Scrisori la nunta cu propriile sale mâini

mireasa frumoasa, radiind de fericire mire, cel mai bun om, domnișoarele de onoare îmbrăcat, felicitări - pentru această imagine idilică a fericirii fără pic de nor a devenit o realitate, este nevoie de timp, o mulțime de răbdare și efort. decorare nunta poate fi un extrem de simplu și original. Puteți comanda un elemente decorative de la experți, și vă pot face față pe cont propriu.Există mai multe moduri diferite de a oferi vacanță o atmosferă unică în proiectarea sălii de nuntă și o pereche de prioma.Mnogie folosite ca elemente decorative personale fotografii, flori, suveniruri, precum și un element, cum ar fi scrisori de la nuntă. Ele pot fi folosite atât în ​​interior cât și în exterior. Starea de spirit romantică perfectă creează scrisori, de mână făcute de tinerii căsătoriți ca un simbol al bunăvoință și relații bune puternice în noua familie.

Scrisori la nunta cu propriile sale mâini

Scrisori din spumă - ușor, simplu și sigur!

Scrisori ușor de a face materialul de ambalare de la aparatele de uz casnic (spumă). Creați scrisori de la proces simplu de spumă și durează puțin timp. În primul rând avem nevoie pentru a face o matrita, acesta poate transfera imaginea și apoi să-l văzut cu un cuțit ascuțit. Toată suprafața aspră este curățată folosind o hârtie abrazivă (granulație). Cu este posibil să se realizeze formele elementare necesare de scrisori. Literele sunt adesea decorate cu vopsea. Suprafața Pre este degresată și apoi acoperit cu 2 straturi de vopsea. În plus, aveți posibilitatea să le decora cu vopsea după uscare. In afara sunt folosite culori naturale și artificiale, dantelă, panglici, mărgele mari, care sunt fixate cu un adeziv pentru cauciuc (superglue „arde“ material). Este demn de remarcat faptul că aceste accesorii pot fi mari, dar lumina suficient, și nu se tem de transport. Prin urmare, puteți organiza în condiții de siguranță fotografierea în afara orașului, de exemplu.

Scrisori la nunta cu propriile sale mâini

Ca mirii, în orice caz, se află în centrul atenției, principalul lucru - să respecte moderație și spațiu de design nu prea supraîncărcat. Puteți utiliza litere mari, dar este puțin probabil să le crească până la dimensiunea panou și le atârnă toți pereții sălii de banchet.

Scrisori din carton - un zbor de fantezie

O opțiune mai laborioasă - scrisori din carton. Pentru ca astfel de scrisori am jucat volum necesar să se utilizeze două părți, care sunt lipite benzi de carton (lățime de bandă trebuie să fie mai mare de 4 cm grosime litere propuse). La marginea primului semifabricat este bandă de carton încleiat cu pliuri la margini. Apoi se aplică un al doilea semifabricat. Pentru a crea o bara solidă și de înaltă calitate, care va avea forma, acestea trebuie să fie plasate sub presa de ceva timp pentru a lega. Pentru decor puteți utiliza o varietate de fire, hârtie colorată, mărgele sau scoici. De asemenea, scrisori de câmpie, textura originală tapitat sau un material cu un model imprimat poate accentua bine natura solemnă a evenimentului.Scrisori la nunta cu propriile sale mâini
Scrisori la nunta cu propriile sale mâini
Scrisori la nunta cu propriile sale mâini

În cazul în care vacanța va avea loc în aer liber, este posibil să se limiteze mijloacele decorative minime. Atunci când mesele sunt acoperite de corturi sau copertine, buchete de flori adăuga romantism, și cuvinte și litere din lemn poate crea un accent spectaculos în unele zone ale spațiului.

Prin tradiție, culoarea de nunta - alb. Ea poartă puritatea și inocența. Dar acum mai multe și mai populare culori contrastante luminoase. Pentru colorarea scrisorile din lemn, puteți folosi spray de vopsea, dar pentru a menține structura arborelui. Aceste scrisori vor fi destul de firesc să se uite în decor nunta ta.

Ele pot fi utilizate nu numai pentru sedinta foto, dar, de asemenea, în interiorul apartamentului, care va aduce o bucată de unicitate în design, și va rămâne ca un memento de o zi de nunta frumoasa.

Scrisori la nunta cu propriile sale mâini

Instantaneele devenit interesant cu utilizarea literelor

Scrisori la nunta cu propriile sale mâini

monogram nunta - un nou strat de familie de arme

Nunta MONOGRAMEI este un decor popular decor de nunta si este un fel de o poftă de mâncare într-un decor festiv. Întrețeserea primele litere ale numelor mire și mireasă a crea un nou strat de familie de arme. De obicei, un astfel de strat de arme este plasat în spatele tinerii căsătoriți, astfel încât decorarea întregul loc tânără seara festivă. Monograma inerente în diferite forme și punerea în aplicare de proiectare. arata destul de original al monograma din cordonul ombilical sau sârmă, fire cu manta, sau decorate cu flori, sau executate în tehnica „Quilling“. Decorați munca finit este acceptabil pentru toate: margele, scoici, paiete, nasturi, flori tesatura.

Scrisori la nunta cu propriile sale mâini

Scrisori la nunta cu propriile sale mâini

Producția de decor divers și frumos de caractere nu pot crea numai fotografii frumoase și de a construi o poveste, dar da, de asemenea, o mulțime de emoții pozitive atât în ​​timpul probleme de pre-nunta, și în timpul celebrării reale!