semne și simptome de schizofrenie la copii, metode de diagnostic și tratament

semne și simptome de schizofrenie la copii, metode de diagnostic și tratament

Nașterea unui copil - este o bucurie. Ideea că el ar putea fi o problemă cu psihicul părinți fericiți nici măcar nu a putut imagina va veni. anomalii fizice pot fi văzute dintr-o dată, și în cazul în care toate părțile corpului în loc, Prichindelul este considerat sănătos. Și nimeni nu chiar crede că un copil puternic poate fi bolnav boală teribilă internă. semne și simptome de schizofrenie la copii se poate manifesta aproape imediat după naștere, și se poate dezvălui mult mai târziu. Statisticile este că, într-o sută de adulți se poate îmbolnăvi o dată, dar de mici creaturi - una de 50.000.Ce este schizofrenia copilariei

Schizofrenia - o gravă tulburare mintală cronică. Pentru boala caracterizata prin tocire de emoție, auditive expresie și halucinații vizuale, delirante, de vorbire si probleme cu societatea nedeslușită.

Boala pentru copii, în esența ei nu este foarte diferit de la un adult, dar are propriile sale caracteristici. Se pare dintr-o dată și progresează încet. Intelectul este afectat mai putin cu tulburari de autism. Simptomele schizofreniei copilarie sunt agravate în timp, dacă nu sunt tratate în mod corespunzător. Simptomele comune ─ această retragere, viața în afara societății, reducerea activității la apatie. În cazul în care copilul își imaginează bogat, inventează personaje inexistente, lumi stranii ─ nu este un semn de boală. Dar când imaginația este atât de preluat mintea lui, el începe să trăiască într-o lume inexistentă, ea devine un semn și simptom al schizofreniei la copii.

Cauzele bolii

Psyche - chestiune delicată, nu a fost studiată până la sfârșitul anului. Prin urmare, nu putem sugera în mod clar de ce se manifestă aceste simptome de schizofrenie la copii si se dezvolta boala. Există speculații că cauza poate fi modificarile chimice din creier. Există o opțiune de a dezvolta schizofrenie, ca urmare a stresului, a prejudiciului mentale.

Cele mai frecvente motive:

 1. Genetica. În cazul în care rudele apropiate lungi sau care suferă de tulburări psihice, atunci există un risc crescut de manifestări de aceeași tulburare și copilul.
 2. Risc și au un copii „târzii“, care au fost născuți din mame la maturitate (35 de ani mai târziu). Dar mai este în pericol născut întâi născut târziu.
 3. mediu nesănătos familie ─ abuz, alcoolism, lipsa constantă de bani, malnutriție, divorțul părinților, precum și alte elemente de probleme.
 4. Transferat în timpul sarcinii, infecțioase sau boli virale.
 5. Epuizarea mamei in timpul sarcinii, transformat într-o formă cronică.
 6. consumul de droguri pentru copii și altele.

Multe motive care nu sunt asociate cu anomalii congenitale, precum și cu dobândite ca urmare a factorilor negativi care au influențat psihicul slab rămâne.

forme ale bolii

Tipul de copii are mai multe soiuri. Aproape întotdeauna semne de schizofrenie copilarie apar brusc, dar boala este lent. O caracteristică prin care se diferentiaza de tipul de adult, este prezența a numeroase forme de tranziție, motiv pentru care diagnosticul corect este dificil:

