Revizuirea filmului „și se stinge lumina“

Încă din filmul „Și se stinge lumina ...“

Încă din filmul „Și se stinge lumina ...“

A jucat într-un film de scurt Lotta Losten a jucat în metru plin - joacă un erou asistent Billi BerkaLa momentul scrierii acestui articol pe Rotten Tomatoes, principalul proiect online agregă comentarii critici de Vest, „și se stinge lumina“ a fost distins cu rare 100 la sută „proaspete“ (de exemplu, toate recenziile despre film pozitiv) - o realizare care este cu adevărat impresionant, dar există captura. Da, dau vina pe film, în general, nu este necesar, dar lauda pe care o merită o destul de low-cheie. Se pare că filmul, care a fost aprobat în unanimitate de toate, de fapt, să zicem așa, stelele de pe cer nu este de ajuns - este o atractie puternica a genului, dar este doar o singură dată, nu un pic mai original și sincer, nedotyanuty în multe feluri.

Încă din filmul „Și se stinge lumina ...“Încă din filmul „Și se stinge lumina ...“

regulile jocului Vague se va degrada în cele din urmă filmul înainte de parada de groază scene sărituri neașteptate - de fapt, repetarea frecventă a „bis“ Scurtmetraje originale. Am pus aceste episoade destul de pricepere, dar aproape toate marcate în remorci. În ceea ce privește componenta promisă „emoțională“ (în imagine doar două linii, într-un fel sau altul dedicat instinct matern), ea a realizat un pic „cap“ și de cele mai multe piese de pe carisma actrițe sale de conducere - defibrilate nevrotic Maria Bello și inexpugnabilă „Snow Queen cu o soartă complexă „, Teresa Palmer.

Pe de altă parte, nu este clar dacă este necesar să se facă o plângere la superficialității și cruditatea la curentul principal de obicei de groază. În cele din urmă, același „Annabelle“, în ciuda tuturor trivialitate sale, pentru a câștiga bani buni la box-office și în general, oamenii placut, in timp ce Sandburg filmul a ieșit cel puțin la fel de bun - nervii gâdilă în mod regulat la prostii sincer nu intră, ochi aruncat fericit, și chiar se plictisesc într-adevăr nu are timp. Și literalmente costă un pic de sânge, deși cenzorii din România nu este de apreciat - în cazul în care filmul de Vest vine cu un rating de vârstă PG-13, l-am pălmuit tare 18+.

Și se stinge lumina ... Boris Khokhlov 10 iunie