scaune decupaj cu mâinile lor într-un stil de epocă, Viena, Provence

În mod corespunzător a făcut decupaj poate da o nouă viață la vechi element de mobilier ponosit. De exemplu, aproape fiecare casa are un scaun vechi, și pentru care nu este locul, si arunca un păcat. Mulți muncitori calificați au făcut un decor de mobilier, cu propriile mâini (a se vedea fotografia de mai jos), transformând complet scaunele de timp mestecate.scaune decupaj cu mâinile lor într-un stil de epocă, Viena, Provence

The Vintage tehnica

Materiale și instrumente

 • lac acrilic;
 • vopsea acrilică;
 • chit;
 • perii;
 • șervețel cu un model;
 • clei PVA;
 • șmirghel;
 • contur de culoare.

Pas cu pas de Master Class

 1. Sandpaper lustrui cu atenție toate suprafețele de un scaun vechi din lemn. Eliminarea tuturor rugozitate, proshpaklyuyte cu atenție produsul. Și lăsați scaunul pentru umpluturi uscate.
 2. Vopsea un scaun alb, vopsea acrilică în mai multe straturi. Inainte de aplicarea stratului următor, da bun strat anterior uscat.
 3. Ia un șervețel, tăiate modelul dorit și atașați cu atenție la suprafața produsului. La mijlocul PVA lipici imagine picurare și o perie începe să îndreptați hârtia.
 4. El a așteptat până când toate imaginile lipite sunt uscate, puteți ocupa marginea articolului contur sau contur cerc figura tăiat. De asemenea, este posibil să se tragă un model de circuit. Se lasă produsul să se usuce.
 5. Pentru a fixa culoarea cu o perie suprafața scaunului cu lac acrilic.
 6. Fotografia poate fi utilizat convențional imprimat pe imprimantă color acasă.

Iată un scaun pe tema marin, la fel ca în fotografie, acesta poate fi doar câteva ore.

scaune decupaj cu mâinile lor într-un stil de epocă, Viena, Provence
Pe tema mării

Dar este necesar să se studieze și, de asemenea, o clasă de master pe volum decupaj - deoarece cu ea mobila arata chiar mai bine.

Stilul vienez

Pentru fabricarea de scaune curbate în tehnica decoupage pot fi, de asemenea, utilizat stil artistic, la fel ca în fotografie.scaune decupaj cu mâinile lor într-un stil de epocă, Viena, Provence
decor scaun în stil vienez

Vom avea nevoie de următoarele materiale:

 • chit;
 • vopsea acrilică;
 • culoare;
 • sandpaper;
 • perie;
 • burete;
 • Staphylococcus circuitului;
 • lac Krakelyurny.

Ghid pas cu pas

 1. șlefuit cu grijă suprafața scaun vienez. Se acoperă cu sol. Dăm uscat. După uscare se trece din nou șmirghel pe suprafața scaunului.
 2. Conturăm locurile în care acestea vor fi inserate fragmente de imagini. Noi tratăm aceste locuri cu adeziv alb, cu o perie. Și aplicarea fragmente de imagine. netezește model delicat, eliminarea bulelor de aer și excesul de adeziv. Așteptați până când scaunul este complet uscat.
 3. Cu un fundal de vopsea burete în jurul motive florale.
 4. Se acoperă cu vopsea acrilică și se lasă să se usuce.
 5. Cracelures acoperă. După ce lacul sa uscat strat de lac acrilic. Fisurile poate suprascrie vopsea de culoare închisă. Fiecare strat a fost acoperit cu lac acrilic. Astfel, va fi posibil să se aloce o fisură. contur de aur adăuga accente decorative.
 6. Curbat nostru decupaj prezidează gata. Acum puteți da la prieteni sau de a părăsi acasă, el va fi un decor bun pentru casa, gradina, gradina ta.

În stilul de Provence

Scaune de decorare în stilul de Provence - este o experiență interesantă și incitantă. Încasarea culori pastel și imagini ale podgoriei, puteți face un scaun frumos și elegant pentru grădină sau bucătărie.

scaune decupaj cu mâinile lor într-un stil de epocă, Viena, Provence
În stilul de Provence

Ce veți avea nevoie de:

MK detaliate pas cu pas

Utilizarea șmirghel elimina lac. În primul rând utilizați un șmirghel mare, și după îndepărtarea lacului primar merge din nou cu hârtie abrazivă fină. Încercați să facă suprafața netedă și chiar un scaun.

Apoi se acoperă scaunul cu chit și se lasă să se usuce.

Scaun vopsit în culoarea de bază. Ar trebui să fie de mai multe nuante mai inchise decat stratul superior.

Selectăm imaginea principală. Taie-l, și se separă stratul superior de adeziv pe suprafața imaginii scaun în sus. Ușor netezește desen cu o perie, se deplasează de la centru spre marginile imaginii. Pre-dip pensula în lipici PVA.

In timp ce imaginea este uscat, locurile unde trebuie să se ascunde vopsea de bază pentru a pune ceara.

Când imaginea este complet uscat, ar trebui să se aplice un alt strat de vopsea. În acest moment un pic mai ușor.

După ce vopseaua sa uscat, folosind hârtie abrazivă ștergeți husele scaunelor de ceară. După aceea, suprafața începe să vorbească culoarea de bază. Astfel, „purta“ produsul, de a crea efectul de uzură.

Termina lucrul se aplica lac acrilic pe întreaga suprafață a scaunului.

Aflați cum să facă decorarea mobilierului în stilul de Provence din alte părți ale interiorului, cu propriile lor mâini!

alte stiluri

Folosind cursuri de master descrise mai sus, puteți face scaune vechi și plictisitor minunat Vintage stil, Provence sau vienez. Între timp, uita-te la imagini frumoase: