Sandbox fungus cu mâinile lor

Sandpit, ciuperca echipată - un atribut esențial al unei copilărie lipsită de griji, copil. În orașul o serie de copii ar trebui să aibă loc amenajat Esplanade grijă de companiile de administrare. Dar trimiterea unui copil favorit în sat la bunica, sau de planificare o vacanță în comun în țară, ar trebui să ia inițiativa și să facă o cutie cu nisip convenabil cu mâinile lor.Sandbox fungus cu mâinile lor

etapa de planificare

Redarea în sandbox - acest lucru nu este doar un joc interesant. Acestea contribuie la dezvoltarea gândirii creative, a îmbunătăți abilitățile motorii fine, formează echilibrul. Prin urmare, este important să se facă proiectarea Sandbox pentru copil cel mai practic, având grijă de securitate și confort.

Cea mai simplă opțiune - pentru a face o cutie cu nisip din lemn pătrată sau dreptunghiulară, pentru fabricarea, care va dura mai multe ore. Dar, fie va fi posibilă numai în absența soarelui dogoritor, deci cel mai bine este de a oferi protecție imediat. Asigurați-o magazie sau o ciuperca este destul de simplu, dar instalarea unui element suplimentar de sandbox, vă decideți în același timp, unele probleme.

Un aspect important este locația de proiectare: acesta trebuie sa fie intr-o zona cu multe site-uri de vizibilitate, inclusiv casa. A doua condiție - lipsa de arbori, care pot contamina nisipul cu frunze căzute, și omizi bucurie specială copilul este livrat.

Faceți o schiță și se calculează cantitatea de material, pentru a alege o locație - în această planificare de bază pași sunt finalizate, puteți trece direct la procesul de construcție.

Sandbox fungus cu mâinile lor

procesul de fabricație

Practic sandbox cu ciuperca este stabilit pentru câțiva ani, așa că este mai bine să facă toate lucrările bine, așa că nu a trebuit să elimine deficiențele în anul următor.

pregătirea site-

Procesul de preparare a site-ului include următoarele etape:

 • Notă perimetrul viitoarei ciuperca sandbox sau copertinei, după care solul este îndepărtat la o adâncime de 25-30 cm.
 • Aveți grijă de drenaj sub formă de o pernă de moloz, cu adaos de nisip. Ei bine strat de material compactat asigură o absorbție rapidă a umidității în sol, contribuind la uscarea nisipului accelerat după precipitare.
 • În sandbox cu ciuperca este recomandat pentru a face baza. Acesta poate acționa ca o varietate de materiale: polietilena groasa, placaj sau pavele. Primele două opțiuni pentru spațiul de siguranță nu este foarte mare succes - filmul, practic, nu transmite umezeala si placaj se deteriorează rapid. Acestea sunt utilizate în cazul în care economiile de costuri absolut necesare. În orice caz, este necesar să se facă găuri pentru drenaj. bază optimă pentru cutia cu nisip cu ciuperca face geotextilul, asigură trecerea nestingherită a umezelii.

Notă. Din ultima etapă se poate renunța, dar baza unei structuri de lemn cu o ciuperca previne contaminarea prematură a nisipului din amestecarea cu solul. A doua caracteristică importantă - un fel de barieră împotriva pătrunderii insectelor sau a rozătoarelor.

Sandbox fungus cu mâinile lor

formarea cutiei

Box - o parte cheie a oricărui design de cutie de nisip, indiferent dacă acesta va fi, în viitor, să fie echipat cu un baldachin sau nu. Soluția cea mai comună - este de a face formă pătrată sau dreptunghiulară. Proiecte tipice oferă pentru a rămâne pe pătrat de design dimensiuni cu laturile 2,5-3,0 m. Având grijă de siguranță a mediului, sandbox este mai bine pentru a face din placi de pin de grosime 2,5-3,0 cm. Părinții creative pot face o imitație a unei bărci sau a face o rundă proiectare. Instalarea modelului standard al cutiei este format din următoarele etape:

 • În colțuri sunt setate bare. Dimensiunea optimă a produselor din lemn -. 45/5/5 cm Aproximativ o treime din lemn (aproximativ 15 cm) vor fi amplasate în sol, astfel încât, în plus față de prelucrarea necesară pentru a face un bitum de acoperire antiseptice. Panourile uscate sunt sacrificați pe colțuri marcate.
 • Mai mult, în viitor, este necesar sandbox cu ciuperca pentru a face peretele lateral. Pentru formarea lor sunt selectate mai multe placi înguste conectate la scut sau fix singur larg. Numărul nu contează, înălțimea medie a marginii sandbox cu ciuperca este de 30 cm.
 • După fixarea pereților laterali continuă a echipamentului scaunului. Fă-l ușor - doar bătut în cuie pe orizontală la partea de bord. De obicei, acestea sunt plasate în jurul perimetrului sandbox în sumă de patru piese, cu o lipsă de material poate fi făcut două bănci. În viitor, ele vor servi ca un stand convenabil pentru a demonstra prăjiturile de nisip.


