Scaun acoperă cu propriile lor mâini

A face o celebrare nunta ar trebui să fie lăsată la voia întâmplării. Decorarea camera - este un responsabil și dificil, dar această problemă poate fi depășită pe cont propriu. De exemplu, decorul de scaune, cu mâinile lor. Alegerea de culori si materiale depinde de tema nuntii, schema de culori.

Scaun acoperă cu propriile lor mâiniMaster class - pături de nunta cu mâinile

Pentru munca, avem nevoie de:

 • culoarea de stil tesatura de nunta - 1m;
 • ață de cusut;
 • mătase panglică - 0,5 m;
 • trei rozete finite realizate din material textil;
 • Topiti.

Ghid pas cu pas

 1. Se taie o bucată de material de 30 cm x 120 cm. (Focus pe dimensiuni scaune) muchie .Vyravnivaem îndoire la 2 cm pe fiecare parte și proglazhivaya de fier.
 2. Subiect pentru a se potrivi materialul cu mana coase cusaturi drepte în ring. Și cusute tiv.
 3. Fixați materialul pe scaun, trăgând firul în mijloc, unde vom atașa florile.
 4. Producția de trandafiri. Pe banda lungă și îngustă de pânză (dimensiunea de flori depinde de lungimea de bandă) care leagă cele două capete de noduli. Twist materialul din jurul nodul, fixându-l cu lipici fierbinte. Înșurubarea rozete dimensiunea dorită, se taie banda și fixați-l cu o bucată de partea din spate a adezivului.
 5. Fixați trandafirii pe firul cusătura cu un ac sau Melt. Se pare flori mai bune, diferite în formă și culoare.

Scaun acoperă cu propriile lor mâini
Decora capacele pot fi strălucitoare și arcul, aceste accente se va adăuga o stare de spirit însorită și tu și oaspeții. În cazul în care sala de banchet este scaune foarte frumos, apoi ascunde-le complet sub capacele rău. Ei bine, în cazul în care acestea nu sunt complet noi, acoperă complet podea lungime, care oferă un restaurant pentru ocazii speciale, note de evenimente dau solemnitate și romantism. Puteți adăuga oricând să le și clearance-ul lor.

Scaun acoperă cu propriile lor mâini
Atingerea finală în proiectarea oricărei mese de sărbătoare poate deveni un ornament decorativ pe spatarele scaunelor sau pături pentru ei vacanțe. Avantajoasă să se uite flori, buchete si coroane de flori, compoziția materialelor naturale. Pentru masa de Anul Nou ar fi decoratiuni adecvate de Crăciun, beteala și alte simboluri ale noului an. Coase pe un capac scaun pe podea într-un astfel de caz, este greu de folos suficient capac roșu cu un ciucure pe partea din spate, este mai bine să ia timp să-l decora cu broderie sau appliqué sub formă de pomi de Crăciun, oameni de zăpadă, cizme, Moș Crăciun și alte simboluri de Crăciun. Un scaun de zi cu zi va huse da un aspect festiv funde roșii pe spate, completate de fulgi de zăpadă, beteala, crengute de mimoza sau alte flori de sezon.

Scaun acoperă cu propriile lor mâini


Dacă nu folosiți capace, inlocuind un cearșaf simplu. Pentru o versiune de lux a design-tesatura scaun dimensiune standard, trebuie să alegeți cel puțin un metru și jumătate în lățime, lungimea poate fi determinată de formula: (înălțimea scaunului 25 cm) x 2. Nu uita alocația tiv pe margini. Cu cât mai mare partea din spate a scaunului, cu atât mai mare câștig. Orice bucată de țesătură (pătură carouri) drapat peste un scaun, va ajuta pentru a calcula tesatura de curgere. O bucată de material pliat în jumătate și coase un sac. Treat și rochie de tiv într-un scaun. Strângeți capetele dimensiunea și domeniul de aplicare al imaginației pentru a da înapoi bijuterii.
Scaun acoperă cu propriile lor mâini

Decorarea casei pentru vacanță, pentru decorarea scaune reflectă câteva Fielding la masa tot ceea ce este în casă (în special atunci când un număr mare de vizitatori). Dar masa de vacanță perfectă nu este fără scaune elegant decorate! Asigurați scaune unsuited sunt la fel de elegant și frumos și sunt concepute pentru capacele originale.

