Scoaterea nunta cinematică, totul despre realizarea de filme

Samuel și Hindegann - super-distractiv și nu „zamorochennye“ pereche, așa că am decis să subliniez modul în care acestea sunt veseli, și că ceea ce ei sunt înconjurați de prieteni și rude.În stoc, de asemenea, am avut un Canon 5D III, plus Zeiss 50mm 1.4.

Scoaterea nunta cinematică, totul despre realizarea de filme

Scoaterea nunta cinematică, totul despre realizarea de filme

3. Fii rapid și mobil

Strategia mea pentru nunta - să fie sub formă de echipamente mobile, și au capacitatea de a schimba rapid lentilele și stabilizator.

Eu niciodată la nunți nu folosesc trepiede. Un monopied este perfect pentru captarea cadrului static și vă permite să se deplaseze rapid de la scenă la scenă, pentru a trece de la un cadru la altul. Am Glidecam pe același substrat pentru aparatul de fotografiat, astfel încât să pot trece rapid c un dispozitiv la altul.

Materialul vrac este îndepărtat la Sigma 18-35mm cu cadre multiple la 85mm.

Scoaterea nunta cinematică, totul despre realizarea de filme

4. Păstrați în mod natural în cadrul

La nunți, încerc să folosesc un stil documentar cinematografic, evitând rigiditate excesivă și de așteptare. Încerc să iau naturalistă și captura fotografii foarte sincere și sincere. Camera Panasonic GH 4 c cinematică modul de fotografiere și lentile, oferindu-mi adâncimea câmpului ajută-mă pentru a trage o varietate de naturale și de la personalul excelent același timp.

Scoaterea nunta cinematică, totul despre realizarea de filme

5. Aveți grijă de fotografii „obligatorii“

Există unele fotografii care sunt clasificate ca fiind „obligatorie“, cum ar fi un sarut. Cu aceste cadre trebuie să fie atent și să găsească un loc sigur, în cazul în care mă voi asigura că le scoate, deoarece în aceste cazuri, nu există repetiții.

De obicei, înainte de aceste cadre importante cu miri actualizez ceea ce au de gând ceremonia, pentru că da, este unul dintre momentele cheie ale complexului. În esență, am nevoie să știu când va exista un sarut, pentru că nu vreau să fie prins cu garda jos.

Scoaterea nunta cinematică, totul despre realizarea de filme6. Crearea unei fotografii creative și frumoase

Scoaterea nunta cinematică, totul despre realizarea de filme

7. emoții imprimate

În opinia mea, secretul principal constă în oameni capturați în emoția filmului. Nunta - este atât de eveniment emoțional că, dacă nu prinde zâmbete, lacrimi și râsete, cuplul și oaspeții, atunci cred că ai pierdut punctul de eveniment.

Oamenii din fața camerei, de obicei, sunt timizi și nu vor arăta emoțiile lor, de aceea este foarte important ca acestea nu sunt văzute ca le scoate. Uneori mă folosesc nebolshay șiretlic prin ajustarea în avans camera foto, dar aparatul de fotografiat îndreptat în direcția opusă pentru a distrage atenția celorlalți. Și când văd că sunt pe cale să fie receptiv să vorbească, sau există un fel de o situație interesantă, am rapid confundat cu un tir.

În acest fel pot realiza o reacție reală, în cazul în care oamenii nu devin agitat la vederea camerei cu scopul de fețele lor.

Scoaterea nunta cinematică, totul despre realizarea de filme

8. Practica

Bineînțeles, toate acestea necesită experiență, și cu atât mai mult sunt angajate în nunti de fotografiere, cu atât mai bine pe care o vizați, în cazul în care acest lucru se va întâmpla și ce personalul va fi pentru tine cel mai bun pe care nu doriți să pierdeți.

Scoaterea nunta cinematică, totul despre realizarea de filme

9. Imaginează-ți că ești un ninja

Pentru mine, ceremonia cere cel mai mare stres la locul de muncă. De obicei, nu poate influența sau modifica iluminarea (în cazul luminii solare directe), și se confruntă cu provocarea de a obține toate imaginile necesare, fără a crea un rol în cadrul ceremoniei activități suplimentare distrage atenția.

Imaginează-ți că ești un ninja, sau cineva de genul asta.

Scoaterea nunta cinematică, totul despre realizarea de filme

10. Utilizare ce funcționează în toate condițiile de iluminare

Pentru fotografierea de mediu la nunti adesea dificil, nu numai din cauza evenimentului evoluții, dar, de asemenea, pe partea de iluminat. Prin urmare, ar fi pregătită în prealabil și au aparatul de fotografiat și lentile, care dau rezultate bune în condiții de luminozitate scăzută. Am presupus anterior că GH 4 în seara va fi dificil cu iluminare slabă, dar acum cred că el a făcut față cu sarcina lui.

Utilizarea Speedbooster la asfințit ajută pentru a obține o imagine bună și o adâncime mai mică de câmp. Alte aparate foto, cum ar fi 5D sau Sony A7 poate fi, de asemenea, utilizat cu succes.

echipament bun ajută, dar în cele din urmă, totul se reduce la aceasta: Atunci când fotografiați într-un stil documentar, scena este întotdeauna o lumină, trebuie doar să-l găsiți!

Scoaterea nunta cinematică, totul despre realizarea de filme

Lucrul cu Panasonic GH 4

Canon este cel mai bine se manifestă și dă rezultate vizibile în cheile persoanelor fizice. Dar mi-ar recomanda cu siguranta GH 4 în ansamblul său, cât și pentru nunți, în special.

În modul de fotografiere, încerc să utilizați setările James Milner, care nu am găsit aici. Uneori încerc să lucrez într-un mod „Cinema“.

Tot filmul Trag la 4K.

Pentru backup, eu folosesc doar un singur calculator și să ia de pe materialul de pe hard disk-ul calculatorului.

Am monta un film în Premiere Pro.

Pentru corectarea culorii am trecut la After Effects. Anterior, am folosit Vision Color Impulz LUT. dar am ales cel care îmi place.

postfață