Rugăciunile de protecție și de curățare de rugăciune pentru a curăța casa

Astăzi, toată lumea înțelege că lumea noastră este plină de tot felul de energii. Din păcate, multe dintre forțele întunericului care acționează în ea. Ei sunt invadatori foarte reale înconjurat un om, stabilindu-se în aura lui, iar spațiul în care trăiește. Această agresiune invizibilă duce la probleme, erori, pierderi. Ajuta-i scape din curățarea de rugăciune. Ele sunt un fel de mătură de energie te poate salva de negativ, pentru a crea un spațiu curat și luminos. Ceea ce ei sunt, cum să le folosească? Să investigheze.Care este curățirea rugăciunii?

Să începem cu ceea ce, de fapt, va scăpa de. „Rugăciunea de curățare“ Numele implică faptul că există ceva inutil, de prisos, deranjant. Nu este în sfera materială, ci undeva într-un spațiu diferit. Acest „chestii“ se numește în mod diferit. Pentru unii, acesta este prejudiciul sau ochiul rău, pentru alții - energia negativa, spun altii despre impactul diavolului. În principiu, terminologia nu este importantă. Să ne gândim în termeni de energie. Presupunem că suntem impetuos în jurul câmpului și egregors care caută să ne trage în câmpul de influență. energie întunecată, pe care vom ceda, va strica viața noastră. Le place tentaculele unei caracatițe pătrunde în creier, intra în posesia simțurilor, schimba perspectivele lor. Rezultatul muncii lor: un comportament haotic, decizii proaste, necazuri și nenorociri. Dar din aceste energii care încearcă să captureze sufletul, și să scape de, și au trimis o „armă“, ca rugăciune de curățare.

Rugăciunile de protecție și de curățare de rugăciune pentru a curăța casa

Cum pentru a determina dacă aveți nevoie de ajutor?

Într-adevăr, cum știm acest lucru? Fiți conștienți de cum și împotriva a ceea ce sunt rugăciuni de protecție, de curățare, mici. La urma urmei, trebuie, de asemenea, vă dați seama că atunci când a venit timpul lor de a utiliza. Noi nu scanează circumstanțele vieții în fiecare minut. Tot ceea ce se întâmplă, noi percepem în mod natural, este în mintea o explicație rațională. Este posibil să se înțeleagă în mod independent, că o persoană nu este de a decide cum să trăiască, și sub influența energiei întunecate? Se pare că nu este foarte dificil. Ar trebui să vină de la postulatul spunând că fiecare om sa născut pentru fericire. Acesta este scopul său principal al existenței. Tot ceea ce este în direcția opusă de bucurie, este considerată anormală. În viața a început să apară probleme? Cadrul general al percepției devine întunecat sau gri? Puteți începe în condiții de siguranță de curățare. Rugăciunea Dumnezeu va contribui la asigurarea faptului că realitatea înconjurătoare a devenit mai luminos. Pentru a face scânteieze cu noi culori luminoase și emoții. Aceasta este rugăciunea curată negativă, în primul rând ar trebui să fie sentimentele, gândurile, și apoi zona înconjurătoare. Un duș de lumină este cunoscută pentru a respinge întuneric, și vice-versa.

Rugăciunile de protecție și de curățare de rugăciune pentru a curăța casa

Rugăciunile de protecție și de curățare de rugăciune pentru a curăța casa

Selectați textul rugăciunii

Deal cu probleme de vocabular recomandate o dată pentru totdeauna. Ia-o complet diferite texte, care este oferit astăzi foarte mult. De exemplu, există o rugăciune pentru toate ocaziile. Selectați mai multe dintre ele de protecție. Check out de câteva ori una, apoi printr-un alt timp, și așa mai departe. Sufletul tău va răspunde cu bucurie și ușurință. Sentimentul este foarte special, cu nimic de a confunda. Asta în conformitate cu acest criteriu și alegeți-vă câteva cuvânt „dvs.“. Ei vor fi cel mai bun „mătură“, „scut“ și „sulițe“ ale sufletului. Ei contactați de fiecare dată, atunci când începe să fie deprimat, jignit de toată lumea, dând vina pe alții sau de tine, și așa mai departe. Este nevoie de rugăciune, atunci când sunt alunecarea departe de fericire.Rugăciunile de protecție și de curățare de rugăciune pentru a curăța casa

Rugăciunea curăță sufletul

Un pic mai multe despre protejarea

Există situații în care problema acută de sprijin extern, și nu este. De exemplu, mergi pe o stradă întunecată și frică. Sau va începe să „lupta“ dușmani (în birou sau în viața personală). Se recomandă să fie sigur să se întoarcă la Domnul pentru ajutor. Rugăciunea de protecție în acest caz este o garanție că nu ești un laș în momentul cel mai intens. Aceasta contribuie la sentimentul neobișnuit de încredere, de securitate, de putere. Așa cum se obișnuiește astăzi să spună. „Dumnezeu cu noi“ Aici este un mic text de această rugăciune: „Doamne! Tatăl Meu cel ceresc! Eu te închini, și, mă rog! Îi încredințez Domnului trupul și sufletul meu! Binecuvântează-mă și ai milă. De aceea, mă rog să scap de tine mine, servitorul său, de bolile lumești și diabolice rele ale minții și a corpului. Să nici un păcat să trăiască această zi, pentru slava Ta și pentru mântuirea sufletului meu nemuritor de mila ta. Amin! "