semne și simptome de schizofrenie la copii, metode de diagnostic și tratament

 • formă malignă. Practic ea însăși evinces într-o perioadă crucială: 3 ani, la începutul școlii și adolescență ─ de la 13 la 16 ani. Ea începe cu tulburări de vorbire, lipsa de emoție. Agravata de manifestarea temerilor obsesive, neîncredere nefondate, halucinații. De obicei, la câțiva ani după un tip malign de spectacol în sine, vine o perioadă de acalmie, starea mentală se stabilizează.
 • Greu. Modificări în mentalitate și comportament apar treptat. Copilul își pierde atașamentul față de părinții le ia în considerare „străini“. Pot pune întrebări ciudate, juca jocuri, neobișnuit pentru vârsta lui. Părinții nu ar trebui să lase indiferenți la astfel de firimituri de comportament ca agresiune desfrânată, suspiciune, în monotonia de clasă. Dacă vedeți un modificări de personalitate regresiv - un om mic se oprește să se implice într-un hobby care arata sumbru, închis în sine, are tendința de a goli o discuție lungă, obsesii halucinatorii, obsedat de ceva - este timpul pentru a vedea un specialist. În mod independent, este foarte dificil de a identifica boala în forma sa latentă.
 • Atacurile Form. La pacienții tineri determina simptomele, care nu sunt specifice adulților. Acest atacuri de panică, fantezie sofisticate de pe margine patologie, incoerent depreciere de dezvoltare de vorbire. Un alt atac de fiecare dată când adăugarea de noi manifestări.
 • Periodic. Se pare mai des la fete. De multe ori coincide cu bolile transmisibile puternice sau perioada de stres. Manifestată simptom cum ar fi frica ceva nejustificate înainte de culcare, uneori, hiperactivitate înainte de a adormi. Este greu de înțeles, acest lucru este o glumă sau debutul bolii. Deoarece halucinații vizuale manifeste, depresie, delir, uneori, în declarații. La vârste mai mari pot fi detectate teama obsesivă de moarte, atât proprii și cele dragi, există o perturbare a inimii, frisoane, isterice, confuz, confuzie, până când tulburările fizice cu creșterea temperaturii, ca și în bolile virale. Este în curs de dezvoltare o stare destul de periculos, care necesită o intervenție de urgență pentru a salva viața pacientului.


manifestări simptomatologia bolii în fază incipientă

schizofrenie copilarie poate avea loc imediat după naștere. Cum este detectat? Inițial sa concentrat vedere ca pentru copii - un fenomen ciudat. În acest caz, foarte puțin Prichindelul de dormit, spre deosebire de copii sanatosi care trezesc doar pentru o perioadă scurtă de timp. Copilul poate dormi doar câteva ore, iar restul timpului să rămână treaz. Se pare că omul mic uitam lucruri inexistente, și, uneori, nu răspunde la obiecte reale care se mișcă. A existat o încetinire în dezvoltarea motorului original.

Schizofrenia la copii cu vârsta de 3 la 7 ani

La vârsta de schizofrenici mai mari par a fi copii fără miez interior, fără interes în viață, care sunt în mod natural la persoanele sanatoase. Lipsa de energie vitală, o manifestare a autismului, răceala oamenilor și de comunicare poate duce în cele din urmă la degradarea completă.

În caz de boală la această vârstă poate fi recunoscută printr-o încălcare a integrității percepției a ceea ce se întâmplă în jur. Atenția se concentrează pe lucrurile mici, detaliile, în timp ce există eșec complet pentru a conecta piesele împreună, pentru a separa importante de martor. creaturi mici trăiesc ca și în cazul în care într-un vis, și visul meu de a distinge de viața reală dificil pentru ei. Ei consideră că este dificil de a face prieteni și de a crea prietenii de durată.

semne și simptome de schizofrenie la copii, metode de diagnostic și tratament

Dacă problema progresează, devine acută, se poate demonstra că este imposibil să se evalueze emoțiile altora, în special în picturile, în filme. Kid vede toate fragmentate, o singură față, judecând doar din punctul meu de vedere, bazate pe sentimentele lor personale, fără a ne îndepărta de lumea lui de vis.

Câteva semne:

 • Copilul își petrece zilele în isterici, plânge fără nici un motiv. Plansul paroxistică.
 • Refuzul de a participa la jocuri comune cu copii.
 • Comportamentul ciudat este dificil de a sens discursul sonor.
 • Copilul merge la extreme: ori el este apatic sau foarte excitabile.
 • Prichindelul refuză să privească în ochi.

adolescență

semne și simptome de schizofrenie la copii, metode de diagnostic și tratament

Boala la copii și adolescenți are 4 forme:

 1. Simplu. Instrainarea, retragere, pierderea interesului pentru școală și hobby, cruzime, furt.
 2. Dezorganizat. Student pentru adulți începe să se comporte la un nivel de prim elev de clasa, există un comportament ciudat manierat, ceva artistic, distractiv pentru nici un motiv.
 3. Catatonic. Perturbări în aparatul cu motor, stupoare sau emoție.
 4. Paranoid. Halucinații, percepția neadecvată a aspectului lor, atitudinea negativă față de părinți. Dorința de a deveni subțire, o respingere completă a produselor alimentare la anorexie nervoasă, ca rezultat - epuizare.

