate, acest cuvânt a devenit foarte frecvente în lumea de astăzi. Numărul de boli alergice a crescut atât de dramatic în ultimele decenii, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) are în vedere alergii ca una dintre problemele majore de sănătate publică.Potrivit OMS, 40% din populația lumii a identificat cel puțin o boală alergică. Tendințe în dezvoltarea bolilor indică faptul că cazurile de sensibilizare polivalenta - care suferă de mai multe tipuri de alergeni, sunt din ce în ce mai frecvente.

Boala reduce în mod semnificativ calitatea vieții persoanelor care suferă de boala si poate fi fatala.

Bolile cauzate de o reactie a sistemului imunitar, au devenit atât de atribut comun al vieții noastre, că sistemul de învățământ britanic a fost lansat o instrucțiune specială care reglementează utilizarea de inhalatori pentru astm în școli.

Are bere au o alergie?

dacă berea poate fi o reacție alergică? Poate fi un alergen de bere? Lista de alergeni - substanțe care produc reacții alergice, se pot întinde pe mai multe pagini. Lista de alimente care pot duce la boli, sunt prezente și băuturile alcoolice. Și alergie de bere nu este ceva deosebit de minunat.

Simptomele alergice la bere și tratament

Ca parte a băuturii - malț, hamei și drojdie. Substanțe de origine vegetală sau fungică la origine, și poate provoca simptome de simptome alergice. Malț produs din orz - o specie de iarbă, poate fi de multe ori cauza de alergii la bere.

În plus față de produsele naturale, berea conține mai moderne și coloranți, stabilizatori, conservanți, și alte „chimie“. Cazurile de reacții alergice la alcool - nu cel mai frecvent tip, dar se întâmplă, și nu izolat.

De ce intoleranțe devine o problemă globală

În mod ironic, una dintre cauzele care stau la baza creșterii numărului de cazuri de diferite tipuri de alergii, oamenii de știință cred că a crescut în ultimii ani, nivelul vieții umane. Pur și simplu pune, oamenii sunt prea adesea să se scalde, să mănânce o varietate de alimente.

Pentru mamele care alăptează, este, de asemenea, o oportunitate de a „modul de relaxare“: momeli artificiale pentru copiii care au primit posibilitatea de a scurta alaptarea naturala.

Simptomele alergice la bere și tratament

De la boala agresiv afecteaza in principal tarile cu ingrijire medicala extrem de avansat. În țările din așa-numita a treia apariție mondială de alergie este mult mai puțin.

Am creat o problemă, care este acum aproape gata să copleșească omul civilizat: protejarea copiilor împotriva expunerii la „murdăria“ folosind săpun antibacterian face imposibilă pentru a forma un sistem imunitar complet. Abandonarea mamele care alăptează nu protejează anticorpi copii disponibile în laptele matern uman.Noi hrăni copiii și să mănânce produsele în sine, în cazul în care jumătate din ingredientele unei liste foarte lungi orice E: aditivi alimentari, stabilizatori, conservanți, emulgatori. Este de mirare că există intoleranță la literalmente totul: produse alimentare, flori, animale, soarele.

Așa cum este prezentat intoleranță

reacția umană sistem imunitar sensibilizare (hipersensibilitate), asociată cu dezvoltarea de imunoglobuline. Atunci când sunt ingerate substanțe alergen este declanșat mecanism complex imun de acțiune a organismului. Acest lucru este normal - corp luptă împotriva virusurilor, microbi, paraziti, localizes efectul substanțelor toxice.

Uneori, mecanismul devine patologic de răspuns al organismului, și ca rezultat al anticorpilor suferă nu numai agresorul (substanță sau virus), dar, de asemenea, țesutul corpului propriu. Inflamatia apare, am văzut ca urmare a intoleranței. Reacția se poate manifesta în moduri diferite, în funcție de ingredientul activ.

Principalele tipuri de simptome sunt:

Simptomele alergice la bere și tratament

  • leziuni cutanate. Reacțiile cutanate pot manifesta ca erupții cutanate, mâncărime, roșeață, edem, inflamație a mucoaselor, conjunctivita;
  • Deteriorarea sistemului respirator. Efecte asupra sistemului respirator se manifestă în tuse, respirație șuierătoare, dificultăți de respirație, nas înfundat;
  • Efecte asupra sistemului digestiv. Reacțiile sistemului digestiv sunt exprimate în greață, vărsături, diaree;
  • În plus față de aceste simptome, pot exista dureri de cap, alterarea stării de conștiență. Aceleași forme primite și simptome de alergie la bere. Manifestari depind de alergen specifice și a corpului;
  • Malț de orz este adesea provoacă leziuni la nivelul pielii și ale tractului respirator, edem;
  • Conjunctivita, astm, tuse alergică și secreții nazale - consecințele primirii hameiului;
  • Sistemul digestiv reactioneaza adesea la prezența drojdiei, diaree, dureri abdominale, greață și vărsături.

Cum sa scapi de alergie la bere

Medicina tradițională consideră că tratamentul alergiilor în bere întuneric sau lumină posibilă. Boala nu poate fi vindecată, simptomele pot fi reduse. Cu toate acestea, acest lucru se aplică și altor tipuri de alergie. Unele dintre simptomele dispar de la sine după câteva ore, pentru a elimina celălalt poate lua o lungă perioadă de timp și utilizarea de droguri.

Cea mai eficientă metodă de tratament - evitarea contactului cu alergenul. Dacă reacția unei persoane la blana pisicii, pisicile din casa nr. Alergice la fructe citrice nu mănâncă portocale. Nu este clar modul în care se pune întrebarea, „Pot să beau bere cu alergii.“ Dacă este setat numai propriul său dușman.

Omul nu se poate obișnui corpul tau la alergen. Mai mult decât atât, contactul cu substanța în continuare, alergie, duce la o crestere influenta negativa asupra organismului și durata atacurilor. Acesta nu va ajuta și perioada de abstinență: odată ce aceasta a apărut, boala va reveni, în cazul în care alergenul intră din nou organism.

Nu ar trebui sa bea alcool si antihistaminice si medicamente alergie. Combinația de alcool și droguri ar putea duce la consecințe și mai grave: este posibil, în plus față de alergii, și veți obține alte boli.

Simptomele alergice la bere și tratament

Reacția la bere și alte alcool, desigur, o veste proastă pentru fanii intoxica bea, dar berea nu este produsul de primă necesitate. Abandon utilizării sale nu va afecta. Mult mai rău, atunci când astfel de efecte determină substanța din care este imposibil să se izoleze.

Dacă ați marcat la o reacție alergică la consumul de bere, da nu numai pe băutură conținut scăzut de alcool, dar, de asemenea, produsele care conțin astfel de substanțe: cvas, paste, pâine.

Consultați-vă medicul, el va prescrie tratamentul corect. Poate că a apărut intoleranța este rezultatul unor boli mai grave - cardiovasculare, sau alte organe, care a provocat o slăbire a sistemului imunitar.

studiu complet va ajuta la diagnosticarea bolii într-un stadiu incipient.