Review-uri de hosting masterhost, consultați furnizorul de Masterhost

De ce sunt surprins? pentru ca România să devină jucători puternici pe piață, în special a celor care stau la originea industriei, au tendința de a „bronzovet“ și scorul de pe imaginea lor. Și Masterhost ne-a auzit foarte repede - lucrările de sprijin ca un ceas. Problema noastră a fost complet rezolvată. Răspundem Masterhost loialitatea din partea noastră la companie, și va continua să maximizeze cooperarea pe termen lung cu plăcere. Nu este un secret faptul că Masterhost de stabilire a prețurilor - nu bugetul. Masterhost Dar, spre deosebire de atât de multe firme (și avem proiecte într-un număr de diferite companii de hosting, inclusiv străine, pe acest ceva pentru a compara) este capabil să audă clienții lor. Acesta dracului, avantaj competitiv, care este lipsit de la alte companii.În numele companiei noastre mici, mulțumesc Masterhost pentru rezolvarea problemelor noastre, și eu doresc doar prosperitate!

Buna ziua! Vă mulțumesc foarte mult pentru a lua timp și dorința de a scrie o astfel de analiză detaliată. Apreciem sincer fiecare client și să depună eforturi pentru a satisface întotdeauna, au toate posibile echipa de volum pomoschi.Nasha este cooperarea mulțumit restaurat și, de asemenea, dorește să succes, dezvoltarea și prosperitatea companiei tale!

Planul tarifar Arhiva - singurul lucru care ne-a ținut în Masterhost. Acum, nu dețin nimic. Istoria nu mai este, noile tarife nu sunt complet favorabile și sensul în ele, desigur, nu. Vom transfera domeniul tuturor domeniului nostru de bază de date trebuie să plătească 90 ruble / an pentru reînnoire, mai degrabă decât 419 ruble / an, și de a restabili backup salvate este deja pe noastre VPS, de la companii de gazduire web terță parte. Masterhost Din păcate, nici loialitatea clienților care lucrează cu el pentru o lungă perioadă de timp. Foarte rău.Împreună cu revocarea ați adresat serviciile noastre și serviciile interne prin intermediul companiei problema a fost rezolvată cu succes. Din fericire, acest lucru poate fi văzută ca o ilustrare .masterhost loialitatea clienților - apreciem cu adevărat cooperarea cu toată lumea și sunt recunoscători pentru munca pe termen lung cu noi!

Îmi cer scuze că a întârziat răspunsul. Am fost în vacanță! Problema noastră cu adevărat rezolvată! Și se face repede! acest lucru este ceea ce am scris o recenzie pozitivă! Rămânem cu Masterhost! Pe capacitatea de a „auzi“ și „pentru a merge la client la o întâlnire“, a răspuns loialitate.

Vă doresc succes în afaceri. Vă vom recomanda clienților noștri! Vă mulțumim pentru calitatea serviciilor și orientarea spre client (la naiba, este scris într-un singur cuvânt) :))

Mă bucur că nu sa grăbit cu alegerea de găzduire și recenzii googled!

Vă rugăm să nu sari la concluzii. În viitorul apropiat, din partea clientului nostru, un post pe care ai menționat, situația va fi acoperită cu mai multe detalii: am fost capabili să rezolve problema tehnică, și neînțelegerile, menținând în același timp o cooperare reciproc avantajoase.

Din păcate, în cursul oricărei lucrări de neînțelegere și complexitate au loc, dar onoarea tuturor participanților la comunicare face cale de ieșire din astfel de situații este posibil să iasă.

Dacă decideți să coopereze cu noi, vom fi bucuroși să vă oferim servicii de cea mai de calitate și să ofere toată asistența posibilă în rezolvarea posibilelor probleme.

Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijin. Multumesc Alex! Foarte repede. soluție imediată la această problemă. Nisa. (Masterhost.ru #: 36972699418 Aleksey Sokolkov, Inginer Suport Tehnic .masterhost Group of Companies)