Semashko cardiologie Nijni Novgorod - Tratamentul Inimii

Sedyshev Dmitriy Vadimovich; tel: 438-95-51

Ermonina Vera Afanasyevna; tel: 438-95-50

Primul departament neurologic GBUZ DAR „NOKB Semashko“ oferă o gamă largă de servicii medicale în domeniul de diagnostic și tratament al bolilor sistemului nervos.Departamentul profund implicat în furnizarea de îngrijire a pacienților:

  • cu patologie vertebrală;
  • boli ereditare;
  • cu miastenia gravis;
  • cu boli extrapiramidale (distonie torsiune, blefarospasm, degenerare hepatolenticulară, tremor).

Pe baza Departamentului efectuat, de asemenea, o examinare cuprinzătoare și tratamentul pacienților cu boală cerebrovasculară cronică.

Departamentul de efectuat reparații, a creat condiții bune pentru pacienți. Există Camera superioară.

servicii medicale

Departmen: Golitsyna Natalya Anatolevna

Sora șefă: Gamzilova Marina A.

Acesta a avut loc „standardul de aur“ în diagnosticul bolii coronariene - angiografia coronariană selectivă. Filiala îndeaproape cu vzaiodeystvuet podrazdeleniyai Regional Hospital: Departamentul de diagnostic si tratament rentgenhirurgicheskih, departamentul de urgenta de cardiologie, servicii de laborator, departamentele de terapie tratamente de fizioterapie și fizice.Examinarea și tratamentul pacienților respectă toate cerințele și standardele. Departamentul de capacitatea de pat dispune de 30 de paturi.

birouri de lucru oferă 3-cardiolog, oferă consultanță membrilor personalului Academiei Medicale de Stat Nijni Novgorod.

servicii medicale

Sucursalele și centre ale Clinicii consultativ

Adjunct. medic sef la munca policlinicii:

Lazareva Marina Yurevna; tel: 438-94-40

Bebenina Marina Yurevna; tel: 438-91-43

Clinica regională este consultativ. Acesta deservește pacienți 31 districtul regiunii Nijni Novgorod și orașul Nijni Novgorod.

Policlinică este situată în partea stângă a spitalului, și ocupă 3 etaje, este dotata cu echipament de diagnostic pentru o examinare completă a pacienților. In clinica, puteți efectua un sondaj în departamentul de radiologie, analize de laborator, teste cu ultrasunete, teste funcționale.

În GBUZ DAR „, le NOKB. NA Semashko „poate fi rezervat numai în cazul în care direcția spitalului districtul central, și ar trebui să aibă un pașaport, o politică de asigurare medicală obligatorie și poliță de asigurare de pensie. Pre-înregistrare pentru admiterea la clinica consultativ se realizează prin intermediul internetului. În fiecare district din regiunea Nijni Novgorod are elemente de înregistrare. Informații cu privire la locul de acest element în zona dumneavoastră specificați în spital districtul central.

  • Programul de lucru dulapuri experți de la 8.00-16.00, de luni până vineri; Sâmbătă, duminică - închis.
  • Ore de registru: 7.00-16.00, sâmbătă - taxa conform calendarului stabilit, duminică - închis.

Chestionar pentru evaluarea registrului