Rosebuds - descriere cu fotografii; ceai de muguri de trandafir

Rosebuds - mici muguri nedeschise de regina florilor.

Mugurii conțin un număr record de ulei esential foarte valoros, este una dintre cele mai tradiționale și în același timp original băuturi ceai aditivi.Rosebuds - descriere cu fotografii; ceai de muguri de trandafir
Rosebuds adesea preparată cu ceai negru și verde, această băutură devine nici un gust delicat incomparabil și gust. Mugurii captiva iubitorii de ceremonii de ceai pentru frumusețea și sensibilitatea ei. Ei păstrează tinerețea și frumusețea florii.

Rosa este o plantă ornamentală cu tulpina dreaptă, ghimpată și flori de culori diferite (a se vedea. Fotografia). Pentru prima dată, aceste flori minunate au fost descrise de Teofrast - filosof grec antic și botanist. El a descris în scrierile sale, grădina și trandafir sălbatic. Conform legendei greacă, această floare a apărut atunci când Eros, zeul iubirii, deversate accidental nectar, care, conform legendei, zeii dăruită nemurirea. Red Rose a apărut datorită zeița frumuseții Afrodita, care a rănit degetul pe spini ascuțite ale florii. Vechii romani au avut o tradiție de decorarea casei trandafiri albi, în cazul în care oaspeții se așteaptă prieteni apropiați. Expresia „sub trandafirii spus“, deoarece vin să însemne ceva intim, ceva ce nu a fost să fie divulgate. În România trandafiri au fost importate prin triburile balcanice. distribuirea în masă au primit în timpul domniei lui Ecaterina a II.

proprietăţi utile

Proprietăți utile de boboci de trandafir valoroase datorită compoziției lor chimice.

Roses contin cantitati mari de vitamina C și uleiuri esențiale grase precum și o multitudine de minerale.

Rosebuds - descriere cu fotografii; ceai de muguri de trandafir
Uleiul esențial al acestei flori este considerat unul dintre cele mai valoroase din aromomaslichnoy industrie. Acest lucru se datorează faptului că frumoase petalele sunt foarte reticente in a da un ulei. Pentru prima dată, ulei de trandafir a fost obținut în Persia prin distilare prin experimente alchimice Avicenna.

trandafir aromă de ulei pătrunzător și fum, este una dintre cele mai memorabile din aromoteripii. Acest ulei legendar este considerat cel mai puternic afrodisiac, ajută să dezvăluie sexualitatea și senzualitatea în partenerul cel mai timid. Acesta este motivul pentru care uleiul de trandafir face parte din amestecurile de masaj erotic. În plus, mirosul de trandafiri ajută la o mai bună experiență stresul, stimulează creativitatea și dezvoltarea mentală. Petrolul va supraviețui prăbușirea iluzii romantice, dezamăgiri, ameliorează iritabilitate. Rose ulei esențial este considerat un parfum feminin excelent, care este, de asemenea, un antidepresiv. Rose va ajuta cu depresia postpartum, separarea de Partnach rom. Petrolul este adesea folosit pentru a îmbunătăți activitatea de sex masculin.

Până în prezent, producția de ulei de trandafir si apa de trandafir sunt concentrate în Bulgaria. Acest lucru se datorează cel mai potrivit pentru clima trandafiri în creștere, bogate în uleiuri esențiale. Orașul bulgar Kazanlak este cunoscut în întreaga lume ca terenul, împodobit cu trandafiri înflorit. Așa-numita „Kazanlak a crescut“, sau Rosa Damaschinul, ideal pentru producția de produse „roz“. De asemenea, este utilizat pe scară largă Rosa alba L - este un Roza Belaya, care este folosit pentru produsele cosmetice și parfumuri. Trandafiri rupe imediat dupa inflorire în mod necesar înainte de răsăritul soarelui, pentru că ele conțin cea mai mare cantitate de ulei esențial în acest moment. Florile sunt recoltate exclusiv manual.

Rose îmbunătățește de apărare al organismului, gem de această floare pot fi folosite pentru răceli. Roza Belaya este considerat un agent antiparazitar bun, care poate fi aplicat chiar și copiilor. Red Rose conține substanțe speciale, inclusiv kvertsetrin, făcându-l primul agent în boli ale stomacului și a dizenteriei.

Rosebuds - descriere cu fotografii; ceai de muguri de trandafir
Aceste flori minunate sunt utilizate pe scară largă în cosmetologie. muguri Rose ajuta la îmbunătățirea tenului și hidratarea pielii. Rose decoctul uniformizează tonul pielii, împiedică formarea ridurilor. Capote de trandafiri face pielea moale și bine îngrijit. Avicenna a scris că, pentru a fi frumos, ar trebui să se spele sucul de trandafiri. În China antică, trandafirul era considerat floarea tinereții și frumuseții. Apa de trandafiri ajuta cu eczeme și psoriazis, ameliorează alergii mâncărime. Decoct de trandafiri ca tine poate clatiti parul. este potrivit pentru toate tipurile de păr.La domiciliu, puteți face o mască pentru îngrijirea oricărui tip de piele, folosind rosebuds. Pentru a face acest lucru, au zdrobit, se toarnă apă clocotită și se adaugă câteva linguri de ceai de amidon. amestecul este aplicat sub formă de căldură pe față, se spală după 15 minute. Un alt Avicenna a scris că Rose elimina mirosul de sudoare, astfel încât floare poate pregăti o baie relaxantă. Baie de reintinerire cu lapte si trandafir iubit Cleopatra frumusete.

