simptome Holetsistopankreatit, tratament

Din ce în ce, oamenii sunt diagnosticate holetsistopankreatit acută. Simptomele de aceasta sunt similare cu alte boli gastro-intestinale. Acest lucru se datorează unor influențe de mediu asupra organismului uman, produsele alimentare care conțin OMG și solicitări frecvente.Medicii spun ca prevalenta bolii, cel mai adesea afecteaza femeile. Ce este un holetsistopankreatit acuta (simptome si tratament)? Această boală a vezicii biliare și pancreasului. Pana in prezent, medicii nu tocmai au stabilit o legătură între cele două organisme, influența lor asupra reciproc și inflamația lor simultană.

simptome Holetsistopankreatit, tratament

Cauzele soi. Impulsul pentru apariția bolii poate fi tot felul de bacterii, viermi, fungi, virusuri hepatitice hepatice, catalizatorul poate fi de natură toxică sau alergice.

Apariția bolii predispun colestază, litiază biliară, forma neregulata biliare, patologia organelor digestive, tulburări ale sistemului endocrin. Prin stagnarea bilei poate provoca sarcinii, prolaps cavității abdominale, un stil de viață pasiv, dieta nesănătoasă.

De multe ori cauza principală a bolii devine supraalimentare, consumul de alimente grase, alcool excesiv de alcool sau de inflamații ale altor organe. Practic holetsistopankreatit se dezvolta ca o boala independent. Manifestare semnificativ împotriva altor boli: gastrite, litiază biliară, pancreatită acută sau obezitate.

simptome ale bolii

Simptomele Holetsistopankreatit este explicit, greu. Pacientul doare durere surdă, dureri, care este natura herpesul zoster se poate răspândi pe partea dreapta sub coaste. Cum holetsistopankreatit? Simptomele apar de trei ore după o masă. Adesea, acest lucru se întâmplă în cazurile în care produsele alimentare a fost gras sau picant.

În plus, o persoană care a fost holetsistopankreatit, simptomele se pot manifesta sub formă de vărsături dureroase constante. Poate balonare, poate fi o durere în umăr sau umărul drept, pacientul simte un gust amar în gură, există eructatii. Acesta poate fi constipație sau, dimpotrivă, stomac deranjat, insomnie.

simptome Holetsistopankreatit, tratament

Neapărat efectuat examinarea pacientului, abdomenul său direct. Un pacient cu o boală cronică astfel de simptome sunt observate holetsistopankreatit: disconfort in vezica biliara, ficatul este mărit, dureros la palpare. Simptomele Musso George, Ortner.

Ca diagnosticat holetsistopankreatit cronică? Simptomele apar adesea grave. Boala este de obicei lung, alternativ cu remisie sau exacerbare.

Ce se întâmplă holetsistopankreatit?

În funcție de natura fluxului poate fi identificat flasc sau recidivantă, supurativa holetsistopankreatit ulcerative, simptomele care au fost descrise mai sus. Dacă a găsit toate aceste simptome ar trebui să consulte un gastroenterolog pentru examinare detaliată și pentru a stabili diagnosticul corect.

simptome Holetsistopankreatit, tratament

Tratamentul prescris de un medic

Acum, că știi ce este un semn al holetsistopankreatit cronice (simptome). Tratamentul ar trebui să identifice medicul nu poate prescrie terapie singur. De obicei, pacienții sunt internați în cadrul Departamentului de Chirurgie. În cazul peritonitei sau a altor schimbări majore la fiere departament sau pacientul suferă o intervenție chirurgicală pancreatica.După aceea, altele decât cele prescrise medicamente și alte măsuri terapeutice care vizează refacerea organelor deteriorate.

holetsistopankreatit cronică, simptomele care au fost descrise mai sus, în caz de complicații necesită de obicei o neprogramate, o intervenție chirurgicală de urgență. Dacă este necesară o intervenție chirurgicală, pacientul este prescris un curs de tratament medical intensiv. Aceasta va ajuta pentru a opri inflamația acută a vezicii biliare și pancreasului.

Pentru a obține rezultate bune, aveți nevoie pentru a lua un curs medical complet. După aceea pacientul necesită o examinare detaliată a organelor bolnave.

