Salmoneloza se transmite atât, semne, simptome, tratament

Salmoneloza - infecție, care curge în funcție de tipul de intoxicații alimentare grave, nu este mai puțin frecvente la persoanele de orice vârstă. Cu toate acestea, în cazul în care adulții se poate proceda relativ nu sunt periculoase, atunci copilul este capabil de salmonella reprezintă un pericol grav.Cauzele Salmoneloza și a bolilor de transmitere

Cauza bolii este patogen sa - Salmonella, bacilul genul Salmonella, care are în prezent mai mult de 4000 de specii diferite.

Salmonella prezintă un nivel ridicat de rezistență la factorii de mediu, și capabile să supraviețuiască la temperaturi relativ ridicate. De exemplu, bagheta capabil să supraviețuiască temperatura de procesare la 80 ° C timp de 45 minute, la o temperatură de zero și produse congelate Salmonella poate conține până la trei luni, și tot timpul rămân periculoase.

Sursa de infecție sunt în majoritate de animale și păsări. Prospera în Coli carne de animale sau de lapte.

Important! Sărate și carnea afumată nu prevede, în general, pentru influența salmonella, aceasta continuă să trăiască într-o astfel de carne și prezintă un pericol pentru om.

Salmoneloza se transmite atât, semne, simptome, tratament

Dacă vorbim despre căile de infecție și de transmitere a Salmonella, modul cel mai evident - prin ouă de păsări de curte, pui, rațe. Este de remarcat doar pentru a clarifica faptul că există o declarație eronată că nu există nici o salmonelei în ouă de prepeliță. Acolo, și în aceeași cantitate de Salmonella aici, ca și în ouă de păsări de curte.

Bird în sine nu este bolnav cu salmoneloza, cel puțin, cazuri de infecție este extrem de mic, dar este un operator de transport ideal al bolii.

Salmonella pot fi transmise în două moduri principale:

 1. Prin carne, lapte, ouă.
 2. Prin jocuri, joc cu animale, atunci când stick-ul este praf, păr, pene cad în gură și apoi stomacul.

Important! Obținerea de Salmonella în stomacul uman nu înseamnă infecția. În cazul în care nivelurile normale de acid gastric, stick-ul pur și simplu moare.

Salmoneloza are loc într-o persoană numai în cazul în care:

 • Nivelul de aciditate în stomac suficient de redusă și nu este capabil să facă față cu un microorganism.
 • Nivelul total al imunității este destul de scăzut, iar organismul nu poate răspunde în mod adecvat la infecție.
 • Atunci când pătrunde în corpul unui număr mare de Salmonella.

Simptomele de salmoneloza

Primele semne ale infecției cu salmonella este întotdeauna legată de activitățile și funcționarea sistemului gastro-intestinal. Este în această tăiat problema principală de diagnosticarea precoce a bolii. Faptul că o persoană care se confruntă cu un simplu simptome de otrăvire în majoritatea cazurilor, pur si simplu ignora toate semnele si simptomele, atribuindu-le o otrăvire simplă lumină de uz casnic și intoxicație.Salmoneloza se transmite atât, semne, simptome, tratament

Definim Manifestările principale ale salmoneloza pentru a înțelege în ce simptome este timpul să sune alarma:

 • Creșterea temperaturii corpului la 40 ° C, timp de o contaminare grea.
 • Sindromul dureros pronunțat în zona intestinală.
 • Durere în buric.
 • Indigestie, care este însoțită de deshidratare și prostrație generală.
 • dureri de cap severe.

Și, în cazul în care acest lucru este salmoneloza, toate simptomele vor primi doar mai rău, și la domiciliu, este imposibil de a elimina simptomele de otrăvire. Este necesar să cheme o ambulanță.

Spitalizarea cu Salmonella este necesară numai în caz de accidente grave. În cazul în care pacientul este o formă ușoară a bolii, în general, toată atenția acordată problemei de deshidratare, organismul devine mai fluid, și retragerea toxinelor.

Cu o formă medie și grele este imperios necesar de a efectua lavaj gastric și se absorbant, care va lega toxinele din corpul uman.

Pentru a au fost atribuite anumite medicamente, medicul trebuie să ia în considerare mai multe puncte-cheie:

 • Caracteristici individuale ale corpului uman.
 • Perioada de incubație pentru salmonella.
 • O forma de boli infectioase.
 • Forma de boală și de gravitatea acesteia.
 • vârsta pacientului.
 • Statul a organismului în ansamblu.

Salmoneloza se transmite atât, semne, simptome, tratament

Ai putea spune câteva cuvinte despre tratament non-traditionale de salmonella. Doar trebuie să recunosc că în lupta împotriva salmonella se pot dovedi eficiente, iar unele plante medicinale.

De exemplu, eficiență ridicată este întotdeauna prezintă un decoct și o infuzie de gălbenele, margarete, pătlagină, fructe de cires salbatic.

profilaxie

În lupta împotriva răspândirii salmonelei în rândul populației este un rol foarte important pentru prevenirea, și aici putem vorbi despre două domenii principale:

 1. întreținerea preventivă se efectuează în focarele infecției. Aici este necesar să se respecte cu strictețe toate regulile și cerințele pentru a se conforma cu normele de igienă. Infecție ar trebui să se concentreze decupată aspectul său, indiferent, este vorba de persoana sau pasărea.
 2. Este necesar să se efectueze lucrări explicative continuă în rândul populației cu privire la pericolul de a mânca produsele care nu au fost supuse unui tratament termic profund.

În ceea ce privește atitudinea personală la problema salmonelozei, persoana ar trebui să încerce să păstreze nivelul lor de imunitate la ocazie. Acest lucru implică dreptul de atitudine la nutritie, antrenament fizic.

Salmoneloza se transmite atât, semne, simptome, tratament
Salmoneloza: Descriere infecție, metode de infectare, efectele

Salmoneloza se transmite atât, semne, simptome, tratament
Icter: simptome, tratament si de prevenire la adulți și copii