Și pentru magazin online

activități comerciale în rețeaua globală este foarte popular. Pentru a asigura un maxim de confort și siguranță la primirea plăților de la sistemul de plată cumpărători Yandex bani pentru cumpărături on-line a dezvoltat un serviciu special - afaceri Yandeks.Kassa. Câștigătorii sunt două părți: cumpărătorul face plata online rapid pentru achiziționarea, iar vânzătorul este garantat pentru a primi banii pentru bunurile de cont și documentele contabile.

Și pentru magazin onlineProcesul de plată pentru mărfurile

„Plătiți prin Yandex» pentru a efectua recepția plăților efectuate pe site-ul Yandex este necesar pe pagina de magazin pentru a instala un buton special cu codul de inscripție.

Cumpărător pentru a merge la presele de plată pe acest buton și intră pe site-ul de serviciu în cazul în care acesta va fi oferit mai multe metode de plată - cu e-portofel, card bancar, prin intermediul băncii de Internet și altele.

Și pentru magazin online

Și pentru magazin online

În cazul în care cumpărătorul va plăti lor cu otravă-portofel sau carte de atașat la acesta, ceva ce nu trebuie. Trebuie doar să selectați sursa de fonduri - „Trick“ sau „hartă“. Atunci când se utilizează non-atașat plățile prin card efectuate Yandex.Dengi recepție după introducerea detaliilor instrumentului de plată.

Și pentru magazin online

Pentru a confirma tranzacția cumpărătorul ar trebui să facă o parolă primit prin SMS.

Și pentru magazin online

Operațiunea acum completă, iar clientul este trimis la verifica e-mail.

Și pentru magazin online

Pentru a merge înapoi la magazin, trebuie să faceți clic pe "Back to Shop".

Cerințe care urmează să fie conectate magazine

Pentru sistemul poate fi conectat numai la magazinul online, care respectă în totalitate cerințele esențiale:

 • resurse ar trebui să fie pe deplin gata pentru a merge: toate secțiunile sunt umplute cu cărți de bunurile sau serviciile furnizate, toate link-urile funcționează în mod corespunzător;
 • site-ul este găzduit pe propriul domeniu 1 sau nivelul 2 (care nu ar trebui să fie pe narod.ru liber, ucoz.ru etc.);
 • Toate datele de contact sunt valide.

Avantaje pentru vanzatori

Proprietarul unui site comercial, care este conectat la Yandeks.Kasse, are următoarele avantaje:

 1. A se păstra folosind sisteme de plată populare, creează încredere în rândul cumpărătorilor.
 2. Un mod simplu de a se integra în sistem.
 3. Serviciul nu încetează să existe în viitorul apropiat.
 4. Disponibilitatea conexiunii gata-CMS module (de exemplu, modulul Yandex.Money Plata pentru OpenCart, 1C-Bitrix și altele).
 5. Cash vine în contul în câteva zile.
 6. Cumpărători, pentru operațiunile de plată pot utiliza sistemul de internet banking Sberbank Online, Alfa-Click, precum și hărți ale oricăror bănci românești.
 7. Nici o taxă de abonament pentru utilizarea serviciului sunt percepute taxe numai pentru plățile primite.
 8. Comoditate în desfășurarea situațiilor financiare - toate datele privind operațiunile pentru o anumită perioadă sunt cuprinse într-un singur raport.

Accesul la sistem

Și pentru magazin online


Înainte de a conecta la magazinul online Yandex.Money, trebuie să kassa.yandex.ru site-ul de serviciu pentru a aplica pentru conexiunea. Pentru a face acest lucru:

conexiune tehnică

Având în vedere problema tehnică a modului în care să se conecteze la site-ul Yandex.Money, este necesar să se decidă cu privire la schema electrică propusă:

 • cu notificarea tranzacțiilor pentru HTTP (HTTP protocol sau CMS-modul);
 • cu notificarea tranzacțiilor prin e-mail (e-mail-protocol).

Puteți folosi doar o singură schemă pentru conexiunea, care este selectat de către utilizator într-un birou privat. Lista de moduri de a plăti pentru bunuri pe schema aleasă este independentă.

Și pentru magazin online

În cazul în care utilizatorul alege să se conecteze la site-ul Yandex.Money prin HTTP, magazinul său pentru a primi posibilitatea tehnică de a controla parametrii ordinea în modul on-line. Puteți activa funcția de a informa clienții în timp real cu privire la modul de plată încheiat cu succes.

Și pentru magazin online

Protocolul de selecție de e-mail nu mai prevede un feedback din sistemul de plată. plata cumpărătorul va primi raportul prin e-mail. Modificarea nimic pe site-ul dvs. nu au nevoie, după conectarea vânzătorul a emis un cod de formă plată, care trebuie să fie instalat pe pagina magazinului.

Și pentru magazin online

Conectarea prin CMS-modulul presupune, de asemenea, ca feedback-ul atunci când efectuați plăți, dar să introducă nimic în acest caz, nu este necesar. Pe pagina este reprezentat kassa.yandex.ru/integration o gamă largă de module de 1C-Bitrix, CS-Cart, OpenCart, potrivit pentru Yandex. Trebuie doar să descărcați și să instalați un modul de-a gata.

Și pentru magazin online

Și pentru magazin online

coduri de notificare parametri pentru a posta pe site-ul utilizând HTTP-protocol poate fi găsit pe pagina. și selectarea protocolului de e-mail - de pe pagina. Codurile de forme de plată pe site-ul Yandex.Money specificat în opțiunea de plată.

Și pentru magazin online

buton de pe site-ul web

Cumpărătorul care intenționează să plătească pentru mărfurile prin Yandex, în căutarea unui buton special de plată pe site-ul magazinului online. Când este conectat este necesar pentru a descărca de pe pagina într-un ZIP-arhivă.

Și pentru magazin online

În interiorul arhiva conține trei fișiere: două dintre aceste butoane grafice Yandex pe site-ul magazinului. Alegerea proprietarului unei resurse Internet oferă două modele: un buton cu o umbră și fără ea.

Și pentru magazin online

Pentru a adăuga la site-ul web o imagine grafica un pic, necesită coduri speciale de program.

Și pentru magazin online

Toate codurile necesare pentru butoane Yandex de instalare sunt în 3 fișiere din arhivă.

taxele de testare

Și pentru magazin online

În aplicarea CMS-module necesare în setările „Activează modul de testare“. E-mail pentru protocoale și HTTP de pe site-ul de comerciant aveți nevoie pentru a crea un formular de plată de testare.

Și pentru magazin online

În plus, este necesar să se deschidă un card de produs cu forma de test de plată și să urmeze operațiunea de plată standard, în același mod în care ar fi într-o achiziție propriu-zisă.


 • Și pentru magazin online

4. Conectați sistemul de plată Yandex bani la magazinul online

 • Și pentru magazin online

  Cum să vă conectați Yandex bani bonus pentru Woocommerce + Webmoney

 • Și pentru magazin online

  Setarea primi plata prin Yandex Bani pentru magazinul online la Moguta.CMS

 • Și pentru magazin online

  On-line plăți pentru cumpărături pe Internet Yandex Money, Yandex Cash

  Și pentru magazin online