Rf facelift ce este, recenzii, contraindicații (fotografii înainte și după)

Foarte multe femei viseaza lent proces de îmbătrânire vizibilă a corpului. Din fericire, ei o fac acum mulțumită complet nu este greu de metode moderne foarte eficiente pentru a combate schimbările legate de vârstă, dintre care unul este RF de ridicare. Această procedură nu este atât de mult timp în urmă a apărut în arsenalul esteticieni, dar a câștigat deja popularitate imensă în rândul profesioniștilor și printre potrebitelnits obișnuiți. Deci, puteți evalua, de asemenea, rezultatele pentru tine, să rupă, RF fata de ridicare: ce este. • Aplicat pentru: toate tipurile de piele.
 • Varsta de utilizare: 25 de ani.
 • Preț: de la 1000 ruble.

proceduri Caracteristici

În primul rând, trebuie să înțelegem ceea ce o persoană de ridicare RF (aceasta tehnica este, de asemenea, adesea numit termo). Această procedură este de strângere de piele non-chirurgicale, care se bazează pe expunerea la frecvențe radio pe materialul textil. Calibrarea se face printr-un aparat special, prin care este posibil punctul de tratare a pielii. Sub influența unui astfel de aparat este realizată pe expunerea la țesutul cutanat profund este structuri comprimate care conțin colagen, în care stratul de piele superioară mașinii este în mare măsură afectată.

Rf facelift ce este, recenzii, contraindicații (fotografii înainte și după)

Acest tip de ascensor este cel mai adesea efectuată pentru aceste zone ale feței: zona de sub ochi, bărbie, frunte, obraji, partea nazolabiale. Unele clinici sunt sfătuiți să efectueze un facelift pentru intreaga fata dintr-o dată. De asemenea, în produsele cosmetice este corp larg primenyaetsyaRumyniyalifting, care vă permite să se întoarcă la femei, în formă după naștere, precum și creșterea în greutate dramatică.

De obicei, această procedură este complet nedureroasa pentru pacient, în timp ce omul ei, în cele mai multe cazuri se simte numai căldura din aparat, cel puțin - o ușoară senzație de furnicături. Dacă o persoană are o sensibilitate ridicată la durere, este recomandat înainte de începerea acestui ridicare este aplicat pe piele o crema anestezica speciala, care este capabil să facă o manipulare pentru această persoană mai confortabil.

Cât de des o astfel de lift? Pentru a obține efectul dorit, este necesar să se supună procedurilor, care pot varia de la 3 la 10 sesiuni (în funcție de probele disponibile). Aceste sesiuni pot fi efectuate o dată pe săptămână sau o dată la câteva săptămâni, în funcție de recomandările medicului pentru un caz clinic specific.

Rf facelift ce este, recenzii, contraindicații (fotografii înainte și după)

varsta recomandata

Procedura poate fi efectuată de la 18 ani. Opinii de mulți esteticieni confirmă că a început cu aceasta tehnica, la o vârstă fragedă - de la 25 de ani pentru a reduce rata de îmbătrânire a pielii și mai mult. Acești experți recomanda de a incepe sesiunile de ridicare cât mai curând posibil.

Un alt grup de experți numit vârsta optimă de 30-45 de ani. Potrivit acestora, în această perioadă, utilizarea acestei tehnici va fi cea mai productivă și va face posibilă pentru a opri procesul de imbatranire. În acest stadiu al procedurii poate înlocui tehnicile chirurgicale se confruntă cu lift.

Rf facelift ce este, recenzii, contraindicații (fotografii înainte și după)

De asemenea, în produsele cosmetice există o percepție că vârsta la care pacientul se referă la această procedură, în multe cazuri, nu va juca un rol. Mult mai important factor în majoritatea cazurilor, este pielea pacientului, prezența indicațiilor sale specifice pentru ridicarea sesiuni. Este pe acești factori, expertii recomanda să acorde atenție celor care intenționează să efectueze această procedură în viitorul apropiat.

Ce să se aștepte de la procedura

Fotografii înainte și după această procedură să demonstreze că poate rezolva multe probleme cosmetice. Astfel, este posibil să se realizeze cu ajutorul de ridicare:

 • îmbunătățind elasticitatea pielii;
 • reducerea umflarea;
 • îmbunătățirea feței contur (dacă este făcută corect, această manipulare, de asemenea, permite de a scăpa de a doua falcă și a altor defecte cosmetice).

