Salutări de naștere în propriile cuvinte

Salutări bune în propriile lor cuvinte este dificil să te facă. Felicitați ziua de nastere ziua de nastere nu vrea să tocit fraze, și în mod clar și creativ. Dacă aveți o mulțime de prieteni, în plus față de dificultatea de a alege cadouri pe care se confruntă cu selecție de cuvinte frumoase. O mare varietate de cele mai bune și noi cărți de ziua de naștere în propriile cuvinte pe această pagină. Selectați textul original cu dorințele festive corespunzătoare.În această zi de naștere tot ce vrei să spui, cât mai mult posibil cu cuvinte calde și sincere. Sunt nici o excepție. Vă doresc oameni frumos acolo, înțelegere și sprijin, prosperitate. Să fie casa în care te va iubi și de așteptare, indiferent de ce. viața cerească, mai puține experiențe. Mai multe vise, încredere în viitor, forțele de idei pozitive și luminoase. Să starea de spirit buna norma va fi, și de sănătate de familie nu cauzează supărat. Odată cu nașterea ta în această lume!

În ziua nașterii nu vreau să fi apărut gânduri triste. Să avut astăzi pașaportul pentru a obține un pic mai în vârstă, dar sper să fie în măsură să salveze sufletul tinerilor, capacitatea de a se bucura de fiecare zi și de a face viața mai frumoasă. Lăsați vara vă place în soarele de dimineață, lăsați zăpadă iarna înălțătoare. Credincioasă prieteni, sănătate, părinți și vatră confortabilă. Am o echipă bună de lucru și un lider care va fi capabil să-și lărgească orizonturile.

La mulți ani. Vă doresc un soare radiant, mirosul mării sărat, umbrele de palmieri. Lăsați sucul proaspăt în dimineața va fi norma. Să dimineață începe cu o vedere la mare. Lăsați seara vă sunt în așteptare pentru prieteni, iar în pahar va fi un cocktail delicios. Distracție pentru a vă viața, mai puțin probleme, mai multă distracție, bună dispoziție, umor și dorința nesfârșită de a trăi și de muncă. Să această zi va începe cu un tort frumos și mai multe baloane. Te iubesc și felicit cu mare placere!

Ei spun că viața noastră - este o serie de dungi alb-negru. Lăsați barele negre vor caviar numai pe pâine albă, și dungi albe va plasator de diamant pe perna. Aș vrea să treci prin viață pe o mașină de succes și prosperitate. Să lux înconjoară nu numai din exterior, sufletul tău să fie de lux. ziua de nastere Merry pentru tine, mai multe emoții pozitive. cadouri frumoase, cuvinte calde și sincere. Felicitări pentru ziua de naștere și dorește mai multe momente plăcute și neașteptate.La mulți ani! În plus față de dorințele standard - fericire, sănătate și toate cele bune - Mi-aș dori ca toate visele devin realitate, că în fiecare zi a adus o mulțime de surprize plăcute, așa că sunt înconjurați numai bune și oamenii potriviți. Și noroc. Norocul în tot și întotdeauna. Și fiecare a început sa încheiat cu succes!

La mulți ani! Felicitând oameni buni este întotdeauna o plăcere, iar o astfel de persoană minunată ca tine - o plăcere dublă. Eu sincer doresc ca ai avut întotdeauna suficiente: zâmbete, soare, situatii de succes, succes, admirație, dragoste, felicitări, încurajare, prieteni adevărați, idei geniale, întreprinderi interesante, numai importante oameni, bani, sentimente și emoții, puterea, curaj. Dar, cel mai important, la momentul potrivit ai fost întotdeauna genul de care aveți nevoie.

De ziua ta, doresc sincer oceanul de fericire pură, distracție și mare zgomotos de râu bunăstare fără sfârșit! În fiecare zi mulțumit de știri neașteptate și foarte plăcută, starea de spirit nu se stinge și oamenii din jurul tău, adus doar emoții pozitive!

La mulți ani! In aceasta zi minunata si plina de culoare, vă doresc sănătate, bucurie, care au trecut de necazuri, s-au retras vreme rea, și o mare fericire a intrat în casa ta! Lăsați iubirea în inima mea locui pentru totdeauna. Mi-aș dori ca toate visele tale sa devina realitate. Din dorința de speranță și răbdare. Fiecare moment este frumos. Și caldura generos, abundenta in toate! La o viață armonioasă a fost, și ospitalier și confortabil - acasă. Profit, bucurie și noroc să meargă împreună cu tine zi după zi. Bunătatea și credincioșia lasă satura casa întotdeauna. Zâmbește pentru tine, bucurie, succes, inspirație, suișuri și coborâșuri, fără împlinirea viselor!

La mulți ani! Vă doresc o mulțime de noi oportunități, proiecte interesante și punerea lor în aplicare cu succes. Să viața vă aduce iubirea și inspirația, chiar dacă va avea suficientă putere care le-ar lua pe deplin, și cel mai important - de a utiliza beneficiul. Ei bine, fericire și, desigur, ca bază a tuturor celor de mai sus!

Astăzi, o zi minunata ta de naștere! Îi felicit din toată inima. Mi-aș dori ca fiecare zi din viata ta a fost plină de experiențe plăcute, necesare și lucruri importante! Pentru a nu în duș nu este reînviat sentimentul de singurătate apăsătoare care vă așteaptă o dată în zece locuri! Cererea, nevoia de oameni - fie că este fericirea? Sanatate pentru tine timp de 120 de ani de viață, plină de bucurie și căldură a inimii umane! Si cel mai important - dragoste. Bine, bine, reciproc! Și mai mult de binecuvântările lui Dumnezeu!