simptome nazale si tratament ureche pentru a scapa de congestie ureche

În afara sezonului organismul este deosebit de vulnerabil la diferite boli. ureche infundarea apare deoarece corpurile noastre afectează diferențele ascuțite, soarele inselator cald, și, desigur, vânt puternic, nebun. Este de la astfel de momente greu de ghicit cu un dulap - nu frig afara, dar în același timp, și nu de vară. Uneori, din propria noastră neglijență și nepăsare suferim și se îmbolnăvesc.Simptomele de congestie a urechii

Aceasta este o patologie destul de comună, care este familiar pentru adulți și copii. Foarte des simptomele apar într-un moment în care organismul este imunocompromis predispus la diferite boli. Tipic disconfort evident că, și, uneori, poate perturba chiar funcționarea unui organism sănătos. Această stare a corpului, putem observa în timpul de primăvară-toamnă, așa-numita „în afara sezonului“ perioada.

De multe ori urechile înfundat și-a exprimat surditate, zgomot în ureche, greutate în cap și disconfort cauzat de creșterea auzului propria voce. Pe langa boala poate fi, de asemenea, însoțite de senzații dureroase.

Caracteristicile de tratament al congestiei urechii

Înainte de a vă decide să fie tratate cu remedii populare, asigurați-vă că acesta a provocat apariția apei, sau cerumen in canalul auditiv. Deoarece tratamentul congestiei, care a apărut ca urmare a procesului inflamator în organism, nu va duce la rezultate mai bune, dar poate decât să agraveze starea. De asemenea, atunci când o durere ascuțită în urechi, se recomandă consultarea medicului ORL atunci când congestie este deja evidentă și tratament medical specializat.

Stabilim cauza bolii și a scăpa de congestie ureche

Deci, în cazul în care cauza bolii a servit ca fiind clasificate în lichid auditiv, în cele mai multe cazuri, această metodă ajută la eliminarea congestiei: aveți nevoie pentru a înclina capul spre partea angajat ureche, sari pe un picior în timp ce lovirea „pacient“ urechea cu mâna. De multe ori, această metodă ajută pentru a scăpa de lichidul din ureche.Dacă cauza congestiei urechii a servit ca tub sulfuric în interiorul aparatului auditiv, este recomandabil să se picurare gajat peroxid de hidrogen ureche. O singură picătură, și auzul este restabilită.

În cazul în care peroxidul de hidrogen nu este foarte bine la uleiul de măsline sau glicerol, sub formă de căldură. Este suficient 2-3 picături pe ureche și a promis 5 minute mai târziu cu un tampon de bumbac curata ureche.

De asemenea, un tratament eficient pentru congestie ureche poate fi adoptarea unui duș cald. Aproximativ 10-15 minute sub apă caldă pentru a ajuta la eliminarea durerii și înmoaie plutei sulfuric. Apoi, aveți posibilitatea să eliminați chiar și cu un tampon de bumbac.

Pentru a lua presiunea de pe urechi în timpul decolare sau aterizare, este recomandat să mestece gumă. La funcționarea activă a cavității orale în timpul și salivă deosebit de frecvent, presiunea va fi eliminată din urechi, trece nazale.

Atunci când o răceală este foarte important este modul în care sufla nasul. Nu putem închide ambele nări, atunci mâzgă va dura mai mult decât în ​​exterior, cât și în sinusul maxilar sau ureche, decât oferă chiar mai mult disconfort.

Este de asemenea posibil utilizarea de antihistaminice cu dureri puternice. Ele îndepărtează în mod eficient și rapid durerea.

Când congestie și durere la nivelul urechii recurente, se recomandă să îngroape etanol. Utilizați cateva picaturi in urechea afectata, de 2 ori pe zi.

Există un alt mijloc: închide nari mâinile și gura de respirație. Apoi eliberați brusc tot aerul prin deschiderea nari. În același timp, vor exista unele dureri, dar congestia va avea loc. Această manipulare se recomandă să se repete de câteva ori.

Tratamentul Start este numai în cazul în care sunteți sigur în cauza apariției sale. Și cel mai important, în cazul în care congestia persistă pentru o lungă perioadă de timp, este recomandabil să se consulte un medic pentru sfaturi, ca urmare, specialistul va va atribui un medicament.

Cauzele congestiei în urechi

Ceea ce a dus la astfel de senzații neplăcute? Motivele pentru formarea de plenitudine în ureche poate fi destul de mult. Acest lucru poate fi un lichid care a lovit dopul de ureche sau in canalul auditiv. Dar, ar trebui să acorde o atenție deosebită acestor motive:

inflamația urechii (otita medie);