Rf facelift ce este, recenzii, contraindicații (fotografii înainte și după)

Mai mult decât atât, acest tip de ridicare, nu este utilizat pe față, și în diferite zone ale corpului, face posibilă eliminarea celulitei. Pentru a obține acest efect procedura recomandată cursuri de 10 sesiuni. Numărul de cursuri pentru fiecare pacient este determinată în mod individual, în funcție de starea sa generală, contraindicații și alte caracteristici.

Dacă vorbim despre rezultatele care nu pot fi obținute prin utilizarea acestui tip de ascensor, atunci ei trebuie să includă a scăpa de riduri. Faptul că această procedură nu stimulează producția de colagen mai mult (deși mulți cosmetologi spun că se poate face acest lucru), pentru că problema asociată cu modificări ale pielii legate de vârstă, în mod eficient rezolva nu se poate. Trebuie să utilizați alte metode pentru a combate ridurile, inclusiv materiale de umplutură, injecții cu Botox, mezoterapie.

Indicații și contraindicații

Indicații pentru această manipulare destul de mult. TakRumyniyalifting realizată de preferință la astfel de probleme cosmetice:

 • aspectul de pigmentare de vârstă;
 • deteriorarea turgorului pielii, formând a doua falcă;
 • sagging acoperitoare;
 • vânătăi și umflături sub ochi;
 • postacne.


Rf facelift ce este, recenzii, contraindicații (fotografii înainte și după)

Ea are propriile sale indicații specifice și de ridicare a corpului RF. Folositi-l pentru tratamentul celulitei și a pielii întins după naștere sau creștere rapidă în greutate. Această procedură demonstrează eficiență ridicată în orice zonă a corpului, indiferent dacă este vorba picioare, brațe, abdomen, coapse.

Ca multe alte tratamente de înfrumusețare, acest tip de ridicare are contraindicatii sale. Printre acestea:

 • epilepsie;
 • boli ale sistemului endocrin, inclusiv diabetul zaharat;
 • prezența implanturilor în zone de ridicare;
 • infecții virale și fungice acute;
 • prezența unor multiple leziuni pe piele, inclusiv acnee;
 • perturbarea vaselor de sânge, inclusiv tromboflebită;
 • rozacee (în unele cazuri, medicul dumneavoastră poate lua în considerare contraindicație pentru manipularea formelor severe de acnee rozacee);
 • boli cronice;
 • dermatită acută.

Rf facelift ce este, recenzii, contraindicații (fotografii înainte și după)

iar această procedură nu este efectuată la femeile gravide. Doamnelor lactației este necesar să fie de acord să organizeze astfel de sesiuni cu medicul.

Cum este procedura

Având în tratate cu indicații și contraindicații pentru această procedură, puteți merge la întrebarea cum delayutRumyniyalifting. Metodologia acestui facelift este după cum urmează:

 1. Pentru a începe un cosmetician examinează pacientul pentru a determina dacă acestea din urmă sunt contraindicații pentru procedura. El îi spune în mod necesar ceea ce poate fi realizat cu această procedură și de a determina cât de multe tratamente de o persoană care are nevoie pentru a merge pentru a obține efectul dorit.
 2. După aceea, pacientul este pus pe canapea, îndepărtată folosind o soluție specială cu resturi de machiaj fața lui și murdărie, iar apoi poate provoca o crema anestezica speciala. Acest lucru este necesar în cazul în care pacientul este destul de sensibil la durere. După aceasta, medicul poate avea nevoie pentru a pune pe fata, marca, care va asigura un aparat de expunere uniformă la diferite zone ale pielii.
 3. cosmetician următor tratează zonele selectate ale pielii printr-un dispozitiv special. Întreaga procedură durează de obicei până la 20 de minute.
 4. După aceea, medicul indeparteaza fata de marcaj, iar apoi aplicat pe piele crema liniștitor speciale sau gel.

Rf facelift ce este, recenzii, contraindicații (fotografii înainte și după)

imediat dupa procedura, un specialist trebuie să informeze pacientul cu privire la viitorul de ingrijire a pielii. Dacă este necesar, se poate atribui creme sau geluri speciale pentru fata si sa ia oa doua vizită.

Conform acestei proceduri algoritm se efectuează în clinici și cabinete cosmetice. nu este recomandat să efectueze acasă.

Efecte secundare de la RF de ridicare

De obicei, această manipulare este bine tolerat de catre pacienti. Dar, în unele cazuri, acest tip de aparat dentar poate produce și consecințele sale neplăcute. Printre acestea se numără necesitatea de a:

 • roșeață sau hiperemia țesuturi (cel mai efect secundar frecventa procedurii);
 • vezicule sau noduli;
 • acnee (de obicei, apare atunci când se realizează în mod necorespunzător procedura);
 • atrofie tisulară (prezentată sub formă de gropi și șanțuri în piele).

