simptome apendicita cronica la femei, diagnostic, tratament

apendicita cronică este diagnosticată în principal la femei și este o boală foarte rară. Boala se dezvolta in ameliorarea apendicita acuta, prin orice mijloace, cu excepția unei apendicectomie. Persoanele cu acest diagnostic sunt la risc și ar trebui să fie ținute sub supravegherea unui medic.

simptome apendicita cronica la femei, diagnostic, tratamentCauzele apendicita cronica

Anexa - Boala este o inflamație în pereții apendicele cecului. Conform statisticilor, femeile dezvolta această patologie este mai des decât bărbații. Există două forme de apendicita:

 1. proces primar cronic - inflamația indolent a apendicelui, nu cauzează manifestări acute. Diagnosticul în cazul în care nu există o confirmare experimentală sau instrumentală a bolii, în care există simptome de durere în abdomen dreapta.
 2. proces cronic secundar - apare in curs acuta recurente de apendicita. Principala cauză a acestei boli este asistat în mod corespunzător, în care varza de țesut apar cicatrici și de a dezvolta congestie. În curs cronic secundar al torturii pe tot parcursul vieții umane dureri recurente.

apendicita cronica, simptome care de multe ori se repete, este mai bine pentru a elimina în avans. Factorii care afectează organismul adverse, poate provoca acută, ceea ce va duce la dezvoltarea de intervenții chirurgicale care necesită apendicita acuta.

simptome apendicita cronica la femei, diagnostic, tratament

patologie simptomatologia

Multe boli digestive și genito-urinare au aceleași simptome ca apendicita cronica. Simptomele la femei pot să apară într-o formă ușoară și nu provoacă o atenție. Principalele semne de apendicita:

 • severitatea și o durere sâcâitoare în partea dreaptă - după supraalimentarea, consumul de alimente grase și durerea exercitarea este mult îmbunătățită;
 • a încălcat procesele digestive - însoțește constant om balonare, greață, vărsături, constipație sau diaree;
 • există dureri la nivelul vezicii urinare, ureterelor, dureri de spate mai mici la femei pot fi distribuite în zona ovarelor și a vaginului, și disconfort la bărbați apare în rect;
 • urinare întețește și devine dureroasă;
 • hipertermie dezvolta - seara temperatura corpului crește până la 37.5-38 grade.

În cazul în care orice formă de disconfort în regiunea iliacă dreaptă și apariția tulburărilor intestinale ar trebui să solicite asistență medicală de urgență pentru a preveni complicații.

apendicita cronică: Simptome la femei

În timpul exacerbare pacientului inflamației se simte trăgând sau Durerile localizate în abdomen iliace ombilical și la dreapta. Ea nu poate minți pe partea stângă, există dificultăți în mișcare. Cel mai adesea, aceste simptome sunt agravate în timpul nopții sau dimineața timp.

Examinarea ginecologică există durere severă, așa cum este tipic pentru palparea abdomenului. Femeile care au boala anexiale, nu poate recunoaște agravarea unui timp util, ceea ce duce la complicații grave.

Caracteristici ale structurii anatomice ale corpului feminin provoca dureri la nivelul abdomenului in timpul menstruatiei si actului sexual. Acest lucru se datorează imediata apropiere a urogenitale și sistemelor digestiv. Prin urmare, orice apendicita suspectate nu ar trebui să fie ignorate.

Diagnosticul de apendicita cronica

Identificarea inflamație cronică a apendicelui este destul de dificil. Patologie nu este pronunțată simptome și pot diferenția la multe boli digestive si genito-urinare.

După un studiu detaliat și examinarea inițială pacientul trebuie supuse unor teste suplimentare. apendicita acuta, diagnostic se efectuează în timp util, nu va provoca complicații grave ale pacientului.

simptome apendicita cronica la femei, diagnostic, tratament


În apendicita cronică, medicul poate prescrie următoarele măsuri de diagnosticare:

 1. Examinarea cu raze X a cavității abdominale - indică un blocaj al scaunului apendice cecal care promovează dezvoltarea procesului inflamator cronic. Cel mai adesea acest fenomen apare la copii.
 2. Analiza sângelui - necesare pentru determinarea numărului de leucocite în sânge, deoarece aceste celule indica dezvoltarea bolii inflamatorii in orice organism.
 3. Analiza urinei - la apendicită cronică, toți indicatorii ar trebui să fie normal. In urina de celule sanguine albe și roșii indică prezența unei boli infecțioase și boli de rinichi.
 4. Ultrasunete Apendicita - vă permite să identificați rapid și precis inflamație sau abces al apendicelui. Examinarea cu ultrasunete permite să se excludă prezența unor boli ale sistemului genito-urinar, cu simptome similare cu inflamația cronică a apendicelui cecului.
 5. Tomografia computerizată - exclude toate bolile asociate, care au simptome similare.

