sedative populare pentru pisici - descriere și revizuire

Pisici - cat de frumos, emoțiile pozitive dau proprietarii acestor creaturi cu blană minunate! Cât de frumos să rămână în seara, după o zi de probleme într-un scaun cu această bucată de căldură și afecțiune și un tors primitoare se relaxeze.Dar pisicile au, de asemenea, probleme - perioadele când au nevoie de ajutorul nostru. Times atunci când Mama Natura solicită continuarea speciei, iar noi, proprietarii, nu este absolut necesar. Ei bine, lăsați pisica în primăvară pe stradă - du-te departe pentru câteva zile, face datoria și să se întoarcă oamenii ușor sărăcăcios, dar destul. Ei bine, dacă nu nega, căpușe, purici sau viermi. Și, de asemenea, poderetsya - toate în apar răni. Lechi-l sudoare.

O pisica cu probleme chiar mai mult - un cuplu de luni, o durere de cap: în cazul în care să se atașeze puii? Iar dacă nu produc? Acest lucru este în cazul în care problemele încep sezonul de împerechere: animalele devin neliniștiți, se plâng, plâng, nu găsesc un loc pentru el însuși. Pentru ei este o situație stresantă. Cum pentru a ajuta?

sedative populare pentru pisici - descriere și revizuire

Există două moduri de a rezolva aceste probleme. Opțiunea radicală - sterilizarea pisicilor și pisicilor sterilizări.

A doua opțiune - sedative speciale. Principalul lucru pe care acestea au fost medicamente de înaltă calitate, care sunt mai bine să cumpere în magazinele pentru animale de companie, care a respectat normele și temperatura de depozitare.

Afrikantov: Am cântărit 80 kg, iar acum este de 49! Dieta mea este simplu de scandalos. Record.

sedative populare pentru pisici - descriere și revizuireAcest lucru va elimina toate grasimea din corp! O lună se duce la -30 kg! Citeste Înainte de a eliminat!

În plus față de așa-numitele probleme maritale, pisici, uneori, necesită sedare, iar în alte cazuri: animalul prea nervos, speriat, sau nu tolerează mișcare expoziție - pisicile sunt de natură foarte subțire și adesea predispuse la stres.

Ce să cumpere medicamente, în ce doză pentru a da animalele de companie - această întrebare va da doar un răspuns competent la un medic veterinar. Este foarte important abordare profesională, deoarece dreptul de a alege doza în funcție de greutatea și vârsta animalului, să se ia în considerare toate „pro“ și „contra“ poate fi doar un medic.

sedative populare pentru pisici - descriere și revizuire

sedative populare pentru pisici

„Cat Bayun“ - este disponibil sub formă de tablete și în soluție. Acesta arată în cazul în care animalul este agresiv, lingere nesfârșit de blană, cu scopul de unghiuri, extrem de activ și nervos. Pisicile facilitează călduri.

"Catnip". forma produsului - sub formă de spray și în pachete. frunze de menta au anti-stres calmant efect, ei miros place foarte mult pisicile. Acesta poate fi folosit înainte de spectacol - nu doar menta calmeaza, dar, de asemenea, îmbunătățește starea de spirit a animalului. Doar se presara sau se stropesc cu colectarea de pulverizare în locuri în care viața și doarme pisica.

sedative populare pentru pisici - descriere și revizuire
"Fiteks" - picături. Se afișează impresionabil predispuse la o presiune crescută la pisici. În detrimentul unei părți din Leonurus, valeriană, hamei stres, calota este îndepărtat, normalizeaza inima, înlătură sentimentul de frică în animal (de exemplu, înainte de o excursie la transport).

„Stop-stres“ - tablete și picături. Preparatul normalizeaza activitatea creierului prin reducerea activității în focarele de excitație, are efect sedativ puternic. Deprindere la pisici cauze.

„Sex-bariera“ - un medicament hormonal, care permite animalelor să stingă instinctele naturale. Toți hormonii sunt pline de complicații și efecte secundare, deci este mai bine pentru a da animalelor numai sub supraveghere medicală.

Nu uitați: nu contează cât de bine au fost sedative, dragostea si grija ta va spori efectul de orice medicament, iar apoi pisica ta va trăi până la adânci bătrâneți!