reteta caviar Pike la domiciliu

Am destul de des merg la pescuit și de multe ori în captura mea este stiuca. Pike în sine este pește foarte gustos, dar, de asemenea, stiuca, mai ales în primăvară, există un număr mare de ouă. Produsul, care este foarte util și la începutul lipsei de experiență, mă întrebam cum să murarea ouă stiuca, am încercat diferite rețete, sărat și în casă și pe drum, în cele din urmă mi-a plăcut rețeta una în care ouăle de culoare este foarte frumos, cum ar fi chihlimbar, și ouăle sunt împrăștiate și în gust, nu este inferior la un scump de sturioni icre negre. Vreau să împărtășesc cu voi și să vă spun cum să obțineți acasă gustos, sărat icrelor chihlimbar stiuca.reteta caviar Pike la domiciliu

Reteta № 1

Prepararea acestui fel de mâncare pe care va dura aproximativ o oră după ce produsul este gata, va trebui să așteptați câteva ore și apoi delicatese delicioase preparate la domiciliu este gata.

Cum de a extrage și de a pregăti ouă

Ia stiuca de 2-3 kg sau mai mult, de dimensiuni mai mici, principalul lucru care a fost prins în primăvara înainte de reproducere și de sex feminin de dorit. Vă rugăm să rețineți că peștele trebuie să fie proaspete, doar prins, maxim de ieri, dar în orice caz, nu congelat. După ce a tăiat îngrijirea ei burtă grăsime, ușor, ținând să nu se toarnă bila, elimina sacii lopătari (yastiks). Dîntr-se spală sub jet de apă de la robinet rece curgătoare, spălând sânge și viscerelor reziduurile care accidental blocat la extragerea sacilor lopătari.

reteta caviar Pike la domiciliu

Acum avem saci de caviar sunt curate și spălate de toate lucrurile rele improprii consumului uman. Apoi ia containerului, de preferință din sticlă sau plastic, de ridicare se strecurătoare sau sita cu o dimensiune a ochiurilor de 1,5-2 mm, nu este necesar să se ia mai puțin adânci, caviar pur și simplu se tarasca prin și va exploda. Este necesar pentru separarea filmelor care acoperă sacii lopătari. Acesta trebuie să fie făcut în felul următor: să ia yastiks sau o parte din ea și mișcări de rotație ușor începe să se freca într-o strecurătoare sau sită.reteta caviar Pike la domiciliu

Curățarea de filme

Treptat, caviar trece printr-o sită va cădea în partea de jos a vasului, iar filmul rămâne pe suprafața ecranului și „scutura din încheietura mâinii“ scos din suprafața sa spre deliciul pisicilor, ei bine, fie în coșul de gunoi (cel mai important, nu uitați să luați în aceeași săptămână, și apoi următor, cred că de oaspeți, veți vedea numai stațiile sanitare și epidemiologice). Așa cum există modalități de a elimina filmele prin intermediul unei furci, polizor. Pentru a elimina filmelor yastiks furcii trebuie extins pe o placă și trageți ușor filmul este înfășurat pe o furcă. Pescarii vin cu cel mai simplu mod - este de carne tocată, ouă ies, iar filmul va rămâne colectate polizor cuțit, dar de multe ori filmele sunt tăiate cu cuțite polizor și separarea acestora devine mai dificilă.

reteta caviar Pike la domiciliu

caviar pike purificată

Ambasadorul în saramură

Aici, avem de ouă eliberate din filme, dar se pare că nu este încă foarte apetisant, și gusturi, cred că nu este foarte plăcut. Deci, începe saramură de gătit.

Saramura - o soluție de acid clorhidric utilizat în pește de decapare. O vom folosi pentru murarea oua.

La domiciliu, puteți găti acest fel: vom aduce un litru de apă la fiert, se adauga 3-4 linguri de acolo sare, de preferință de piatră și, mai important, ne-iodată. amestecă bine și se răcește la 60-70 grade Celsius. Toate - saramură gata. Dar eu iau mai usor apa fiarta, împerecheați în apă rece la o temperatură astfel încât brațul poate fi coborât în ​​apă. Apoi, se amestecă în apă sărată și ați terminat!

reteta caviar Pike la domiciliu

Se toarnă ouăle în saramură

Acum luăm ouăle și umple saramură noastră fierbinte. Se amestecă bine cu inundații. Caviar la acest punct mic este de culoare albă. Ne rezervam felurile noastre de mâncare sunt gătite timp de aproximativ 30-40 de minute. pregătire vor fi vizibile pe gamba. acoperire albă ar trebui să abis, iar culoarea de caviar ar trebui să fie galben-portocaliu.

Când sa întâmplat, caviar este gata, fluxul de saliva, nu se grăbesc să-l încercați, nu toate.

reteta caviar Pike la domiciliu

30 kg de pește pe o limită de pescuit.

Prinde o mulțime de pește bun poate acum toată lumea! Doar aplică câteva picături.