Se spală masina cu mâinile

Acum, există multe servicii care ofera servicii pentru spalarea masinii. Cu toate acestea, majoritatea proprietarilor de automobile prefera propriile mâini pentru a spala masina. Acest lucru are sens:  1. În primul rând, proprietarul va face dreptate, că este modul în care consideră necesar;
  2. În al doilea rând, auto-curățare este, practic, liber.

Să ne uităm la modul în care să se spele corect masina acasa, pentru a face corpul curat și, în același timp, nu doare.

Cât de des ar trebui să se spele masina

În această privință, de regulă, există două opinii. Unii oameni cred că trebuie să se spele masina ta ca poluarea, care este adesea suficient. Alții caută să automobiliștilor sub stratul de „protector“ de noroi pentru a păstra frumusețea curat de credința că organismul de acoperire atât mai puțin răsfățat. Ca întotdeauna, adevărul este undeva la mijloc. Adică, un exfolieri de două ori pe zi, probabil că nu ar trebui. Dar, de asemenea, preveni formarea stratului de „protecție“, sub care nu este vizibil vopsea de culoare este, de asemenea, greșit. După toate că murdăria care aderă la drumuri moderne, pe suprafața care pot fi colectate jumătate din tabelul periodic, este greu de benefic pentru lacul auto în contact cu el.

Se spală masina cu mâinile
Cum să se spele masina ta

Prin urmare, aparatul ar trebui să se spele pe mâini destul de des, dar fără fanatism. Principalul lucru aici este respectarea unor reguli simple, care va ajuta aduce aspectul corpului în ordine și, în același timp, el nu a fost rănit.

Ceea ce este necesar pentru mașinile de spălat

Pentru a efectua o curățare corectă și eficientă a propriilor lor mâini, veți avea nevoie de:

A se vedea, de asemenea: Are capota deflector Nevoia

Se spală masina cu mâinile
Preparate pentru spalarea masinii

Lista de mai jos nu este specificat aparate pentru scopuri similare. Dacă este, sarcina este simplificată foarte mult și se transformă în distracție. Cu toate acestea, nu toată lumea își poate permite o astfel de plăcere. De aceea, vom trece de la faptul că există la îndemână.Pași în mașină de spălat

În cazul în care autovehiculul a fost mult timp pe drum și a ajuns la un murdar, nu va grabiti imediat să-l curățați. Avea nevoie pentru a lăsa să se răcească, la fel ca unele dintre suprafețele încălzite (capota, de exemplu), apa se va evapora prea repede, ceea ce va aduce neplăceri și detergent auto divorțuri. Din același motiv, nu este necesar de a asigura masina de tratare a apei deschide soarele dogoritor. În plus, experții spun că o picătură de apă poate acționa ca o lentilă de colectare a luminii solare, ardere găuri în lac auto. Poate că acest fapt este oarecum exagerată, dar punctul de aici este prezent.

Se spală masina cu mâinile
Cum se efectuează o curățare a mașinii cu mâinile lor

Prin urmare, se pune masina undeva la umbră și puteți începe:

  1. În cazul în care organismul este poluat considerabil și murdărie gestionate prisohnut merita, pentru început, se înmoaie. Pornim de la partea de sus, strângând magazin corp de apă de suprafață cu un șampon de burete. Wet abundent este necesar, evitând în același timp contactul dur cu pictura. Faptul că praful și bucățile mai masive de murdărie cuprinde o multitudine de particule solide, care sunt capabile de a face o zgârietură. Prin urmare, frecarea corpului în faza inițială nu poate fi curat.
  2. Atunci când întreaga suprafață contaminarea se topesc, ele trebuie spălate cu un furtun de apă, dacă este disponibilă, sau dintr-o găleată, umezirea abundent burete.
  3. Acum, face în mod corect zonele cele mai poluante ale vehiculului, cum ar fi praguri, pasajele roților și la partea de jos. Este mai bine să se potrivească apei sub presiune. Cu o găleată și un burete (perie), de asemenea, pot fi depășite. Dar cu astfel de echipamente, masina se spele pe mâini mai dificil, desigur.
  4. Când corpul este purificat din principalii contaminanți pot trece la a doua etapă de spălare. Este, de asemenea, dreptul de a utiliza apa cu șampon auto dizolvat. Din nou, începând de sus, curățați bine suprafața magazinului corpului și sticla de la resturile de contaminare. Astfel, este necesar să se utilizeze un burete sau o perie specială în stare proaspătă. După terminarea procedurii, continuați să clătiți.
  5. Se clătește aparatul trebuie să fie abundentă, în timp ce nu din găurile de scurgere va turna apă curată. Nu uita partea inferioară a corpului, de jos și roțile.
  6. Apoi, suprafața este curățată cu țesutul natural al corpului excesul de umiditate special răzuitor polimeric este uscat și moale.
  7. Următoarele sticlă uscat tamponul. Pentru a face acest lucru în mod corect se va aplica o cârpă separat.
  8. Ultimul accident vascular cerebral masina de spalat poate fi frecarea suprafețelor caroserie specială poloneză, care are proprietăți de protecție și îmbunătățește în continuare aspectul. Sticla este, de asemenea, în valoare de un proces conceput pentru această formulare, care elimină complet petele, oferind o vizibilitate excelenta din cabină.

A se vedea, de asemenea: Instrumente pentru îndreptarea și trăgând masina fara vopsire

Majoritatea șoferilor preferă să mașinile de spălat de mână. Și nu e economia de aici și în obiceiul de a avea grijă de lucrurile tale preferate.