returnari de taxe pentru construcții de case

În acest articol veți învăța despre deducerea fiscală pentru constructii de case. ce sunt necesare documente, și care are dreptul la acest beneficiu.

Întoarceți banii pentru a construi case printr-o taxă numită deducerea fiscală. Acest lucru este de bani care contribuabilul are dreptul de a obține din nou pe baza unei cereri la biroul fiscal de la locul de reședință, în cazul în care deducerea are o bază legală.Cum se calculează creditul fiscal pentru construirea casei?

returnari de taxe pentru construcții de case
În primul rând, este important să se clarifice faptul că dreptul de a dobândi o deducere fiscală numai contribuabili, și doar o singură dată într-o viață. (Art. 220 din Codul fiscal) În cazul în care un cetățean plătește impozit pe venitul personal, el are dreptul la o deducere fiscală, în cazul în care nu plătesc impozit pe venitul personal - nu are un astfel de drept. Rambursările efectuate numai din suma impozitului pe care contribuabilul a plătit deja. De exemplu, în cazul în care dreptul de deducere este, dar taxele nu au fost achitate, atunci revenirea este efectuată până când nu este nimic.

Cine este eligibil pentru o deducere fiscală în construcția unei case rezidențiale?

 1. proprietarul site-ului în cazul în care este construit casa.
 2. Lui sau soțul ei.
 3. Părinții lui, atâta timp cât acesta este minor.

În cazul în care casa este construirea unui minor sau a părinților săi, care va primi o deducere fiscală pe care părinții (tutorii), dar numai în cazul în care mai devreme acești oameni nu au exercitat încă dreptul la o deducere sau nu a atins limita.

Documentele din deducerea fiscală pentru servirea atunci când:

 1. Construit o casă pentru uz personal.
 2. ipoteci stinși, decorat pentru construirea unei case private.
 3. Refinanțate împrumutul vechi, proiectat pentru locuințe.

Care sunt costurile de construcție sunt supuse despăgubiri?Pentru înregistrarea unei deduceri fiscale în construcția de locuințe private, contribuabilul este obligat să depună un serviciu fiscal federal estimeaza pentru constructii. Este important să se ia în considerare faptul că cererea este depusă la taxa numai după înregistrarea dreptului de proprietate al unei case construite în Camera de înregistrare a Registrului rus.

Acestea sunt aprobate pentru a rambursa costurile următoarelor activități și achiziționarea de materiale:

 1. Costul proiectului (în baza contractului cu dezvoltatorul).
 2. Achiziționarea de materiale de constructii.
 3. Cumpărarea de construcții neterminate.
 4. remunerarea muncii a lucrătorilor pe șantier.
 5. Montare de utilități la casa.

nu vor fi incluse în estimarea costurilor, cum ar fi achiziționarea de aparate de uz casnic, instalatii sanitare, executie pereplanirovochnyh de lucru, din moment ce nu este inclusă în estimarea de construcție a casei și nu este o parte integrantă a acestuia. De asemenea nu există credite și cheltuieli, cum ar fi:

 1. Sponsorizat de către angajator a contribuabilului sau al altei persoane.
 2. Plătită din fondurile de capital mamă sau la alte subvenții publice.
 3. Referitor la tranzacțiile cu părțile afiliate.

În conformitate cu legislația actuală, nu există nici un statut de limitări privind propunerea în cadrul Serviciului Fiscal Federal al unei cereri de o deducere fiscală. Construcția de case particulare pentru uz personal este de asemenea adevărat. Dar contribuabilul este important să se țină cont de două principii importante ale plăților:

 1. Deoarece taxele deja plătite se aplică la totalul perioadei GKRumyniyasrok de prescripție (3 ani), iar returnarea sumei taxelor plătite numai pentru ultimii 3 ani. Restul va fi plătit de către contribuabil în perioadele ulterioare.
 2. Dacă în ultimii 3 ani oriunde nu a fost angajat oficial contribuabil, nu a plătit impozit pe venit, el ar trebui să aștepte pentru angajarea oficială să aibă motive de rambursare a taxelor plătite.

MFTS primește o declarație a contribuabilului și documentația pachetului și consideră camerally în termen de 2-3 luni. Dar erorile din documentele sau lipsa oricărei informații necesare, verificarea și poate dura o perioadă mai lungă. Pentru a nu întârzia procesul, ar trebui să se pregătească cu atenție următoarele documente:

 1. Un extras din Registrul de stat unificat de proprietate a terenului și a casei.
 2. Toate documentele de plată ce confirmă construcție suportate costurile de contribuabil: a actelor, contracte, comenzi, cecuri, chitanțe, etc.
 3. Declarația cu privire la formulare 2 și 3 din impozitul pe venitul personal.
 4. Declarație.

Dacă testul confirmă caracterul complet și caracterul adecvat al informațiilor prezentate de contribuabil, plata deducerii fiscale pentru construcția de case se va face într-un cont bancar specificat pentru a le timp de 6-12 luni.