retete Dolma cu fotografii 36 rețete Dolma

Din mai multe motive m-au determinat să scrie despre Dolma. Primul motiv a fost, desigur, dragostea mea Ever-ardere pentru Dolma, care cred că este una dintre cele mai delicioase feluri de mâncare din toate timpurile. Un alt motiv - vacanțe cu masa și libații lor consistent. Dolma - un candidat demn pentru decorarea mesei festive. Ei bine, în cele din urmă, știu că nu toate detaliile se pregătesc în prezent Dolma, umplutura de ambalaj special algoritm în frunze. I-am promis să arate - și aici, spectacol, deși a condus la un număr foarte mare de fotografii, asa ca nu injura pe mine :).Frunze de struguri, miel, oase de miel, ceapa, orez, ulei, piper negru, seminte de coriandru, chimen, sare, coriandru, pătrunjel, tarhon, menta, iaurt, kefir.

retete Dolma cu fotografii 36 rețete Dolma

Acum doar sezonul de frunze de struguri tinere si reteta varza umplute frunze de struguri pentru mai mult ca niciodată. Pentru gustul meu, mult mai gustoasă decât varză.

Frunze de struguri, carne de porc tocată, orez, sos de roșii, ceapă, morcov, pătrunjel, sare, un amestec de

retete Dolma cu fotografii 36 rețete Dolma

Dolma Am gătit în mod repetat, la fel ca chiar toate-a placut, dar am avut întotdeauna sentimentul că ceva nu este în regulă, dacă am tychus kutenok ca orb, nu este clar în cazul în care, și a inventa ceva care nu are nevoie să inventeze. Și apoi mi-am amintit că mult timp în urmă a văzut un post despre Sevdy Gasimovoy respectat Dolma azeră reale.miel, grăsime coada de oaie, ceapa, orez, frunze de struguri, coriandru, marar, menta, piper proaspat, negru, piper roșu, chimen, sare

retete Dolma cu fotografii 36 rețete Dolma

reteta Dolma are cu siguranță o origine est. Potrivit uneia dintre versiuni, Dolma cuvântul este derivat din verbul „umple“ turc pe de altă parte, din armene „TNT“ - struguri. Dolma de gătit va fi umplut cu carne sau legume de diferite frunze tocate. rețetele lor Dolma este, practic, la fiecare din Asia Centrală și Caucazian de oameni: acolo Dolma azeră, Dolma georgian, Dolma armean sau Dolma. Cum să Dolma știu chiar și în Grecia și în alte țări, care au fost sub jugul otoman. Practic, cum să gătească cunoaște Dolma în România și Ucraina, doar numele acestui fel de mâncare este umplut.

Ceea ce nu ar te interesează Dolma, o reteta va avea trei componente: frunze de preparare sau de legume, preparate din carne și sosuri sau sosuri pentru Dolma. Frunzele sunt cele mai diverse, de la varză la măcrișul, dar cele mai populare - frunze de struguri Dolma. Frunzele pot fi proaspete sau preparate, de exemplu, în frunze de struguri reteta dolma decapate. Compoziția cărnii tocate pentru dolma includ de obicei carne, cereale și legume fierte. Cu toate acestea, există o Dolma slabă (nume armean pasus Dolma) și Dolma cu pești.

Sos dolma preparate pe baza bulion, care a fost fierte dolma. Reteta de sos Dolma implică utilizarea de condimente dulce sau acru-dulce. Și dacă sunteți interesat de modul de a face Dolma mai ales delicioase, servi cu iaurt rece și sărate.

retete Dolma cu fotografii 36 rețete Dolma