Rozacee tratament facial, simptome, cauze, cum de a vindeca

Rozacee este o caracteristică dermatologica facială, care este înfrângerea capilarelor epidermă în diferite zone ale feței. Extern rozaceea manifestată ca inflamatia tesutului sub forma de ulcere, leziuni, infiltrarea secțiunilor individuale. Rozacee - problema cosmetice sau medicale.Rozacee tratament facial, simptome, cauze, cum de a vindeca

Rozacee prăzi faciale estetica a pielii, are un impact negativ asupra aspectului. Riscul de apariție a acestei probleme includ:

Rozacee - cauzele

Rozacee are următoarele motive:

  1. sensibilitatea ridicată a epidermei unor factori externi;
  2. Unii cercetători sugerează că boala este un habitat acarian de mici, care sunt foliculii de par;
  3. dermatologi percep comunicarea cu boala hilikobakter pylori bacterie care provoaca simptome gastrita;
  4. terapia medicamentoasă lung cu agenți hormonali.

Rozaceea, care pot fi cauze ale unuia sau mai multor factori este o boală care are o legătură stabilă genetic. În cazul în care o familie are o femeie sau un bărbat care suferă de boli dermatologice, este probabil să se confrunte cu simptomele de acnee rozacee.

Rozacee se caracterizează prin următoarele simptome:

  1. suprafața facială este acoperită cu pete roșii în culori diferite. Cel mai frapant dintre acestea sunt situate în așa-numita T-regiune. Într-un stadiu incipient al bolii au apărut probleme sunt ușor eliminate prin folosirea produselor cosmetice;
  2. după ceva timp pe epidermă apar erupții pe fondul extinderii vaselor de sânge. Aspectul rozacee poate provoca hipertermie, care necesită un tratament special;
  3. urmatoarea etapa a bolii este apariția formațiunilor pustule. Densitatea crescută a stratului superior al dermei, există o plasă vasculară. Formele severe de acnee rozacee sunt, de asemenea, poate fi supus tratamentului, în ciuda faptului că recenziile de pacienți însoțite de erupții cutanate, care seamănă cu papule de culoare roșu închis și noduli care susțin efectul umflături pe piele. La bărbați, acnee rozacee pe fata de multe ori afecteaza zona din jurul ochilor, provocând o lăcrimare persistentă, care are loc numai după numirea de droguri de tratament.


Metode de tratare a acneei rozacee

Rozacee tratament facial, care începe într-un stadiu incipient, dispare după câteva luni. forme necesită o abordare complexă Mai grele, care se bazează pe utilizarea preparatelor de antibiotice.

Dermatologii practică metode de tratament în urma:

strategia de luptă

În cazul în care diagnosticul - acnee rozacee, modul de a trata aceasta boala? Principalul vector - înseamnă aplicarea ca scop prevenirea inflamației în continuare în țesuturile epidermei. Direcția suplimentară - eliminarea tulburărilor somatice în tractul gastrointestinal. Tratamentul de bază implică și protecție de la soare, aer cald, aderarea la restrictii alimentare. remedii populare rozacee tratament pentru a reduce roseata si pentru a realiza un ajutor temporar la mulți pacienți.

Cum de a trata acnee rozacee la domiciliu? Pentru a face acest lucru, trebuie să se consulte un dermatolog pentru o reteta pentru antibiotice și alte medicamente. In timpul unei exacerbare de multe ori prescrie antihistaminice, Metronidazol. Unii experți de terapie retinoid sintetic complementar care normalizează procesele metabolice in celulele epidermice.

Tratamentul rozacee la domiciliu poate fi considerată ca tactica principală pentru a combate inflamația la nivelul pielii, sau ca o tehnică suplimentară, care permite menținerea sănătății epidermei.

dermatocosmetology

Rozacee Tratamentul poate dura până la șase luni. timpul de recuperare depinde de simptomele bolii si eficacitatea tratamentului prescris. Formulările farmaceutice pot fi combinate cu loțiuni, impregnate agenți antiseptici, cum ar fi plante bulion etc soluție de rezorcinol

Industria dermatocosmetology răspunde la întrebare. „Cum de a trata acnee rozacee pe fața lui?“, Sugerează folosirea diferitelor creme. Compoziția cosmeticelor includ acid azelaic și metronidazol, care stimulează eliberarea de citokine și de a minimiza probabilitatea de apariție a unor noi focare ale bolii.

Tratamentul de acnee rozacee prin crioterapie prevede un efect vasoconstrictor minciună scăpa de microorganisme care populează porii pielii. Printre tehnicile cele mai distructive dermabraziune relevante. Acesta vă permite să elimine acnee rozacee, indiferent de cauzele și tratamentul prescris. Dezavantajul procedurii este probabilitatea de cicatrizare pe suprafața feței. În numirea unui astfel de tratament este întotdeauna luat în considerare starea de sănătate generală a pacientului, prezența contraindicații.

Alte metode de a face cu acnee rozacee

Dieta pentru acnee rozacee elimină alimentele care declanseaza erupții pe epiderma. Se recomandă să modeleze dieta de carne și produse din pește, preparate fără utilizarea de sare, uleiuri si condimente. fructe permise și legume care nu cauzează reacții alergice; cereale, produse lactate.

Dieta pentru acnee rozacee pe fata ar trebui să fie combinate cu un minim de produse cosmetice, deoarece acestea pot afecta negativ starea pielii. Tratamentul rozacee, care include terapie fizică, a dispărut într-un timp scurt. În practică internă, cel mai popular crioterapie, electroforeză și alte tehnici care vizează normalizarea metabolismului lipidelor.

recenzii de tratament cu laser pacienti acnee rozacee poate realiza efectul țesuturilor de curățare și pentru a combate cu succes fragilitate capilară. Raza laser crește considerabil temperatura stratului exterior al dermei, care permite suspendarea inflamației. Tratamentul de acnee rozacee pe fata de comentarii de pacienti - un proces complex și lung, dar în aplicarea de influență complexă a bolii se îndepărtează.