Sere cu un tub în formă de desene cu mâinile sale, scheme

Sere în formă de tub, realizate cu propriile sale mâini, destul de comună astăzi. Acest lucru se datorează mai multe motive, dintre care unul este exprimat în ușurința de instalare, iar a doua în bugetul lucrării. Dacă sunteți un om bun gospodar, apoi a construi o astfel de structură nici măcar nu se poate obține materialul. Pentru a face ansamblul nu trebuie să aibă abilități speciale, va trebui doar să urmați anumite sfaturi. Odată cu efect de seră este gata, nu va trebui să servească, ca și în cazul în care într-o varietate puternică va fi ales ca material de acoperire, cu efect de seră nu va mai trebui să demontați iarna. Spre deosebire de sere cadru bazat pe care alte materiale de pe tipul de lemn, construcții de oțel este durabil, în plus, elementele sale nu sunt în măsură să atingă procesele putrefacție, și instalarea fungice nu intimidant. Serele de acest tip sunt rezistente la deformare, care pot fi cauzate de creșterea temperaturii.Varietatea formelor de sere

Sere cu un tub în formă de desene cu mâinile sale, scheme

Cel mai frecvent ridicat tub în formă de arc de mâini proprii cu efect de seră. Este potrivit pentru a fi cultivate în spațiu, plantele sale scăzute. Una dintre caracteristicile unei sere este abilitatea de a acoperișului auto-curățare. După ce suprafața este în scădere în mod constant resturi, precum și precipitații. Formularul poate fi, de asemenea, un tunel. Aceste instalații au dimensiuni standard. Astfel, înălțimea sa este limitată la 5 m, în timp ce lățimea este de 10 m. În cazul în care există o nevoie de a cultiva plante înalte, ar trebui să alegeți să-l construiască forma de tunel. Dacă teritoriul clădirii este dominată de vânturi puternice, un astfel de efect de seră le va îndura.

Acesta poate fi realizat din tubul în formă de fronton cu efect de seră cu mâinile. Dacă selectați un formular, puteți seta o structură relativ ridicată, în care vă puteți muta în toate de creștere. Este folosit această formă de verdeață în creștere, fortificată pe suporturile, precum erect și a culturilor ondulat. În cazul în care există o nevoie de a aloca eficient suprafața de teren, este necesar să se aleagă o astfel de formă. Uneori, utilizate în formă de construcție și piramidală, o seră de acest tip va lua, de asemenea, puțin spațiu.

Determinarea spațiului pentru sere

Înainte de a trece la construirea de sere ale tubului în formă cu mâinile, este necesar să se determine locul în care acesta va fi instalat. Printre principalele caracteristici ale locului de instalare poate evidenția prezența unei cantități suficiente de lumină în timpul zilei. Nu începe munca în cazul în care există sunt aproape de copaci înalți, care oferă umbră. Vă rugăm să rețineți că pentru seră ar trebui să fie o abordare convenabilă pentru a putea intra în apă spațiul său intern și îngrășăminte.

Sere cu un tub în formă de desene cu mâinile sale, scheme

Dacă intenționați să construiască o seră pe o formă alungită, acesta este, de preferință, situat la est la vest. La construirea modele cu canat acoperiș fronton, ventilația, trebuie să fie amplasat pe versantul sudic.

Pregătirile pentru construcția

Sere cu un tub în formă de desene cu mâinile sale, scheme

Pentru sere din țeavă de profil cu mâinile necesare pentru a prepara tuburi care stau la baza cadrului. Diametrul acestor elemente trebuie să fie limitată 40h20 mm, și anume aceste spații vor fi în măsură să ofere rezistență și stabilitate. Dar, în fabricarea de liant între cadrele necesitatea de a utiliza o țeavă, a cărei secțiune transversală este egală cu 20x20 mm. Inițial trebuie să se pregătească de construcție circuite. În cazul în care există o nevoie de a construi o seră, care va avea o suprafață de mai mult decât impresionant, este necesar să se utilizeze un cadru de semi-circulară în loc de un fronton, dar dacă vă decideți să-l aleagă, va trebui să stoc pe benders. Costul său este destul de impresionant, astfel încât să-l pentru a produce un efect de seră inadecvat. Ei bine, dacă este posibil să se ia astfel de echipamente de închiriat.Definirea parametrilor

Sere cu un tub în formă de desene cu mâinile sale, scheme

Înainte de a face un desen pentru sere de un tub în formă cu mâinile sale, este necesar să se ia în considerare faptul că rama ar trebui să aibă o lungime de 6,05 m. Acest parametru este cauzat de dimensiunea conductei standard, fiind puse în aplicare în magazine. În ceea ce privește înălțimea, este necesar să se oprească alegerea de 1,7 m. Acest lucru indică faptul că profilul va trebui să fie de 3,4 m. Din lungimea segmentului va rămâne o bucată de 2,65 m. Având în vedere unghiul de înclinare a acoperișului, este de obicei unghi egal cu 0. 30, dar lățimea va fi egală cu 2,24 m. În cazul în care lățimea rezultă curat 24 cm, va acoperi proiectarea standard de policarbonat web plus consolelor pe laturile vor fi lăsate să se scurgă apa.

