serviciu executiv de stat - studopediya

Serviciul executiv de stat sunt: ​​Departamentul de Stat serviciu executiv al Ministerului Justiției, Departamentul de Stat serviciu executiv al Departamentului principal de activitate al Justiției în Republica Autonomă Crimeea, departamente de serviciu executiv de stat al raionului și orașului regionale departamentele de justiție,.Subiect de aplicare 2.11 Drept și advocacy

Conceptul de agențiile de aplicare a legii

de aplicare a legii care vizează menținerea legii și ordinii în societate, lupta împotriva criminalității și a altor infracțiuni, protecția și apărare a suveranității, sistemul politic și integritatea teritorială a Ucrainei, a drepturilor și intereselor legitime ale cetățenilor, de stat și organizații publice.agențiile de aplicare a legii - autoritatea investită cu autoritatea de stat în ceea ce privește protecția relațiilor publice, reglementate prin lege. agențiile de aplicare a legii pot fi publice și private.

Prin stat agențiile de aplicare a legii fac parte din biroul procurorului, organele afacerilor interne, organele Serviciului de Securitate, organele Ministerului Justiției al Ucrainei, organele de Stat Grăniceri, autoritățile vamale, autoritățile fiscale și altele.

Pentru cei care nu-stat agențiile de aplicare a legii fac parte din profesia juridică, securitatea privată, de investigație și alte instituții.

Instanțele au un loc special în rândul de aplicare a legii, activitatea judiciară ca o ramură independentă de guvern, dar alte agenții de aplicare a legii de stat fac parte din puterea executivă sau de a ocupa un loc independent în mecanismul de stat.

Organizarea și activitatea organelor de aplicare a legii sunt reglementate de Constituția Ucrainei, legile relevante din Ucraina și alte reglementări.