Utilizarea la gătit

În gătit, trandafir sunt folosite muguri, așa cum sa spus, pentru prepararea băuturilor ceai clasă. aromă delicată și gust, precum și o aciditate mică va înmuia băutură ceai facut din Puer. Atunci când fabricarea berii muguri frumos deschis, ceea ce face posibil să se obțină nu numai gustul, ci și băutura naslazhdenie.Chayny estetică, în același timp, capătă o culoare frumoasă și dulce parfum, floral. Băutura are un gust de miere, cu un gust de fum. Se recomandă să se prepara ceai cu muguri într-un recipient de sticlă, pentru a putea să se bucure de această priveliște magnifică.

Rosebuds - descriere cu fotografii; ceai de muguri de trandafir

Rosa se adaugă la ceai roșu și negru la verde este acceptat pentru a adăuga flori de iasomie. Desigur, mugurii și preparată pentru băuturi ca independent, fără a adăuga ceai. Acestea sunt perfect combinate cu flori de iasomie și crizanteme. Băutura este făcută pentru a pune scortisoara. miere de albine. ghimbir. Se recomandă să fiarbă în toamna, iarna, primăvara, în scopul de a crește imunitatea.

Chineză boboci de trandafir, sau cum este numit, Meigu County Hua, au fost mult timp utilizate pentru a bea ceai aroma. Grow această frumusețe în provincia Shandong, și de acolo livrate în China și în întreaga lume. Aceste muguri frumoase pot fi găsite chiar și cea mai mică linguriță din China. Meigu County Hua BREW și băutură ca independent, cu singura diferență fiind că este necesar să se insiste un pic mai mult pentru a obține un gust și o aromă distinctă. Pentru o porție, nevoie de aproximativ 4 grame de muguri, care sunt inundate cu apă, încălzită la 90 de grade. Prima dată Meigu County Hua infuzat 15 secunde si de fiecare data viitoare - aceleași 15 secunde, toate se poate face 5-6 zavarok. Băutura rezultată este de culoare aproape transparent și gust dulce. Calitatea majorității mugurilor depinde direct de integritatea și culoarea saturație a acestora. Astfel, mugurii trebuie să fie strânse, luminoase.

ceai roz, dar gust plăcut, de asemenea, are proprietăți medicinale. Aceasta ajută la normalizarea somnului, reduce nivelul de colesterol rău.

Rose Buds preveni bolile de inima si de a ajuta la curatarea organismului. Femeile Meigu County Hua va ajuta la rezolvarea problemelor cu ciclul menstrual.

Bobocii de trandafiri sunt, de asemenea, folosite ca element decorativ în pregătirea tort. Ele pot decora înghețată, deserturi cu brânză de vaci. biscuiți.

Beneficiile rosebuds și tratament

Rosebuds - descriere cu fotografii; ceai de muguri de trandafir
Beneficii rosebuds fost mult timp cunoscut popular și medicina oficială. Deci, ulei de trandafir este considerat un bun agent anti-inflamator, este utilizat pentru abcese și gangrena plămânilor. Un decoct de muguri sunt bine ameliorează durerea cu o astfel de afecțiuni dentare, cum ar fi boli parodontale. Pentru a face acest lucru, tifon umezit cu bulion și aplicat gingiile. Bună ajutor și clătirea gurii cu supa roz: este dezinfecteaza perfect, reduce durerea, dezodorizeaza.

In tratamentul durerilor de gât prezentate rosewater clătire, pot fi aplicate și câteva picături de ulei de trandafir pipetat pe amigdale.

apa de trandafir, de asemenea, scuti în mod eficient oboseala ochilor, acest trandafir este insuflat în ochi de mai multe ori pe zi. Acest instrument simplu va ajuta sa scapati de durerea de tăiere, precum și sentimentul de „nisip“, acest lucru este valabil mai ales pentru persoanele care petrec mult timp la calculator. Conjunctivita vin, de asemenea, ajutorul a crescut de apă: baie de ochi umplut cu apă de trandafir și se aplică pentru ochi, aruncă înapoi capul pe spate, atunci ochii trebuie să fie larg deschise. Această procedură medicală este efectuată de mai multe ori pe zi.

rosebuds efectelor nocive și contraindicații

Rosebuds - descriere cu fotografii; ceai de muguri de trandafir

Deteriorarea corpului poate provoca o plantă dacă sunteți hipersensibil, astfel încât acestea sunt contraindicate pentru utilizarea în reacții alergice.

Rose este considerat absolut sigur de plante, non-toxice, dar înainte de a utiliza ca un drog, este recomandabil să se consulte cu medicul dumneavoastră.

Scopurile gastronomice, puteți utiliza florile care au fost cultivate într-o zonă ecologic curată, fără utilizarea substanțelor chimice.

Fotografie de produs

  • Rosebuds - descriere cu fotografii; ceai de muguri de trandafir
  • Rosebuds - descriere cu fotografii; ceai de muguri de trandafir
  • Rosebuds - descriere cu fotografii; ceai de muguri de trandafir

Alimente corelate

  • Rosebuds - descriere cu fotografii; ceai de muguri de trandafir
  • Rosebuds - descriere cu fotografii; ceai de muguri de trandafir

    ceapă uscată

  • Rosebuds - descriere cu fotografii; ceai de muguri de trandafir
  • Rosebuds - descriere cu fotografii; ceai de muguri de trandafir