Rezolva misterul - studopediya

În picioare în bucătărie într-un mic apartament din Moscova, în fața mesei cu răcește cârnați și de dormit pe foi cu cărți de text despre Anastasia Loshey Novichkovym, mi-am promis - să găsească o cale din nou, de a acumula capital, pentru a recupera nava lui, pentru ao trimite pe aceeași rută, pe în cazul în care a avut loc o întâlnire cu Anastasia.Dar nu pentru a comerțului ca înainte. Trimite nava în timpul nopților albe care au fost pe ea, în cea mai bună cabină, în mod normal de odihnă Lesch începători, Anton și Artem și toți cei care au căutat, în ciuda necazurilor, de multe ori neglija propriile lor beneficii materiale-TION, organizarea comunității de afaceri, cu o minte pură.

Și ceea ce este ideea din spatele acestui fapt, de ce surprinde oamenii? De ce a devenit atât de aproape și eu? Ce un mister ascuns în ea? Este necesar să se uite în acest lucru și să specifice, pentru a încerca să rezolve misterul acesta, și scopul. Și de ce este atât de oameni de lumină vis pustnic taiga? Ce este ascuns în ea? Cum de a rezolva misterul?

Jurnalist „Moskovskaya Pravda“ Katya Golovin a încercat să facă acest lucru întrebând elevii: „Ce te emoționează, ce auto-interes“ Dar ei nu au fost în stare să răspundă în mod clar, a spus doar „Este util“. Prin urmare, ele acționează în mod intuitiv. Dar ce se află în spatele acestei intuiție?La Moscova numărul Tipo-GRA-PHY unsprezece în detrimentul-r-rafia de tip a fost tipărit-două mii de exemplare prima carte subțire despre Anastasia.

De ce generală di-râu-tor de imprimare Grutsya Gennadiy Vladimirovici a decis să publice o carte de av necunoscut Tora? De ce a făcut-o, și a efectuat mănăstirea Motte în dificultăți financiare, Execu-nized nu este un ziar și a îmbunătățit shennuyu offset-ul de hârtie?

Prima carte pe care am fost de vânzare mine au -Exit de la stația de metrou „Taganskaya“. Apoi am început să ajute cititorii timpurii. O femeie în vârstă de zi sa-ax ei în metrou „Dobryninskaya“. Ea a venit la ea fiecare a explicat în detaliu că această carte este bun. De ce?

Apoi, cineva-cal director al Moscova Published - Tel --- SKO-realizare-chi-it-TION Kontserev Nikitin Yuriy brusc a decis să facă imprimantele predop-lat mai mult de două mii de exemplare. Acțiunile sale au fost ciudate.

El a venit la mine în mașină și a spus: „Eu plec astăzi, împreună cu fiul său în străinătate pentru a concura în tenis. Avionul seara. Este necesar să avem timp pentru a face o pre-St-plata. " El a plătit pentru noua ediție. Când era timpul să-l, Nikitin a spus:

- În timpul verii, de fapt, noi nu vindem cărți, voi lua câteva pachete, cealaltă de a dispune de el însuși. În cazul în care banii vor fi, da. "

O mulțime de „de ce“ de la începutul lucrărilor pe manuscris, și la această zi sunt asociate cu această carte. Este ca o viață, ea a atras oameni și să le folosească pentru a rupe în viață.

Am atribuit evenimentele legate de ea, accidental care apar. Dar numai norocul a început să prindă contur în verigile secvențial lanț înveșmântat. Acum, eu nu știu de unde un accident în cazul în care un model de ceea ce se întâmplă? Ei au devenit greu - Otley - Chi-am-mi.