Pentru diagnosticul corect este necesar să se efectueze o examinare completă a organismului și de a elimina patologia conexe. Orice apendicita suspectate trebuie confirmată sau infirmată de către un medic calificat.

Metodele pentru tratarea patologiilor

Metoda principală de tratament este apendectomie, care poate fi efectuată utilizând o tehnică deschisă sau laparoscopică. Decizia de a elimina un apendice inflamat ia un medic, pe baza rezultatelor studiului, severitatea simptomelor și starea generală a pacientului.

simptome apendicita cronica la femei, diagnostic, tratament

În unele cazuri, puteți refuza procesul de eliminare, atunci când un risc crescut de complicatii de apendicita. Cu toate acestea, medicii sunt obligați să asigure tratamentul conservator necesar (doar dacă eliminarea bolii este posibilă fără intervenție chirurgicală).

Terapia conservatoare implica administrarea de medicamente antispastice, fizioterapie și mijloace de neutralizare tulburări intestinale.

apendicectomie laparoscopie

Laparoscopia - control care se realizează prin administrarea la nivelul intestinului subțire, un tub cu o camera pe final. Această metodă permite detectarea oricărei boli în intestin. Laparoscopia este o metodă modernă de apendicectomie.

Pentru o intervenție chirurgicală în peretele abdominal fac trei tăieturi. Una dintre ele se introduce laparoscopul. Aceasta permite chirurgi pentru a vedea tot ce se întâmplă în cavitatea abdominală și reglați direcția acțiunilor lor.

apendicectomie laparoscopie facilitează foarte mult perioada postoperatorie - pacientul în termen de câteva ore, puteți obține din pat. Perioada de reabilitare continuă mai ușor decât cu apendicectomie deschise, iar cicatricile sunt practic invizibile.

simptome apendicita cronica la femei, diagnostic, tratament

Dieta pentru reabilitare și tratament conservator

Ca orice boală, apendicita cronică este necesar să se respecte un regim alimentar special:

Numai prin respectarea tuturor instrucțiunile medicului va minimiza disconfortul și durerea în exacerbările acute ale inflamației cronice a apendicelui.

simptome apendicita cronica la femei, diagnostic, tratament

Complicațiile cronice apendicita

Cea mai periculoasă complicație - când se dezvoltă într-o formă acută de apendicita cronică. Simptome la femei, în același timp agravată, există o durere severă, vărsături, creșterea temperaturii corpului.

Poate dezvoltarea infiltratului apendicular - modificări inflamatorii ale țesuturilor, strâns lipită împreună. Este nevoie de calmante, antiinflamatoare și antibiotice, precum și fizioterapie. După ameliorarea simptomelor acute (aproximativ 2-4 luni) este recomandat pentru a efectua apendicectomie.

inflamatia cronica poate provoca adeziuni, ceea ce va declanșa trecerea la patologia formei acute. Complicațiile apendicita cauzate de adeziuni în apendice, sunt eliminate metode de fizioterapie sau folosind o intervenție chirurgicală.

simptome apendicita cronica la femei, diagnostic, tratament

apendicita cronică în timpul sarcinii

Pe măsură ce creșterea treptată a fătului determină o deplasare a cavității abdominale și exercită o presiune asupra organelor sistemului urogenital, inflamație a apendicelui poate dobândi forma acută și să fie periculoasă atât pentru mamă și copil nenăscut. Este important să se monitorizeze îndeaproape starea lor, în prezența unui astfel de diagnostic ca apendicita cronica.

Simptomele la femei pot fi similare cu multe boli ginecologice și urologice, și necesită îngrijire și responsabilitatea medicilor de a diferenția agravarea de timp. Pentru a evita experiențele și pericolele asociate cu inflamație a apendicelui, este recomandat să-l eliminați în etapa de planificare a sarcinii.

simptome apendicita cronica la femei, diagnostic, tratament

simptome apendicita cronica la femei, diagnostic, tratament