Sfaturi pentru îmbunătățirea locuinței

Sectorul CARIERA I este în baie. Va fi de ajuns pentru a plasa acolo nava cu vele umflate și lingouri de aur la bord pentru a remedia această situație?# În orice caz, aici vorbim despre gândirea pozitivă. Caracterele mai pozitive din jurul tău, cu atât mai mult va fi faptul că ele simbolizează în viața ta. Și unde să plaseze personajele nu sunt atât de importante. Întrebarea este cât de mult baia este conectat cu cariera ta?

Chiar vreau să mă căsătoresc, am nevoie pentru a închide un clopoțel de vânt în toaletă și în baie, în cazul în care acestea reprezintă sectorul dragostei și căsătoriei?

# Explicați de ce atârnă un clopoțel de vânt? Acest lucru se poate schimba în baie? Dacă sectorul IUBIREA este în baie, puteți găsi întotdeauna același sector în dormitorul său. Ea are mai mult de a face cu relația decât baie.Sectorul meu IUBIREA este în zona mea negativă. Am nevoie să stea până perechi de imagine, pentru a activa căsătorie?

# Poate ca sectorul DRAGOSTE și zona negativă - două lucruri care nu au legătură. Dacă sunteți undeva că nu poți fi pe sănătate, fotografie poate. Dar de ce ai nevoie pentru a închide fotografiile în această zonă? Stai într-un domeniu de vizibilitate a acestora, de exemplu, în cazul în care tu dormi. Simbolurile sunt de lucru chiar și atunci când nu sunt în zona DRAGOSTE.

Apartamentul nostru are o formă de L. În ceea ce ea pune pe grila Bagua?

# Avem nevoie pentru a termina apartamentul la dreptunghi și se aplică net. În cazul în care nu vor, atunci ceva în viață nu trebuie ratat unele zone în apartament.