RIM elastic cu mâinile pentru a face o artă foarte simplu de a fi o femeie

RIM elastic cu mâinile pentru a face un foarte simplu!

RIM elastic cu mâinile pentru a face o artă foarte simplu de a fi o femeie

Merită o încercare de a face un decor la modă ca bordura guma cu mâinile. La urma urmei, acest accesoriu va arata întotdeauna mai interesant și atractiv decât de bijuterii cumpărate de la magazin. Mai ales ce să facă, cum ar fi guma de rama accesoriu nu le este dificil.Pentru a face guma de rama la domiciliu va avea nevoie de:

  • corsetul sau tesatura,
  • măsură de bandă,
  • bandă elastică țesute (10cm)
  • mașină de cusut.

RIM elastic cu mâinile pentru a face o artă foarte simplu de a fi o femeie

În primul rând, măsura circumferința capului, la rezultatul vom adăuga doi centimetri. Va fi necesar să ne lungimea de tesatura sau panglica de satin. Alegeți orice lățime. Una care aveți nevoie. Apoi banda partea greșită în sus, ori în jumătate, și sews-l pe mașina de cusut. Apoi, o bandă de-gut pe wrenching partea din față, în interiorul pasta de guma si putin se strângea sews pe mașina de cusut. Accesoriul este gata! Puteți decora un mărgele sau RIM strasuri. Foarte frumos este ornamentul se va uita pe marginea atlas va sublinia gradul de sofisticare al acestui accesoriu.Asigurați-vă propriile mâini bezel banda elastica, puteți utiliza cârlig. Pentru a face acest lucru, se măsoară circumferința capului. Apoi, aveți nevoie pentru a croșetat volum fir, extinderea la mijlocul lungimii dorite. Avantajul acestei tehnici de guma de fabricație este faptul că, în scopul de a obține un accesoriu mai interesant pentru el, puteți adăuga niște flori croșetate.

RIM elastic cu mâinile pentru a face o artă foarte simplu de a fi o femeie
De asemenea, marginea cu mâinile pot fi făcute din piele și decorează-l cu un arc. Acest inel este foarte simplu și arată scump și frumos. Pentru a face acest lucru, va avea nevoie de un fel de piele lucru vechi sau un lucru din imitație de piele sau de vinil, care nu va fi tăiat rău. Apoi, din piele ar trebui să fie tăiat două benzi de treizeci și opt de centimetri de doi centimetri.

Aceasta este o dimensiune universală pentru un adult. În continuare, vom adăuga până la începutul fiecărei benzi în două bucle. bucla mare ar trebui să fie în partea de jos și de sus a buclei mai mici. Apoi, între straturile ar trebui să obțineți un punct de alimentare de superglue. Ceea ce urmează este de a conecta două jumătăți, astfel încât arcul a apărut din lateral. Apoi, la capetele găurilor jantei și trebuie să se facă în ele guma vdet. Lungimea guma ar trebui să fie de aproximativ șaptesprezece centimetri. Pentru a păstra o gumă bună este posibil să clei sau cusatura pe mașina de cusut. Accesoriul este gata!