Rust îndepărtarea de la domiciliu se află un bug-uri ascunse distrugători

Rust nu doarme niciodată și întotdeauna aduce prejudicii ireparabile corpului, manca-l, transformarea de metal în praf, care, uneori, nu recupera.

Pentru a evita acest lucru trebuie să declare un război nemilos rugina la început este detectat. Cum de a face acest lucru trebuie să faci, cum să curățați ciupercile fără a deteriora corpul? Iată câteva întrebări pe care le vom dezvălui acum.În cazul în care există rugină pe corp, și de ce?

Rust - este oxid de fier, și este așa cum știm din fizica care provine din expunerea la apă, aer și electricitate. Ciuperci apar în cazul în care metalul este dezgolit, înlocuind în sine sub efectul acestor trei factori. vopsea Cioplit, fisuri de acoperire de protecție, urme de lovituri, zgârieturi, aceasta se deschide tot metalul pentru a penetra aceasta umiditate și aer. Așa cum se va dezintegra rapid de metal depinde de gradul de agresivitate factorilor nocivi (chimie, temperatura).

Rust îndepărtarea de la domiciliu se află un bug-uri ascunse distrugători

Toți acești factori influențează adâncimea de coroziune, forma și culoarea acesteia. Toate aceste pete de rugină, sau ca acestea sunt numite „bug-uri“, „ciupercile“ trebuie să fie eliminate, cu atât mai repede cu atât mai bine. Cope cu scaun mai ușor decât cu multe „ciuperci“ mici.

În cazul în care un număr mare de puncte de rugină, aceasta înseamnă că metalul este de proastă calitate sau reparații anterioare săraci. În acest caz, zona de lucru va fi mai mare. De asemenea, dacă observați umflarea vopselei, au nevoie urgentă de a deschide și de a face reparații suprafețe metalice.

Locuri localizare specifică de pete ruginite și „bug-uri“

Rust se raspandeste rapid in zonele de expunere maximă la medii agresive de metal. Este sub arcade de roți, praguri laterale. raiduri pe locurile vysokostoyaschie elemente.

Rust îndepărtarea de la domiciliu se află un bug-uri ascunse distrugători

Rust îndepărtarea de la domiciliu se află un bug-uri ascunse distrugători

Rust îndepărtarea de la domiciliu

În metoda mecanică, există o curățare a suprafeței, și apoi un strat de grund si apoi vopsit.

In uz chimic sau aplicați convertoarele de rugină de metal galvanizat.

În primul caz, avem de a curăța de pe metalul sa straluceasca de fier pur, folosind instrumente speciale. A doua opțiune este potrivită pentru locuri greu accesibile în cazul în care este imposibil să se utilizeze prima metodă. Încovoierea de jos, un arcade structural complicate.

Folosind mijloace chimice împotriva ruginii, este mai familiarizat cu utilizarea instrumentelor. Atunci când sunt expuse la rugină, ea poate fi transformată într-o spumă care au nevoie să clătiți și uscați sau solidifica metalul format stratul de acoperire protector. Înainte de începerea lucrărilor, ar trebui să evalueze gradul de impact al incidentului privind rugina de metal în cazul în care ajută la un proces chimic sau trece direct la prelucrarea.

Dacă există o profundă și chiar prin prejudiciul, atunci o chimie aici nu este exact ajutor. Efectele principale dezvăluie adâncimea, adică grosimea metalului rămas. Dacă lucrurile sunt rele, este planificat pentru a repara prin sudură și cu ajutorul unui chit cu țesătură din fibră de sticlă, pentru a consolida și de a construi straturi de zone deteriorate.

Instrucțiuni pentru metoda mecanică de control al ruginii

Aplicarea acestor instrucțiuni vă sunt garantate timp de 2 ani, iar cel mai probabil uita de rugină pentru totdeauna, cel puțin într-un loc în care ați făcut reparații.

1. zone ruginite pre-curate;
2. Curățare și lustruire pentru luciu metalic;
3. Degresarea;
4. Lucrări de găurire;
5. Măcinare;
6. Primerul;
7. Fine-măcinare;
8. Paint;
9. strat de lac.

Rust îndepărtarea de la domiciliu se află un bug-uri ascunse distrugători


instrumente

 • compresor;
 • Spray;
 • vopsea spray de mici;
 • Tocarea rindea;
 • atașare de vinil pe o mașină de găurit;
 • instrument de rectificat;
 • Mașină de lustruit;
 • Paint Masca.

Puteți utiliza un sablat, cu duze polizoare, burghie, tot ceea ce este disponibil pentru toată lumea, dar dacă nu este nimic, apoi utilizați un instrument vechi, testat în timp - mâinile și șmirghel.

