Schiță de pionul - îngrijirea și cultivarea de fotografii

Mulți cultivatori cultivate cu bucurie în grădină bujor copac de plantare și îngrijire, care nu este deosebit de secrete și complexități. Există unele nuanțe, ca și în cultivarea plantelor, înarmați cu răbdare și timp, frumoasa splendoarea poate apărea în curând pe site.Schiță de pionul - îngrijirea și cultivarea de fotografii

Când este mai bine pentru a planta bujori copac?

Plantarea bujor copac cu sistem de rădăcină deschis în grădina de primăvară nu este foarte de dorit, au început să se dezvolte muguri verzi de pe rădăcinile rădăcinilor de aspirație care nu sunt produse în cantitate suficientă, rezultatul - o lungă perioadă de timp pentru a lua plante rădăcină nu poate inflori anul viitor.

Schiță de pionul - îngrijirea și cultivarea de fotografii
la fotografie - bujori copac din grădină
Schiță de pionul - îngrijirea și cultivarea de fotografii
în fotografie - suffruticosa Paeonia

Pentru a renunța la achiziționarea de puieți de primăvară nu este necesar, trebuie să salvați în mod corespunzător bujori până în luna mai. pionii overarm iarnă Achiziționat trebuie plantate în ghivece (container) cu un sol neutru, pentru a curăța în loc cu o temperatură scăzută a aerului (balcon, balcon, subsol) pentru a prelungi perioada de latență. plante lumină într-o anumită perioadă de timp nu este necesară.

Dacă bujori a început să crească, ajunge la o înălțime de 18-20 cm, este necesar să se facă varza în lumină, menținând temperaturile reci reduse. Plantele adăpate minim. Procesul de creștere răsaduri de medicamente care sporesc stimularea fotosinteză și respirația plantelor (Ferovit, Appin-Extra, zircon, matase, etc.).

În luna mai pionii se adaugă, în picături, în penumbră, sol mulcirea în jur. În această stare, planta este lăsată la plantarea de toamnă. Dacă a trebuit să facă o aterizare pe un loc permanent în primăvară, asigurați-vă că pentru a păstra brazdă de pământ cu koreshochkami acumulate mici albe. După manipularea bujori va arata ofilit, slăbit, atâta timp cât rinichi la nivelul sinusurilor au fost în viață, nu uscat.

Aterizare în detaliu

Locul în țara aleasă cu grijă, soare, fără vânt prin. Solul de copac bujor ar trebui să fie largi, respirabil, nu acidă. Diluat nisip măcinat argilă și cenușă, într-o argilă nisip de luare, sol de turbă complet înlocuit. Se recomandă să se adauge cantități mici de compost. humus, făină dolomită pentru alimente, creșterea plantelor normale în primii ani. În imediata apropiere a apelor subterane de aterizare efectuate pe dealuri.

Schiță de pionul - îngrijirea și cultivarea de fotografii
la fotografie - pregătirea pentru plantarea copacelului
Schiță de pionul - îngrijirea și cultivarea de fotografii
la fotografie - plantarea de arbori bujor

O dimensiune Digs gaura de 70 * 70 * 70, este plasat pe fundul drenaj (amestec de pietriș și nisip, argilă expandată, pietriș fin) strat de 20-30 centimetri, turnat pochvosmes preparate diapozitiv, a pus bujorul răsad. Rădăcinile sunt îndreptate, de a adormi, gulerul rădăcină este la același nivel cu solul, planta este bine udate - deci ruleaza plantare goale-rădăcină. Plantele cu rădăcini în recipiente închise puse în gaura pregătită este tăiată și îndepărtată oală, având grijă să nu deteriora radacinile, turnat amestec de turbă, udate.Schiță de pionul - îngrijirea și cultivarea de fotografii
fotografie - 15 ani de copac-bujor

Când bit pioni de aterizare pământ stabilește, The Topsheet trebuie să zamulchirovat, lăsând gât rădăcină goale. Mulci va oferi o protecție suplimentară în timpul iernii, va reține umezeala în zilele de vară. florari calificați recomanda să sape o gaură în sticle de culoare închisă, care sunt instalate cu fundul oblic în sus, păstrând o distanță de 10-15 cm de la planta. Căldura suplimentară are un efect pozitiv asupra stării de creștere pioni.

