simptome Giperkinezy, tratament, descriere

simptome Giperkinezy, tratament, descriere
Cu siguranță fiecare dintre noi cel puțin o dată a văzut mișcări spasmodice involuntare ale diferitelor părți ale corpului de la oricare dintre oamenii din jurul lor. Toate aceste mișcări sunt cauzate de încălcarea unei cooperări necorespunzătoare a sistemului nervos central, cu o varietate de grupe de mușchi și numit hiperkinezie.echilibru stabil al relației lor permite unei persoane să efectueze toate acțiunile fizice controlate. Dar, în anumite condiții, acest echilibru este perturbat și există giperkinez - necontrolată contracția musculară pe termen scurt.

Fiecare persoană cunoaște sentimentul de bruiaj după efort fizic intens sau excitare prelungită. Acesta este răspunsul creierului de înțeles la insuficiența situației, care trece repede, fără consecințe și să continue.

Dar dacă există daune la orice parte a creierului care hiperkinezie este o boala escaladează si necesita tratament.

Cauzele hiperkinetic

Prin hiperkinezie provoca tulburări funcționale sau organice ale creierului. Cele mai frecvente cauze sunt tulburări în cortexul cerebral, trunchiul cerebral, sau în centrele motorii subcorticale.

Cel mai adesea apar la o leziune hiperkinezie Ganly - ganglionul, in fata a creierului, sau structuri generalizate cu ei sistemul extrapiramidal. Acest lucru este menționat hiperkinezie extrapiramidal. Dacă leziunea afectează sistemul nervos periferic, periferic dezvolta hiperkinezie.

Hiperkinezie se poate dezvolta sub influența drogurilor sau prin infecție, de exemplu, ca urmare a encefalită sau reumatism.

leziuni la cap sunt, de asemenea, de multe ori cauza hiperkinetic.

tipuri hyperkineses

În funcție de tulburările din creier secreta mai multe tipuri de hiperkinezie. Toate tipurile sunt împărțite de durata manifestărilor, tabloul clinic, frecvența și localizarea.

Una dintre cele mai comune tipuri este tikoidny hiperkinezie. Aceasta specie se exprimă tec, care este amplificat sub overexcitation emoțional. Când tikoidnom tick hiperkinezie manifestată prin involuntar, scurt, ascuțit, cap tresărirea repetitive, mușchii corpului, feței sau membrelor. Foarte des, o simpla bifare ca clipitul involuntar apare in copilarie, dar pe masura ce copilul creste el merge singur.

Dar, în încălcarea tikoidny giperkinez creierului poate progresa și apoi afișa poate lua forme mai grave, sub forma unor mișcări complexe sau multiple repetate de cuvinte sau sunete. Adesea, un tic vocal este agravată de sunetele de animale sau înjurături necontrolate.

Nr hiperkinezie mai puțin frecvente și oznobopodobny, care apare pe „senzație de frig“. Pacienții se plâng de frisoane și frisoane în interiorul interior, pielea devine „gâscă“ aspect, există o tensiune de organe interne. Oznopopodobny giperkinez adesea însoțită de febră.Pacientii cu hiperkinezie oznobopodobnym, există anxietate și tulburări depresive, însoțite de tahicardie, tensiune arterială ridicată, piele palidă.

Nevroze hiperkinezie apar, de obicei, fără nici un motiv aparent, este monotonă, și de același tip. Neurozopodobne hiperkinezie are tot mai mult o dependență de starea fiziologică și fizică a organismului sau agitație.

Giperkinezy nevroza sunt mai frecvente la copii, la adulți diagnosticați foarte rar. Atunci când acest lucru se întâmplă ca hiperchinezie zvârcolindu trunchiului și membrelor mușchilor.

Când Athetoid hiperkinezie la om a observat lent-vierme de mișcare, flexie și extensie a degetelor. Athetoid hiperkinezie apare de obicei la copii, în urma nașterii prejudiciului creierului. Boala are un caracter organic. Cu acest tip de hiperkinetic toate încercările de circulație independente, însoțite de contracții musculare involuntare forțate, care sunt o expresie specială a contracției musculare la brâu umăr, gât, mâini și pe față. Prin urmare, atunci când athetoid hiperkinezie și un sentiment de mișcări-vierme.

Prin hiperkinezie distonic sunt manifestări ale bolii, manifestate prin mișcare lentă sau rapidă repetitive răsucire, extinderea și flexarea extremităților, trunchiul și adoptarea poziții incomode.

hiperkinezie distonic a variat în formă, manifestările sunt ordonate natura, pot fi exprimate fulminante sau tremor ritmic. Când giperkinezah distonic cu display-uri ritmice toate încercările de a depăși sindromul de pacienți au dus la activarea acestuia a crescut.

Pentru acest tip de boală se caracterizează prin achiziționarea de posturi distonice ca procesul evoluează. Dupa simptome de somn redus. Dar în timpul zilei poate fluctua, și să-l reducă la pacientul trebuie să ia o poziție orizontală.

Nu mai puțin cunoscute și torsiune giperkinez în care spasme musculare afectează limita mișcării umane. Cu acest tip de hiperkinetice de mișcare a persoanei care achiziționează forma unui tirbușon. De asemenea, are un sindrom torticolis tipic în care o persoană se sprijină sau întoarce capul într-o parte.

simptome Giperkinezy, tratament, descriere
tratament

Tratamentul de orice fel de hiperkinetic efectuate în mod cuprinzător.

antiinflamatoarele precoce tratament numit și preparate ameliorarea proceselor metabolice în țesutul cerebral și normalizarea circulației.

Având în vedere că baza bolii sunt tulburări ale sistemului nervos central, numit sedative. Dar utilizarea lor ar trebui să fie efectuate sub supravegherea strictă a medicului curant, deoarece acestea au o serie de efecte secundare semnificative.

Uneori recurge la intervenții chirurgicale.

O condiție indispensabilă pentru un tratament eficient sunt proceduri de restabilire.

remedii populare hiperkinezie Tratament

Hiperkinezie, există multe mii de ani sub diferite nume și familiare tuturor popoarelor lumii. Prin urmare, tratamentul de remedii populare hiperkinetice, de asemenea, are o istorie lungă.

În prezent, o mare răspândire în medicina populară are o mumie. Efectul pozitiv al impactului său a fost observată timp de două luni de la începerea recepției. O linguriță de miere și 2 g mumie dizolvată în lapte cald sau apă și să ia 1 dată pe zi înainte de culcare sau dimineața.

Ajuta in tratamentul de remedii populare hiperkinetice și frunze de geranium, impusă de o oră, în loc de bruiaj ca o compresă.

Multe comentarii au stimulent decoct de 3 linguri. l psyllium, împreună cu 1 lingura rue și ierburi 1 lingura Seminte de anason, fierte timp de 10 minute în 0,5 litri de apă clocotită, cu 300 g de miere si jumatate de coaja de lamaie. Acest decoct iau 2-4 linguri înainte de mese de 2-3 ori pe zi.

bun remediu popular în lupta împotriva hiperkinezie sunt oregano, iarbă neagră, mentă, sunătoare, balsam, musetel. Aceste plante calmeaza sistemul nervos, îmbunătățirea somnului, scuti de stres emoțional și anxietate.

alte boli