Selecția de perechi pentru pisici de împerechere - pisici împerechere, Sunray - pepinieră de pisici britanice

Frumoasa pisica cu un titlu mondial nu este o garanție că, după împerechere cu el pisica ta dă naștere la pisoi celor mai bune. Dar de ce este, și de frumoasele animale se nasc pisoi mizerabile? Este simplu: sunt rase pure de reproducție linii diferite, iar în cazul în care sângele va cădea bolnav, puii vor fi urât. Dar cum să găsească o pisica, care este potrivit pentru pisica ta? Există câteva reguli pentru alegerea unei pisici o pisica. Cel mai simplu mod, care este recomandat pentru incepatori, alegerea unei perechi de pisică pe un arbore genealogic. Această metodă va preveni nașterea de monstri si pisoi cu un fenotip incorect. Ideea este de a fi găsit în pedigree de pisica si pisica de unul sau doi producători restante identice și crește animale cu rădăcini identice.Selecția de perechi pentru pisici de împerechere - pisici împerechere, Sunray - pepinieră de pisici britanice

Reguli pentru alegerea pisica pisica si selectarea unei perechi

împerechere consangvină

Aceiași producători din pedigree de pisica si pisica sugereaza ca imperechere altoită este, care este legat. Consangvinizarea este bun pe de o parte, pentru că este, de obicei, de la împerechere de producătorii de legătură se nasc copii frumoși, cu excepția cazului pisica si pisica sunt reprezentanți de seamă ai rasei. Dar, pe de altă parte, consangvinizarea poate duce la imunitate redusă de pisoi care vor crea o mulțime de dificultăți în cultivarea lor. Consangvinizarea trebuie să se țină seama de faptul că producătorul de ansamblu trebuie să fie în primul sau al doilea părinți generație pedigree, apoi efectul său asupra fenotipului viitoare pisoii vor fi palpabil. producător totală are un efect redus asupra fenotipului pisoii, în al treilea și al patrulea tur pedigree. Producătorii din afara pedigree tind sa afecteze genetica, dar nu trec pisoii tip de recunoscut.

Selectarea perechilor de eliminare

Selectarea perechii de culoare

Există un tip de concept si culoarea de pisica pisica britanic britanic. Înainte de aceasta au fost discutate opțiuni pentru pisici Cautare dupa tip. Tip important decât culoarea, dar majoritatea începătorilor sunt în căutarea pentru o pisica este de culoare, deoarece pentru ei este clar, identifica tipul, ei încă nu pot, pentru că ei nu învață să vadă roca. Figura cupluri de selecție trebuie să ia în considerare în mod necesar, și după cum urmează: animalele trebuie să tricot cu model unul cu altul în interiorul solidi solidi, tricot cu animale partikolorov cu o calitate alb, argintiu nu poate interfera cu animalele rufichnymi. De ce nu pot interfera cu culorile? Imaginați-vă că ați legat solidus (pisica solid de culoare) pe tabinet (reperat sau pisica marmorat). Te-ai născut ca un solidi, și trase de britanici. Dar nici ei, nici alții nu au calitatea imaginii: Solid iese din pata reziduală, desen mramorenka neclară. Sau, de exemplu, ai legat bicolor pisica de ciocolata pe o pisică și a luat pisicuțe în șosete albe - este cantități insuficiente de căsătorie sau de culoare albă. Aveți posibilitatea să tricota o pisică fără a ține cont de culoare, în cazul în care obiectivul dvs. este de a obtine un anumit tip și să continue. Adică, atunci când o astfel de împerechere este probabil că va obține un produs semi-finite pentru continuarea lucrărilor de reproducere, și nu super-pisoi de vânzare. pisici Knit fără a ține cont desen poate fi doar crescător cu experiență, care ridică un anumit obiectiv.Tipul de sânge și o gamă de pisica pentru reproducere

Hemoliza - o boala care pretinde viața de pisoi în primele zile după naștere. Aceasta boala se manifestă atunci când tricot pisicile fără ceea ce privește grupurile de sânge. La pisici, următoarele grupe de sânge: A, A / B și B. Kotov Grupa B pot fi unite cu orice pisici. În grupul de pisici nu este recomandată tricot cu pisici grupa A, și anume atunci când tricotat: pisica pisica B în A la pisoi poate fi hemoliza. În cazul în care pisoilor primele ore de urină de viață a fost de culoare roșie, atunci ei au sânge în urină și pisicute semne de hemoliza. Aceste pisici este o nevoie urgentă de a separa de mama și hrăniți artificial timp de 3 zile. Pisoii cu grupa de sânge A, nu înțărcare cu grupa de sange B, mor în dureri în câteva ore după apariția sângelui în urină. În puii care au supraviețuit mai târziu, cade de pe vârful cozii. Pentru selectarea corectă a cuplurilor trebuie să știe în avans grupa de sange de pisici tale.

Analiza grupelor sanguine de pisici

grupa de sange de pisici pot fi găsite în mai multe moduri: de a trimite materialul genetic in laborator ale Americii sau Australia Post, pentru a dona sânge pentru grupa de sange de pisici într-un laborator special sau să efectueze un test rapid la domiciliu. Metoda cea mai convenabilă: trimiterea materialului biologic în laborator în Davis, Statele Unite ale Americii. Este suficient pentru a lua un tampon din interiorul obrazului cu o pisica tampon de bumbac și trimite-l prin e-mail obișnuit sau livrare expres la centrul de laborator științific. Dacă această metodă nu va convine, pentru a afla dacă laboratorul este, în orașul tău, ceea ce face testul pentru pisici tip de sânge. Cat va trebui să ia pentru a obține de a dona sânge. Testele rapide sunt convenabile, dar nu întotdeauna indică sincer grupa de sânge de pisici. Cel mai adesea, acestea sunt utilizate pentru a determina grupa de sange de pisoi pe sangele din cordonul ombilical.

Alegerea corectă a unei pisici - monte rezultat previzibil

Alegerea o pisica pentru o pisica anumit fenotip, genetica, origine, culoare și de sânge de tip va contribui la evitarea dificultăților în creștere și de vânzare pisoi. copii frumoși sănătoși nu oferă o bătaie de cap și găsi cu ușurință mâinile iubitoare. Pisicile nu tricot, la întâmplare, sunteți responsabil pentru rezultatul împerecheri și soarta copiilor născuți. Dacă nu știi cum să tricot pisicile și nu doresc să studieze legile geneticii, mai bine pentru a steriliza pisica ta și nu o plasmuire de animale inutile. Pisica ta are încredere în tine, nu-l lasa, lasa viața animalelor să fie fericit și sigur.