Dacă preferați doar la un astfel de efect de seră, va permite să facă fără unelte, costul de care este ridicat.

Determinarea structurii fundație

Sere cu un tub în formă de desene cu mâinile sale, scheme

Înainte de a începe să construiască cadrul tubului în formă de seră cu mâinile, trebuie să aibă grijă de fundație. Opțiuni pentru construcția sa pot fi diferite. Baza poate fi materialele pe care le vor putea găsi pe site-ul, acesta poate fi un traverse de cale ferata si chiar grillage de piloți șurub. Dar cel mai popular printre șoferi de camion este fundamentul, construit pe baza de beton. În acest caz, structura va melkozaglublennoy. Va pune bazele pentru un singur cazma baionetă.

Construirea fundației

Înainte de a turna fundația, trebuie nivelate cu atenție site-ul și pregăti groapă. După perimetrul este necesar să se ancora pentru montarea țevilor de profil. Următorul pas va fi prepararea soluției, care va fi printre pietricele ingrediente, nisip și ciment. Amestecul preparat poate fi turnat în excavare și lăsând în această stare până setul soluție.

Lucrările la cadrul de montaj

Sere cu un tub în formă de desene cu mâinile sale, scheme

Următoarea etapă presupune producerea în formă de tub cu efect de seră cu mâinile sale, indicând nevoia de asamblare cadru. Pentru ipoteci elemente pentru ca acest lucru să fie sudate secțiunea profil din care este egală cu 40h20 mm. Acest design va servi drept bază fiabilă pentru asigurarea de cadre principale și auxiliare. Pentru a evita distorsiunile, cadrele de montare trebuie efectuată pe o suprafață netedă și durabilă. Dacă este necesar, efectuați o tăietură nu ar trebui să se grăbească să taie întregul segment, inițial ar trebui să facă o fantă în staul. După este recomandată conducta de îndoire pentru a putea primi configurația dorită a cadrului. Apoi s-ar putea trece la provarkoy rosturilor la piesa de prelucrat, care trebuie să fie pre-asamblate.

În cazul în sere ar trebui să fie utilizate din circuitul în formă de tub, cu propriile lor mâini pentru a face mai ușor. Este demn de amintit faptul că cadrul de final acționează ca o structură de sprijin important, este necesar să se monta ușă și fereastră. Făcând acest lucru, este recomandat să rama, care este pre-stabilite pe sol. Un cadru de ușă sudat al țevii, în care secțiunea transversală este 40h20 mm în vedere orificii de intrare, se va produce un profil de 20x20 mm.

Sere cu un tub în formă de desene cu mâinile sale, scheme

Este necesar să se ia în considerare lățimea lamelor de policarbonat, care este egal cu 2 m, acest lucru va determina distanta dintre arcade. Lungimea trebuie să fie reglată astfel încât să fi apărut pe articulațiile țevii profilului. În cazul în care conductele cadru 40h20 posibil pentru a oferi un pas de 1 m. Cadre Carcass trebuie montat la o distanță de 1 metru, atunci ele trebuie să fie consolidate între tuburi 20x20. Pentru segmentele care ar trebui să fie sudate în același nivel cu profilul principal. Acest compus ajută să acopere în mod uniform un material cu efect de seră.

Montarea elementelor cadrului

Sere cu un tub în formă de desene cu mâinile sale, scheme

sere de conducere din țeavă de profil, cu mâinile ar trebui să fie pregătite în avans. Elementele de asamblare pe verticală, ar trebui să înceapă cu sfârșitul cadrului la ușă. Pentru a asigura o cuplare precisă cu planul vertical, acesta trebuie să fie întărită prin bretele colț, care trebuie să fie sudate la o bază tub orizontal. Orizontal mănunchi de tuburi dispuse trebuie să mount profil aliniat, la 10 cm de ramele de inflexiune care permit fixa bine policarbonat in lungime si latime.

Atașarea capacului

Lucrarea este necesar să se utilizeze desenul cu efect de seră în formă de tub, cu mâinile lor, astfel încât acesta va produce mai mult de asamblare de înaltă calitate. În ultima etapă care urmează să fie consolidate din policarbonat, acest lucru ar trebui să se facă cu ajutorul unor șuruburi mm pressshayboy 3,2h25.

Sere cu un tub în formă de desene cu mâinile sale, scheme