Review-uri de produse cosmetice Sephora

Îmi place produse cosmetice de lux de înaltă calitate, dar fonduri pentru achiziționarea acestora, din păcate, nu este întotdeauna suficient? Este timpul să se familiarizeze cu compania franceză Sephora. Simplul fapt că ea este o parte dintr-un astfel de monstru, cum ar fi Louis Vuitton Moet Hennessy, atrage atenția asupra produselor sale oferite. Aceasta companie holding este cunoscută, mături nu tricot.Atunci când caută produse cosmetice marca Sephora, vă puteți simți farmecul francez. Această idee este subordonat totul: design de ambalaj, aroma rafinat de fiecare poziție și, desigur, o calitate excelentă.

Gama de produse este diversă. Aici și mijloace pentru îngrijirea feței și a corpului, precum și produse cosmetice pentru make-up pentru a se potrivi toate gusturile și tot felul de accesorii. De notat special este absolut uimitor set de pensule de machiaj. Sephora oferă toate există aproximativ 60 de specii. S-ar putea se amuze frumusete mai greu de mulțumit și de make-up pentru această alegere a mijloacelor, desigur, va fi perfect.

Când a fost în căutarea pentru o crema pentru vara, inclusiv produsele Sephora a văzut o mulțime de lucruri interesante. Cea mai mare atenție a atras crema de exfoliere demachiant Sephora:

Review-uri de produse cosmetice Sephora

Am întâlnit niciodată acest tip de bani și timp pentru a căuta comentarii nu a fost decis că am vrut să-l încercați.

  1. Perfect make-up eliminarea, în special în pulbere.
  2. Efect bun peeling.

Mai fierbinte a devenit afară, cu atât mai mult a început să răspundă la pielea mea: gras strălucire, și ca o consecință a punctelor negre, și, uneori, acnee. Alegerea de fonduri pentru ten gras cu debutul verii in magazinele noastre sa extins practic, așa că atunci când am văzut fluidul Sephora cu SPF15, l-au dus imediat:

Review-uri de produse cosmetice Sephora

Informații pe Internet despre produsele Sephora-ingrijire a fost extrem de dificil de a găsi, astfel încât un fluid de pre-a învățat destul de un pic: este ideal pentru vara, conține protecție solară, incredibil de ușor. Când începe utilizarea de lichide într-o săptămână a văzut o reacție familiară a pielii - pe frunte au apărut câteva pete. Am fost deja decis că fluidul nu mi se potrivește.Din poșeta în timp ce prezenta pe terenul tău nimic. Să ne uităm la cosmeticiana prietena mea Julia, care mi place, domnișoară de treizeci de ani. întâlni

Review-uri de produse cosmetice Sephora

Soft pH, neutru, spumă fină, are un gust dulce și culoare neobișnuită

Pentru cei cărora le place să încerce arome noi și neobișnuite. Pentru vara dulce, dar în iarna - doar dreptul! Ei bine, sau la toamna Dank - prea rău.
Made in France - pentru cei care iubesc toate de peste mări

Recomand cea mai placuta experienta.

Review-uri de produse cosmetice Sephora

In magazinele Sephora fiecare brand pus pe un raft separat de grupuri de produse - make-up, de îngrijire a pielii, linie de îngrijire a părului și de parfumerie. Un loc special în lista sunt preparate cosmetice pentru îngrijirea aspectului lor pentru fete 8-15 ani - Sephora fete.

Review-uri de produse cosmetice Sephora

„Munca“ lui am face împărțit convențional în roz și maro, în funcție de machiaj (concentrându-se în principal pe nuanțele de umbre și rujuri). Alegerea una sau cealaltă opțiune, trece de la faptul ce fel de haine de gând să poarte. Vreau să vorbesc astăzi despre machiaj „roz“.

Review-uri de produse cosmetice Sephora

Apoi am adus pentru sprancene creion prin ton favorit 402 de la nanoshu ART-VISAGE si fard de ochi.

Review-uri de produse cosmetice Sephora

Am o nuanta de Sephora, care îmi place foarte mult, dar, din păcate, nu sunt incluse aplicator pentru a le aplica. Prin urmare, este de a aplica aceste umbre, mi-am cumparat o perie speciala pentru umbre Sephora Professionnel (numărul 26).

Review-uri de produse cosmetice Sephora

Review-uri de produse cosmetice Sephora

Perie este foarte moale, dar în același timp elastic. Fabricat din pânză naturale. Ea are un mâner lung, ceea ce este foarte comod de utilizat.

Review-uri de produse cosmetice Sephora

Cu o perie pentru aplicarea umbra Sephora № 26 lumina umbra aplicat uniform. Deoarece partea de sus a periei îngustat, este convenabil să se utilizeze și pentru a aplica fard pe pleoapa inferioara.

Review-uri de produse cosmetice și participanților sfaturi

Fundația - fundamentul oricărui machiaj. De la baza calității depinde.

Îmi place să citesc reviste de moda. Și există întotdeauna în scris - sub baza umbra pentru pleoape, baza pentru machiaj.