simptome colica renală, tratament, alfabet de sănătate

Apariția durerii insuportabile, care nu dă pacea pacientului, îl determină să se grăbească în pat și nu permite calm să se întindă sau să stea - aproape întotdeauna este o manifestare a colica renală acută. Aceasta nu este o boala, ci doar simptom al unei boli.Dar, la fel ca toate situațiile de urgență, trebuie mai întâi pentru a scăpa de această durere, pentru a atenua starea omului. Tratamentul patologiei actuale ar trebui să fie, în cele mai multe cazuri, în locul al doilea.

Pentru a detecta un atac de colici, dreptul de a ajuta și de a elimina cauza apariției sale este necesar să existe informații fiabile cu privire la starea. Familiarizați cu ea va fi capabil în acest articol.

Structura Bazele sistemului urinar

Este extrem de dificil să se înțeleagă cauzele colica renală și principiile de tratament, fără a cunoaște procesul de urinare. Acesta începe cu producerea de urină în țesutul renal, care apoi trece în pelvis - o formațiune cav, situată la ieșirea din corp. Foarte des, piatra se află în aceste structuri, deoarece diferența lor este destul de îngust (câțiva mm).

simptome colica renală, tratament, alfabet de sănătate


De la pelvis incepe urmatorul organ urinar - mochetochechnik. Foarte simplu, acesta poate fi reprezentat sub forma unui tub gol, informându-rinichi la vezica urinara. E

a doua, care cel mai adesea este o formațiune patologică. Diametrul lumenul acestuia variază de la 5 la 15 mm, din cauza care poate avea loc „blocaj“ mochetochechnika părți înguste.

Acumulate în vezică, fluidul curge apoi din uretra si este expulzat. Acest complot, de regulă, rareori este cauza stării de urgență.

Prin dezvoltarea colica poate provoca boli diferite, dar ele au o trăsătură - un blocaj (sinonim - obturatie) metode de a extrage urina. Fiecare dintre ele încalcă fluxul de lichid din organism, ceea ce duce la apariția simptomelor. Închiderea lumenul tractului urinar poate avea loc la diferite niveluri (în pelvis, și chiar vezică mochetochechnike), dar manifestarea bolii nu în timp substanțial modificate.

Ce boala poate provoca obstrucție? În prezent, din următoarele motive sunt cele mai frecvente:

simptome colica renală, tratament, alfabet de sănătate
simptome colica renală, tratament, alfabet de sănătate

Cât de des luați antibiotice?

Astăzi și mâine, este calm, nu sunt de așteptat situația geomagnetic furtuni magnetice.