Caracteristicile bolii, care se manifestă la adolescenți, au un accent diferit. Datorită ei, identifica într-adevăr un comportament anormal. semne clare de paranoia, atunci când un adolescent sigur că toți împotriva lui, având durabile. Orice cuvinte ale părinților săi el percepe ca abuz, violență, reacționează agresiv. Halucinațiile apar ca vizuale și auditive.

Crescând elevi refuza la igiena personală, toamna, devin soios. Uneori este vorba de ce să se spele pe dinți sau spălați-vă transformă într-o adevărată tortură.

Apariția fricii pe baza halucinații. Little People a se vedea animale sau ființe non-existente care vorbesc cu ei, du-te la ei, uneori, încearcă uneori să facă prieteni. Uneori, pacientul chiar și indică în mod clar în cazul în care există cineva cu care comunică.

Adolescentul nu mai este interesat de prieteni care au cumpărat pentru o mică parte a vieții sale, jucând jocurile tale preferate. El petrece mai mult timp singuri, vorbind cu eroi non-existente.

Neprevizibil emoțiile duce la faptul că simptomele negative și pozitive apar simultan. În acest caz, adolescentul se comportă prostește, și-a exprimat gândurile delirante. De multe ori comportamentul observat copii inerente, care la vârsta de 13 de ani, arată ciudat și înfricoșătoare.

Dorința de a face rău altora, imaginat pacienți adolescenți este foarte distractiv și distractiv. El poate rupe feluri de mâncare, să lupte, să strice relațiile cu părinții lor, făcând tot felul de pozne.

Gândirea este Haotic același discurs. Atunci când un adolescent este deosebit de vorbăreț, discursul său nu are focalizarea și subiecte specifice. Există un sentiment că el citește o carte, trăgând expresie combinate separat. În acest discurs tulburare poate fi, atunci când un adolescent nu se poate concentra asupra a ceea ce i se spune să întrerupă conversația pe un teren de nivel și de a începe să ascultați halucinații auditive.

diagnosticarea bolii

semne și simptome de schizofrenie la copii, metode de diagnostic și tratament

Diagnosticul nu este încă un accent clar. Această întrebare este deschisă, așa cum sa constatat că cei mai mulți dintre copiii care au crezut tulburare a fost identificat ca fiind un adolescent, bolnav in copilarie, dar diagnosticul nu a fost livrat la timp.

Boala este diagnosticată de un psihiatru. Specialistul este capabil de a diagnostica, atunci când se ocupă cu un pacient, efectuarea de teste, văzând întîrzierea emoțională, tulburări de personalitate, dementa. În cazul în care punctele negative nu se manifestă în mod clar, acesta este obligat să numească o examinare completă a sistemului nervos, a creierului, care va ajuta pentru a arăta prezența altor patologii și a vedea imaginea de ansamblu un pic mai mult holistic starea pacientului.

terapii

semne și simptome de schizofrenie la copii, metode de diagnostic și tratament

Tratamentul are loc este dificil, ca o tulburare mintala afecteaza multe aspecte ale dezvoltării personale a micului om. Boala necesită o abordare cuprinzătoare care arată produse farmaceutice, suport psihologic și sesiuni de psihoterapie, care vizează reducerea simptomelor și vindecarea maximă a bolii. Tratamentul se realizează cel mai bine sub supravegherea unui specialist, mai degrabă decât de auto-caută metodele lor de a ajuta la firimiturile. In copilarie, de fapt salva pacientul de simptome, dar boala nu poate fi vindecat complet. Prescrise frecvent medicamente, cum ar fi antidepresive, anticonvulsivante. Medicamente care au o parte de litiu, ajuta sa scape de halucinații. Terapia intensivă, în care pacienții sunt învățați să comunice cu alte persoane, să se relaxeze, sa se calmeze in situatii de stres.

Schizofrenia la copii și adolescenți nu este absolut prognostic favorabil. Cu o recuperare parțială pozitiv rezultat posibil, atunci când toate simptomele negative încetează la progresul, nu apar în forma sa originală. În cazul în care rezultatul este nefavorabil, atunci problema este avânt, iar simptomele se agraveze ca urmare a copilului se transformă într-un imbecil, fără capacitatea de a transforma procesul în sens invers.