Ce faci daca diagnosticat cu holetsistopankreatit acută? Tratamentul se efectuează în spital spital, sub supravegherea unui medic profil adecvat. În cazul în care sondajul au fost conștienți de orice modificări, pacientul este prescris o operațiune planificată simultan pe ambele corpuri. Rezultatul tratamentului depinde de gradul de afectare a vezicii biliare și pancreasului, stadiul de dezvoltare a bolii și recurgerea la timp.

simptome Holetsistopankreatit, tratament

alimentația corectă

Ce faci dacă există holetsistopankreatit (simptome)? Tratamentul trebuie să vizeze, pentru a calma organele inflamate. Este necesară o dietă sănătoasă, ci mai degrabă, dietetice. Pacientul trebuie scos din dieta o varietate de produse: produse afumate, murături, prăjite, este necesar să se renunțe la conserve, dulciuri (în special cele care conțin cacao).

Medicii recomanda ca in primele zile de post exacerbare a cheltuielilor, atunci pacientul ar trebui să treacă la supe ușoare. Numai atunci - pentru permisiunea de a dietei. Pacientul va fi util pentru a mânca crude, legume fierte sau fierte, pește și preparate din carne pe o baie de aburi.

În timpul perioadei de recuperare, puteți avea produse lactate: branza de vaci, branza, iaurt. De asemenea, este util să mănânce terci, gatiti jeleu de casă și pus în fructe (cu o aciditate minimă) dieta. Mâncarea dieta include grâul de pâine copt ieri, așa cum poate fi biscuiti, cookie-uri slabe, savuroase.

Carnea pentru prepararea de mâncăruri dietetice ar trebui să ia macră. Dacă gatiti pasărea, este necesar pentru a elimina pielea de carne, medicii nu recomandă utilizarea acestuia înainte de consum.

simptome Holetsistopankreatit, tratament

remedii populare la holetsistopankreatit

asistență substanțială în timpul tratamentului au un ceai de plante, care va fi supus unor reabilitare și restaurare organe inflamate mai repede. Cu abordarea adecvată și un tratament adecvat poate evita boli grave: diabet, chist sau cancer.

Ce se întâmplă dacă se manifestă în faza acută holetsistopankreatit (simptome)? Tratamentul de remedii populare în acest caz, va fi relevant. Pentru prepararea tincturi, veți avea nevoie de o linguriță de pelin și coada șoricelului. Materiile prime necesare pentru a se toarna o cana de apa fierbinte si infuzat timp de aproximativ treizeci de minute. Apoi, în fiecare zi, pentru a lua un decoct de o jumatate de cana de patru ori pe zi.

Tinctura de pelin

Este posibil să se prepare o astfel de tinctura: Ia pelin, mentă și sunătoare (fiecare planta dintr-o linguriță). Umple-le cu două cești de apă clocotită și se lasă zaparivatsya douăzeci de minute. infuzie Gata este luat pe stomacul gol, un pahar de două ori pe zi.

Tinctura de salvie

simptome Holetsistopankreatit, tratament

Pentru următoarele tincturile ia o lingura de salvie, se adaugă la ea două linguri de cătină (pre-tocat sale), semințe de fenicul, troscot, roată dințată și trei linguri de Hypericum. Același număr de frunze de afine, seminte de in, patru linguri de rădăcină de brusture, păpădie, și la toate astea se adaugă cinci linguri de rădăcini de wheatgrass și molodushki.

Amestecul trebuie să fie bine amestecat, apoi se toarnă două linguri un pahar de apă fiartă, da infuzat timp de două ore. Gata să ia supa trebuie să fie de trei ori pe zi, înainte de mese pentru o jumătate de sticlă. Durata tratamentului trebuie să fie de cel puțin două luni fără întrerupere.

În cazul în care o persoană a fost o holetsistopankreatit cronică (simptome), tratamentul include utilizarea de aproximativ doi litri de apă carbonatată. ulei de in pentru curatarea vezicii biliare care urmează să fie luate. Dacă este posibil, utilizați mai mult de lamaie sau fructe care contin vitamina C (portocale, lămâi, grapefruit), care ajută cu inflamație a vezicii biliare.

Este de dorit să se utilizeze cât mai puțin posibil de ouă și pentru a evita alimentele care pot ridica colesterolul. Rezultatul tratamentului depinde de pacient. În conformitate cu reguli clare, o dietă specială și reabilitare medicală a recomandărilor va fi lung, dar cu un rezultat favorabil.

simptome Holetsistopankreatit, tratament

Ar trebui să fie folosind bani publici pentru a curăța semnele, care are un holetsistopankreatit ascuțit (simptome). Și tratamentul cu medicamente nu trebuie ignorate. recuperarea adecvată a funcțiilor corpului, pentru a evita consecințele nedorite.

simptome Holetsistopankreatit, tratament