Caracteristici de îngrijire

Schiță de pionul - îngrijirea și cultivarea de fotografii
la fotografie - fertilizarea copacelului

Bujori în vreme caldă uscată sunt necesare bune de udare abundenta, evitand umiditate excesivă a solului. Într-o serie prelungită de zile ploioase tulbure arbuști treelike tratate cu medicamente cu conținut de cupru împotriva Botrytis (amestec Bordeaux, sulfat de cupru).

Având grijă de bujori în grădină, să păstreze în minte, plantele nu le place de tăiere. Întinerirea eliminarea are loc o dată la 15-20 de ani, în restul timpului, în primăvara sau toamna, necesită pacienți debavurare sanitare uscate, muguri deteriorate. Trim bujorii de copac de iarnă nu se poate, înflorire are loc în rinichi de anul trecut lăstari.

În primul copac bujori floare plina floare este tăiat la etapa de informare, fără a aștepta o înflorire intensivă. Când vedeți planta rostochku doi și doi muguri, trebuie să așteptați pentru timpul de colorare. Inflorescență cel mai de sus îngrijit perforat sau strangulează un ac (sârmă subțire), reținute pe tija să se usuce, se usuca mugurilor încet, bujorul acumulat elemente de retur urme. La îndepărtarea precoce, înainte de colorare, deteriorat creștere punct (punctul de creștere), de evacuare poate stagna și rămân mici.

Schiță de pionul - îngrijirea și cultivarea de fotografii
la fotografie - înflorire copacelului

Altoiți flori copac-bujor în al doilea an după plantare, floare non-grefată în 3-5 ani, timpul de înflorire este de 12-15 zile (în unele cazuri mai mult). Numărul de flori frumoase mari, este în creștere în fiecare an, frumusețea culorilor și caracteristici de înaltă calitate, puteți vorbi pe al treilea, al patrulea an după apariția de flori, este din această perioadă, planta începe să înflorească pe deplin.

bujori de arbori de îngrijire în toamna este de a pregăti plante pentru iarnă. Îngrășământul nu sunt făcute, tăierea nu se realizează, doar elimina deteriorate, bolnave muguri. Desi florile sunt considerate Hardy, este de dorit să facă un adăpost suplimentar pentru iarna.

Plantele tinere mulci humus, așternut frunze, paie, făcând o movilă în jurul trunchiului, procedura se face în scopul de a proteja guler rădăcină de la congelare. Nu folosiți rumeguș de lemn de esență moale ca material de mulci poate acidificarea solului. Odată cu debutul începutul primăverii, când zăpada începe să se topească, mulci cu strat de zăpadă este îndepărtată pentru a evita putrezire a domeniului rădăcină. La apariția pionilor la îngheț adapostirea lapnikom, spunbond, un material de lenjerie.

Top 5 „De ce“, atunci când în creștere

bujori în creștere, mulți se confruntă cu o serie de probleme și întrebări, răspunsurile la care, în cele mai multe cazuri, trebuie să găsească propriile lor. Mai ușor, să ia măsurile potrivite pentru a ajuta grădinari cu experiență comentarii:

- De ce nu bujori de arbori de flori de creștere timp de șapte ani, a ajuns la o înălțime de 50 de centimetri? Pot exista mai multe motive: plantare necorespunzătoare, congelare din boboci de flori, pământ acru. În cazul în care solul este greu, rădăcinile ar fi mers mai adânc, nutriție și oxigen la fabrica de defect -akkuratno face un transplant, având grijă să nu deteriora radacinile. Eventuala lipsă de înflorire din cauza înghețării rinichilor, Acoperiți tufele de iarnă cu atenție. sol alcalin este optim pentru cultivarea la plantarea a face făină de dolomită, trebuie să fie cenușãrite solul din jurul plantei;

Schiță de pionul - îngrijirea și cultivarea de fotografii
în fotografie - semințele bujorul de copac

- Peony plantate într-un loc însorit, doi ani stând în pământ, la site-ul, o înălțime de 15 centimetri, frunzele toamnei resetări eliberărilor de primăvară și nu crește, de ce? Câștigul este prea mic, planta greșit plantat, îngropa;

- Peony creste de trei ani, oferă o mulțime de culoare, dar înălțimea nu este mai mare de 50 de centimetri, de ce? bujori de arbori cresc încet, ar fi putut fi plantate răsad altoit, planta trece la propriile rădăcini, astfel încât o creștere a trage puțin;