Important. Toate elementele de lemn de cutie de nisip cu ciuperci trebuie să fie atent de lustruire. Absența noduri, așchii și ciobire preveni nedorite zgârieturi și zgârieturi în copil. Pentru a nu răni copilul meu despre unghiul Sandbox, este de dorit să facă o formă rotunjită.

Sandbox fungus cu mâinile lor

construcția coronamentului

După terminarea lucrului pe conducta, trece la al doilea element de design important - vărsat. Face posibilă diverse forme, dar cel mai adesea alege să ciuperca. În plus față de rolul decorativ, el se descurcă cu o funcție de protecție, fie că este vorba razele puternice ale soarelui sau de o ploaie de vară fin. O soluție interesantă ar fi să emită o ciuperca în jurul unei mese mici, care servește ca spațiu de stocare suplimentar pentru jucării în spațiul de siguranță. Secvența de acțiuni este după cum urmează:

 • Pregătiți pentru sprijin mucegai. Pentru a asigura stabilitatea clini adâncitură ciuperca picioare sandbox capabile în sol de cel puțin 1 m.
 • ciuperca piciorului se recomandă efectuarea de lemn secțiune transversală de 10x10 cm. Ca și în cazul plăcilor de pe pereții laterali, lemnul ciuperca trebuie tratat cu antiseptic prevenirea daunelor, de putregai sau insecte.
 • Pentru a face o pălărie de ciuperca, este necesar să se formeze un triunghi de placi. părțile laterale interioare fixate pe un suport, o porțiune exterioară este de dorit sau subțire bord placaj astereală. Materialul este fixat cu ajutorul cuielor, următorul articol este bătut în așa fel încât să acopere capetele de unghii de bord ciuperca anterior.
 • Pentru o calitate dimensiune de protecție capac ciuperca trebuie să respecte parametrii sandbox.
 • După conectarea capacului și picioarelor, ciuperca poate fi instalat în gaura pregătită. Asigurați fixarea structurii poate fi realizată prin împănare pietre picioare ciuperci și reumplerea argilos.
 • Dacă doriți să faceți un atașament puternic pentru ciuperca în sandbox, pe fundul gropii este perna pregătită în moloz. Leg ciuperca este setat la o adâncime de 0,7 m și este umplut cu mortar de ciment.

Notă. În cazul în care ciuperca piciorului planificat de beton, este mai bine să facă acest lucru înainte de cutia de instalare Sandbox.

Sandbox fungus cu mâinile lor

După conectarea și instalarea tuturor elementelor se pot deplasa la proiectarea sandbox. Ce ornament decorativ - depinde exclusiv de abilitățile creative ale părinților, principalul lucru - pentru materialul de finisare a fost în condiții de siguranță, iar ideea de proiectare Sandbox a placut rebyatnya.

Sandbox fungus cu mâinile lor

sfaturi utile

În plus, pentru a proteja un loc pentru a juca, poți, dacă este făcută în capacul Sandbox. Această îmbunătățire rezolvă simultan mai multe probleme:

 • În totalitate sau parțial proteja nisipul de ploaie și de a reduce levigarea acestuia.
 • Împiedicați resturile de la intrarea în vreme cu vant.
 • Creează o barieră împotriva vizitelor nedorite la pisici și câini.

Cel mai face pur și simplu un capac detașabil pentru spațiul de siguranță de pânză. Deal cu ea sub forță chiar și pentru copil. Se pare acoperire mai atractiv din lemn. Pe ce varianta de a alege - depinde de abilitățile și disponibilitatea materialului dumneavoastră.

Sandbox fungus cu mâinile lor

Galerie foto de idei interesante

Piața oferă o mulțime de idei interesante pentru delușori. Unele modele sunt realizate din material plastic, care nu se estompeze în soare și nu emit substanțe nocive. Formele originale vor dori copii indiscrete.

Sandbox fungus cu mâinile lor

Functionalitate design diferit Sandbox-transformator, în cazul în care capacul este transformat într-un bănci confortabile pentru copii. Dacă există dorința și abilitățile, o astfel de opțiune poate fi făcută cu propriile mâini.

Sandbox fungus cu mâinile lor

Inițial arată Sandbox de închidere a rundă, în cazul în care puteți sta într-un compartiment separat pentru fiecare copil.

Sandbox fungus cu mâinile lor

Sandbox fungus cu mâinile lor

Orice copil simt ca căpitanul navei sau șoferul mașinii. Proiectarea sub formă de bărci cu pânze, bărci, mașini diferite, cu o abordare creativă, ușor să te faci.

Sandbox fungus cu mâinile lor

Sandbox fungus cu mâinile lor

Sandbox fungus cu mâinile lor

Sandbox fungus cu mâinile lor

Un model de cutie de nisip, combinat cu un foișor, mama nespus de mult, ceea ce va fi convenabil pentru a viziona puii.

Sandbox fungus cu mâinile lor

Sandbox fungus cu mâinile lor

Sandbox fungus cu mâinile lor

Puteți adopta opțiunile prezentate sau de a face propriile lor, principalul lucru - că copilul a fost interesant și sigur, și convenabil pentru tine să-l urmăriți.

Discutați despre articol pe forum