Rf facelift ce este, recenzii, contraindicații (fotografii înainte și după)

În cele mai multe cazuri, reacții adverse după o astfel de lift trec în 3-4 zile după procedură. Dacă acest lucru nu se întâmplă, pacientul trebuie să solicite sfatul medicului cosmetolog. Ar trebui să fie inspectate pentru a determina motivul pentru care a primit doar o astfel de reacție la o ridicare similară și prescrie un tratament.

Cu toate acestea, efectul secundar cel mai periculos această manipulare este atrofierea țesuturilor. Dacă aveți acest simptom, are sens pentru a merge la un alt cosmetician pentru ajutor. Ridicarea de sesiuni în birou, unde ai plecat mai devreme, este recomandat să se oprească, deoarece problema apare de obicei ca urmare a utilizării echipamentelor dlyaRumyniyaliftinga necertificat sau o calificare scăzută a expertului. Pentru a urma un tratament suplimentar într-o astfel de cosmetician poate avea consecințe negative grave pentru sănătatea dumneavoastră.

Rf facelift ce este, recenzii, contraindicații (fotografii înainte și după)

opinia expertului

O altă parte a experților se referă la procedura cu mai puțină încredere. Acești experți spun că o astfel de ridicare este un număr destul de mare de contraindicatii, și nu produce întotdeauna rezultatele dorite într-un anumit caz clinic. Ei recomanda clienților să-și aleagă metode mai sigure, cum ar fi Botox preparate injectabile si mezoterapie.

Rf facelift ce este, recenzii, contraindicații (fotografii înainte și după)

Experții recomanda, de asemenea, atunci când aleg un spital în care pacientul va fi supus unei astfel de proceduri, o atenție deosebită trebuie acordată nivelului de echipamente și cosmetician calificat. Experții subliniază că singurul medic de nivel înalt poate efectua o astfel de manipulare corectă. Efectuarea persoana ei incompetent poate provoca multe efecte adverse după procedura și o reducere semnificativă a eficienței sale.

aviz de consum

Nu este abordată această procedură. El a avut loc cinci sesiuni, deși după a doua a trebuit să se oprească, deoarece pielea a ajuns într-o stare teribilă, chiar și răni povyskakivali. Nu există nici un efect, dar au existat pete pe fata, iar acest lucru în ciuda faptului că absolut nici contraindicații pentru reintinerirea am prezentat pur și simplu nu a fost. bani foarte dezamăgit, doar în jos de scurgere. Am vina acest eșec cosmetician - nu este un medic foarte bun lucrat, de multe ori a primit pe pielea uscată.

Și am fost abordat de un lift. Acum mă duc prin curs lung, dar deja a observat ameliorarea stării pielii și reducerea vizibilă a ciori picioare. Eu chiar sper că până la sfârșitul cursului pot face față pe deplin cu problema. Este păcat că, în această etapă, este practic imposibil să se determine cât timp efectul va fi păstrat pentru a planifica proceduri de monitorizare.

Rf facelift ce este, recenzii, contraindicații (fotografii înainte și după)

Fac niște proceduri deja sub ochii lui. Efectul este, dar procedura este prea dureros, deci cred că în viitorul apropiat, să mi-l dai. Cred că există o procedură mai confortabil pentru mine.

Am luat un ciclu complet de 10 sesiuni. În principiu, sunt un feedback pozitiv fericit și pe suportul metodologiei. Prin această întinerire și obrajii inasprit și nosogubki plecat, iar pielea arata mult mai bine decât înainte de ridicare - și ea și luminat împrospătat. Vă recomandăm toată lumea să încerce această procedură. În cazul în care un cosmetician bun, procedura este destul de confortabil, și așteptați rezultatul pentru o lungă perioadă de timp nu este necesar. Dar cei care nu sunt norocos cu specialistul, îmi pare rău. Crede-mă, această tehnică poate funcționa dacă este rezonabil să se apropie, respectarea și aplicarea tehnologiei de echipamente moderne.

Rf facelift ce este, recenzii, contraindicații (fotografii înainte și după)

Procedura de excelenta. Sunt foarte bucuros că cosmetician meu ma sfătuit să-i. Planificarea este procedura de a face lista celor care fac în mod regulat. Aș dori să încercați această ridicare întregul corp, dar prețul pentru mine foarte grele.