consumabile

 • Solventul;
 • Convertor de rugină chimice;
 • Grund contra coroziune;
 • Pictura (potrivire culoarea corpului tau;
 • Clearcoat (disponibil în cutii, în cazul în care un pătrat mic);
 • umplere cu două componente.
 1. Se spală suprafața de murdărie, pete și bituminoasă orice fel de depuneri mecanice;
 2. Răzuire și șlefuire. După ce ați curățat metalul să strălucească, nu este de prisos pentru a trata convertor rugina. Acest lucru este necesar pentru a exclude impactul punctelor invizibile rămase de oxizi de fier. Această procedură durează o jumătate de oră, cu un mic. Dar este o garanție că acest loc nu este o problemă nouă;
 3. După uscare șterge reziduuri și se tratează cu o soluție de degresare (solvent);
 4. In metal este format de prelucrare a adâncitură, care este necesar să se alinieze, și desigur, acesta va fi primul izolație strat de metal de la expunerea la medii corozive. Și această operație este chit. Putty de a alege de calitate, nu vă zgârciți la importante operații;
 5. Aplicată în mai multe straturi, cu uscare intermediară și măcinarea porțiunii de corp curat plan de stat. Pentru a lucra spatluire și șlefuire necesită mai multe numere diferite nazhdachek. În primul rând, P120, apoi r180-220 și r320-400;
 6. După confirmarea purității și calitatea suprafeței, aplicați un pulverizator de vopsea grund, de 1-2 ori. Primerul poate fi de diferite culori, utilizați o schemă de culori potrivite pentru masina ta, de exemplu, nu este de dorit să se utilizeze grund negru, dacă aveți mașină de culoare deschisă. Aplicati amorsa la o distanta de 20-30 de centimetri de la suprafață, mișcări de mână netede. Se usucă timp de 15-20 minute, sub o lampă;
 7. După uscare, solului produc măcinare fină număr nazhdachkoy r400-500;
 8. Apoi, aerul comprimat este suflat prin porțiunea tratată a corpului, degresare și trece la vopsire, porțiuni preizolate ale corpului, care nu trebuie să intre în vopsea. Noi folosim vopsea scotch, hârtie, film și toate mijloacele disponibile pentru a proteja vopseaua și lac. Vopseaua se aplica de 2-3 ori cu uscare minuțioasă, de obicei 15 minute, desigur, dacă utilizați o încălzire la o lampă în infraroșu, sau alte dispozitive care accelerează timpul de uscare;
 9. Lacul este aplicat precum vopseaua suficient două straturi.

După toate procedurile și îndepărtarea materialului de protecție inspectați suprafața finisată și se laudă pentru locuri de muncă excelent. În cazul în care vopseaua este preluat corect și toate operațiunile efectuate de dumneavoastră, în strictă conformitate cu instrucțiunile, rezultatul este delicios.

Pentru a elimina tranziția la o nouă locație, utilizați vopsea poloneză. Aplica-l cu o cârpă moale și lustruiască sander cu o roată de măcinare și o atașare de șlefuire foarte moale.

Îndepărtarea ruginii de acasă de metal

Imediat am spus, această metodă diferă de primul pas numai mecanic. In loc de compoziții chimice speciale de decapare ruginei de purificare utilizate. Aceste mijloace sunt accesibile și sunt prezentate în gama.

Rust îndepărtarea de la domiciliu se află un bug-uri ascunse distrugători

Este foarte simplu de a pune tocător „ciuperci“ pe o secțiune ruginit, vom menține 30-40 de minute, ștergeți, se spală cu apă, și apoi a face întregul ciclu, de la chit înainte de vopsire.

Există, de asemenea, un mijloc de corp metalic auto galvanizat prin electrochimie, dacă vă amintiți de la școală, galvanizare. Kit-ul are toate instrumentele și componentele necesare pentru o soluție de îndepărtare a ruginei, un electrod de galvanizare cu zinc (transfer de zinc pe fier). Pus în aplicare prin transfer folosind curentul bateriei.

Acum, adevărul simplu despre metoda chimică

Minunile nu se întâmplă, și marele nostru regret garanta calitatea acestei metode nu este acolo. Pentru că ceea ce vedem este rezultatul procesului de oxidare de metal profundă, care a pătruns deja adânc în metal. Că măsura impactul compușilor chimici pe un metal ruginit, pe stratul superior, iar procesul de ruginire este mult mai profund, la nivel molecular, care nu se poate ajunge la compoziția chimică practic.

Și indiferent de modul în care am încercat, această măsură temporară, o jumătate sau două luni de rugina se va ridica la locul de chit de reparații și se repetă operația va fi inevitabilă. Poate trece și mai mult, totul depinde de cantitatea și calitatea materialului de umplutură.

Teoretic este posibil să se suspende coroziunea prelucrat pasta la fața locului rugina și încetarea accesului de aer, de exemplu, imediat acoperite cu vopsea sau lac. Practica arată, 99,999% din numărul nu trece. Vorba e că adâncimea impactului compoziției tocătoare rugina nu este mare, a fost spus mai sus.

Cu toate acestea, departe de acasă cu rugina de metal repede? Pentru a nu afectat de această problemă, este mai bine să se evite.

Numai prevenire și protecție specială a mașinii pentru a salva de la „ciuperci“

Doar să acorde mai multă atenție la astfel de proceduri:

 • Se spală mașina în mod regulat și de multe ori trata ceara, chiar și în timpul iernii;
 • inspecta periodic autovehiculul curat (detectarea timpurie este întotdeauna un impact eficient asupra eliminarea problemei);
 • set flapsurile aripilor, noroi, cu tracțiune integrală (acest lucru se va păstra vopseaua în forma sa originală pentru mai mult timp);
 • Piatra Chip a pus filmul pe capotă, și poate fi partea din față a acoperișului peste Lobovyk în cazul în care punct de vedere estetic nu strica aspectul de mașină, puteți lega la „acoperi swatter“;
 • în mod regulat cu acoperire underbody anticoroziv.

Desigur, pentru a elimina rugina si oricine poate, în prezența dorinței, dar încă echilibru întotdeauna oportunitățile lor, cu dorințele sale. Pentru cetățenii bogați, nu se aplică aceste sfaturi.

Ai grija de masina ta, în schimb, el va fi recunoscător pentru tine, și te va simți.