Doriți să actualizați interior pentru vacanță fără costuri serioase? Cea mai opțiune de buget - huse pentru mobilier tapițat. Ele sunt vândute în formă finită, dar alegerile sunt limitate, și nici o garanție că relația nu va cumpara la fel. Comandarea cazuri, veți primi exact ambalajul original, cu toate că la prețuri exorbitante, și nu faptul că ideile tale de croitoreasă înțeles corect. Ideal - pentru a coase pe cont propriu, a inventa un model cu adevărat exclusivist. Micuțule știi cum să coase, dar nu au nici o idee de unde să încep? Să încercăm să construim un scaun acoperă cu propriile lor mâini. Iată o altă clasă de master acoperă pe scaune, cu mâinile lor.

Scaune de vacanță - scaune

Instrumente și materiale

tesatura segmentul tapiserie (110 cm și o lățime de 150 cm, este suficient pentru două scaune);

Scaun acoperă cu propriile lor mâini

 • panglica de satin pentru decorare;
 • o bucată de spumă pentru un scaun (45cm x 45cm) - 2 unități.
 • finisare bandă - franjuri;
 • cretă linie sau poligon;
 • foarfece si banda elastica lenjerie de corp;
 • fier și masă de călcat;
 • mașină de cusut.

Ghid pas cu pas

 1. capace de pânză poate fi orice lucru care a fost rezistent la abraziune și în armonie cu decorul general al camerei. Dacă un astfel de lucru pe care se angajează pentru prima dată, este necesar să se înceapă să experimenteze cu materiale ieftine. Dacă materialul curge, împrăștiere, este posibil ca scaunul să coase perimetru tăiate .Sovsem tesatura subțire nețesut duplicat „păienjeniș“ (folosind fierul). Sau poate că a păstrat acoperire vechi? Dacă se rupe, servi de model. Dar, în cazul nostru model este simplu: se taie două pătrate cu latura de 45 cm pentru scaun scaun standard de.
 2. Restul materialului (65 cm), se taie în jumătate - viitorul bibelouri pentru scaune. Dacă luați țesutul de 10 cm mai multe zorzoane ajunge direct la podea. În versiunea noastră ia în considerare lățimea și banda de finisare.
 3. Piața pliat clin și de la începutul liniei de pliere diagonală pentru a măsura 10 cm. Picătură perpendicular din acest punct spre latura dreptunghiului. Această tăietură este necesară pentru a coase pe toate cele patru laturi.
 4. În rezultat caseta de tăiat și prelucrează marginea.
 5. Cută cusute în țeavă și tack scaunului, distribuind uniform materialul.
 6. De-a lungul cusătură coase elastic, care se întinde-l la maxim, cusătură convențională sau în zig-zag.
 7. Partea de jos a capacului poate fi sub și mazgalituri, și pot fi decorate cu panglica, la fel ca în această clasă de master, plasându-l în partea de jos și pe partea din față a bibelouri pristrachivaya.
 8. Deschideți Fringe de pe partea din față și din nou cusatura, cusătura este lăsat în interior.
 9. Aici este capacul în formă finită. Acesta poate fi ușor de îndepărtat pentru spălare. Pentru a face volumul de pe scaun, puteți pune o bucată de spumă de cauciuc.

huse pentru scaune sunt utilizate nu numai în scopul de a ascunde defectele de mobilier vechi, dar, de asemenea, pentru a crea o atmosferă de sărbătoare pe o aniversare sau o nunta, deoarece aceste haine sunt pentru scaune capabile să stabilească tonul în întreaga cameră și starea de spirit de sărbătoare. Cum vedeți capacele lor - lung, podea, sau cu picioarele deschise, și, probabil, deschis doar partea din față sau chiar a face o „fusta“ foarte scurt? De altfel, este de asemenea posibil să ia forma de perdele austriece, cu franjuri sau applikatsiey.Chehly pe scaune, cu mâinile lor pe nunta va fi cel mai ideal pentru celebrarea dvs. - colorat și elegant, ca clasa noastra de master pentru nunta tema portocalie.