Schnauzer miniatural Proprietar Opinii

Miniature Schnauzer - Cel mai mic caine de lucru. Această caracteristică nu permite acest lucru ia în considerare auto-a asigurat cățelușul câine, chiar și în ciuda dimensiunilor sale modeste. El însuși a stabilit ca un motor de căutare excelent pe serviciul de poliție. Iar comportamentul reprezentantului rasei Schnauzer miniatural la domiciliu? Opinii ale proprietarilor, informații despre originea și întreținerea va ajuta să știe acest animal mai bine.Schnauzer miniatural Proprietar Opinii

originea rasei

Tsvergshautser originar din Germania. Cu numele german al acestei rase poate fi tradus aproximativ ca „botul Dwarf.“ Știm doar că originile rasei sunt Schnauzer. Pentru a Schnauzer mici și îndrăzneț în miniatură a găsit un aspect memorabil și un caracter puternic, acesta a suferit o lucrare majoră de creștere, și a folosit pudeli de sânge, pomeranieni, Affenpinscher.

Aceste rezultate de lucru au fost prezentate la un spectacol de câine în 1890, unde noua rasa a fost un succes răsunător. Același standard a fost aprobat, Miniature Schnauzer.

Schnauzer miniatural Proprietar Opinii

Miniature Schnauzer - acest caine musculos, de dimensiuni mici, cu carcasa frontală de mare. Datorită animalului constituție aparte se poate dezvolta de mare viteză. Ce standard a unui schnauzer câine în miniatură? Descrierea rasei ar trebui să înceapă cu o dimensiune. Și într-adevăr ei nu sunt atât de modeste. Greutatea Schnauzer miniatural este de 4-8 kg. Sunt de acord, nu e mult. Creșterea Schnauzer miniatural nu este prea mic - 30-35 cm Prin urmare, vom vedea zvelt, câine elegant și ușor ..

rigid păr animal și grosier ca sârmă. Subparul este dens, care salvează un câine de frig. Pe blana lui de picioare mai moale și mai scurtă. Desigur, cartea de vizita a piticilor - parul lung pe sprancene și bărbie. O privire la mormântul câinelui, ca un om.

Schnauzer miniatural Culoarea poate fi negru pur, piper alb și sare, și negru și argintiu.

Schnauzer miniatural Proprietar Opinii

Cum Schnauzer in miniatura? Natura rasei nu se potrivește întotdeauna aspectul său. Poate că cineva pitici par inofensive pentru animale de companie, jucărie câine drăguț. Dar pare poate fi înșelătoare - cel mai mic pericol, el a transformat rapid într-un apărător rapid și curajos.

Schnauzer miniatural au bine dezvoltat instinct de paza, iar calitățile sale protectoare se manifesta din copilarie. pitice vigilente și incredibil de atent va apăra viguros familiei sale împotriva oricăror amenințări. Este posibil să nu fie întotdeauna adecvate, astfel încât câinele este necesar să se lucreze serios. Câinele trebuie să arate agresiune numai cu permisiune.Cine este acest schnauzer în miniatură? Review-uri de proprietari indică faptul că acest lucru nu este doar un paznic curajos, dar, de asemenea, unul delicat pentru copii și adulți. Acesta va fi neobosit în jocuri de cooperare. Dar acest caine are nevoie de o întoarcere reciprocă - în cazul în care împreună cu el să-și petreacă suficient timp, animalul de companie poate deveni rebel și chiar agresiv.

Schnauzer miniatural Proprietar Opinii

Fie că șoproane Schnauzer in miniatura? Proprietarii Recenzii în unanimitate - cu grijă nu trebuie să curățați mobilierul și hainele din haina lui. Decuparea - un element necesar de astfel de îngrijire. Smulgeti parul are nevoie de cel puțin două ori pe an - primăvara și toamna. Dacă tundere sau de forfecare a produce Schnauzer miniatural de acoperire greșită din lână poate pierde structura inerentă a rasei și culoarea. Ai nevoie pentru a contacta profesioniștii care înțeleg complexitatea de a lucra cu Schnauzerii.

Pentru a preveni formarea de incurcaturile, câinele trebuie să pieptene de 1-2 ori pe săptămână, cu o perie. Se spală câinele de multe ori nu este necesar. Tratamente de apă cu ajutorul unor instrumente speciale trebuie să vă asigurați înainte de fasonarea și în caz de contaminare gravă.

Atenția ar trebui să fie ochii, urechile și nasul unui câine. Ele trebuie să fie curate, uscate și fără roșeață sau de descărcare. Firele de păr în urechi, prevenind o bună ventilație, pot fi eliminate.

O bună îngrijire include nu numai îngrijirea sănătății pentru animale de companie. Schnauzer miniatural se simte bine într-un apartament oraș, dar el are nevoie de un țarc bun, de 2 ori pe zi, timp de cel puțin una până la două ore.

Schnauzer miniatural Proprietar Opinii

sănătate Schnauzer miniatural este dependentă în mare măsură de alimente. Daca dieta animalului este format incorect, caine activ este supraponderal, și va transforma rapid într-o lene. Pot apărea probleme de sănătate. Prin supraalimentarea animalele din aceasta rasa nu sunt înclinate.

Puteți selecta o hrană uscată premium, în cazul în care toate elementele și vitaminele necesare sunt echilibrate în mod egal. Nu uita că, în acest caz, animalele de companie, ar trebui să aibă întotdeauna acces la apă proaspătă.

Se poate mânca "naturalkoy" Miniature Schnauzer? Review-uri de proprietari spun că acest tip de alimente este de asemenea adecvat, aceste animale activă. Pentru a compila meniul nevoie de carne, produse din carne, pește de mare, produse lactate, ouă, ovăz, hrișcă și terci mei, morcovi, varza, sfecla. Elimina toate alimentele grase.

Schnauzer miniatural Proprietar Opinii

În pitice active, frecvente leziuni diverse. animalele tinere fără un sistem imunitar puternic ar trebui să protejeze împotriva infecțiilor virale și intestinale, intoxicații.

În general, rasa Schnauzer miniatural se distinge prin sănătate bună și o durată suficient de lungă de viață - de la 12 la 15 ani. Pentru bolile comune includ diverse boli oculare - cataracta, glaucom, degenerare a globului ocular. Hipotiroidismul apare, chisturi și melanomul.

Educație și formare

La fel ca și alți câini de serviciu, schnauzer miniatura necesită o educație serioasă și vizita o platformă de formare. Necesită ascultare pentru animale de companie au nevoie de răbdare, nu în retragere. Acest caine are nevoie de o educație solidă. La început se va simți ca un copil dincolo de ceea ce este permis, ci doar pentru a vă asigura că proprietarul îl depășește în toate și este un lider, rebeliune va avea loc. Este important să se încarce nu numai corpul animalului, dar, de asemenea, să ocupe mintea lui.

Schnauzer miniatural Proprietar Opinii

Schnauzer miniatural Proprietar Opinii