Rugăciunile de protecție și de curățare de rugăciune pentru a curăța casa

Pentru a curăța casa

Deseori, oamenii au nevoie pentru a curăța acele încăperi în care trăiesc. Scandaluri, mizerie, moarte, a lăsat un semn pe fața locului, în cazul în care totul sa întâmplat. Există o practică de a implica preoți pentru a consacra camera. În cazul în care acest lucru pentru un motiv oarecare, nu este posibil, pentru a ajuta la rugăciunea independentă. apartament Clear nu este foarte dificil. Nici măcar nu trebuie să știe ce sa întâmplat în camera. motiv suficient pentru o senzație de disconfort dureros. Acasă ar trebui să prevaleze confort complet. Când nu trage repede merge înapoi, tristețe depășește un apartament, ar trebui să fie ușor „renova“. Aici este rugăciunea, pentru a curăța casa: „Domnul Isus Hristos! Fiul lui Dumnezeu, chemat să judece viii și morții! Rugați-vă, ai milă de toți care locuiesc în această casă, iartă-ne toamna viață. Drumurile duc drept ukroy harul Său de Antihrist. Ukroy în spațiul intim al mântuirii ta! Amin! „Acest text este considerat rugăciunea Nektariya Optinskogo. Este folosit pentru a curăța sediile forțelor întunecate.

Despre curs

Pentru a alunga forțele întunecate ale camerei (nu doar rezidențial), aveți nevoie pentru a cumpăra câteva lumânări biserică. Textul rugăciunii, este de dorit să învețe. Înainte de a începe procesul, citiți „Tatăl nostru.“ Apoi, cu un by-pass lumânare aprinsă toate camerele în sensul acelor de ceasornic. Tot timpul pentru a citi rugăciunea. În cazul în care lumânare fumeaza, deci nu este ceva „întunecat“ în casă. La sfârșitul bypass-ului lumânări de ceară și solduri necesare pentru a efectua. Nu le lăsați în cameră. Ei au acumulat energie negativă. Este recomandabil să se ardă complet lumânare. Repetați acest ritual trebuie să fie de mai multe ori (bunăstarea). Există, de asemenea, ritualul cu pictograma „Trinitatea“. Acesta se desfășoară în zilele de joi până la apusul soarelui.

Purificarea acasă și Ward cu „Trinity“

Această pictogramă este necesară pentru a avea o casa. Este vizavi de intrare. Așa că toți oaspeții au fost primul ei a văzut intrat în casă (apartament). Se crede că icoana nu permite forțelor răului să treacă prin ușă. Bad oameni sau casa ta va primi rotund, sau să schimbe încetul cu încetul sub influența puterii surprinzătoare. Este important că este în biserica a fost sfintita. Joi este luat în mână și o lumânare aprinsă. Bypass aceste atribute premise așa cum este descris mai sus.

Rugăciunile de protecție și de curățare de rugăciune pentru a curăța casa

citește continuu „Tatăl nostru.“ Începi de la ușa din față. Fiecare colț, o umbrească transversală ușă sau fereastră (de mână cu o lumânare). Ca și înapoi la pragul porții, apoi deschide ușa. Ținând icoana în fața lui, citește rugăciunea de trei ori „Trinity“. Acum puteți plăti lumânare. Adu-o acasă, nu ar trebui să fie. Aruncați astfel că nimeni nu a luat sau arde. Cu aceasta va merge negativ.

protecția copilului

în sfârșit

Oamenii de astăzi nu sunt deosebit de dornici de a avea încredere în informațiile pe care este considerat nedovedită. Acest lucru se aplică pe deplin eficacitatea rugăciunii pentru curățare. Puteți aduce doar un singur argument: încercați să-l pentru tine, nu te sprijini pe experiența altora. Probabil cel mai bun mod de a învăța să încredere - verifica. Rugăciunea va lucra în circumstanțele particulare, cum să-ți schimbe viața? Nu există experiență este aproape imposibil de a afla. Și primul lucru care se va întâmpla, pentru că se va schimba starea de spirit propriu. Rugăciuni calmeaza, inlatura gandurile inutile. Apoi, sub influența unei poziții puternice, se va schimba circumstanțele de viață. Omul însuși nu observă cum obține o sănătate mai bună, viața personală tinde spre succes în carieră. Toate modificările încet, vin primele sclipiri de fericire, care este norma!